reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama, oj nie napisałam, że wy ble tylko, że dla mnie kawa to blee. Oczywiście jak coś się lubi to się je/pije/robi etc ;-)
Raz próbowałam pić kawę mimo niechęci, dzięki namowom brata. Skończyło się na dosłownym masakrycznym rozwolnieniu i kilku godzinach przesiedzianych w toalecie.

Oj dziewczyny nie gniewajcie się na mnie :-(

Hello kobiałeczki. Witam sie snieznie i chapowato. Młody się rozchorował i zostawiłam go w domu. Mam się do kogo w realu odezwac przynajmniej:-DZjedlismy sobie na sniadanie nalesniki , teraz wczorajsza ogórkowa a potem na drugie karkóweczka z grila, ziemniaczki i surówka z pekinskiej. Czyli w kółko jemy. Pol skonczył malowanie pokoju maluszka i dzis moge zrobić porządki. Ale mi się nie chce. Zmusze sie jak się najem.
Porcja codziennka ~~~~~~~~~~~~~~~~

WISIENKO witaj. taka ta pogoda wstretna, ze nie ciezko o przeziebienie. zdrowka dla syna
PAULINA a ja zaraz zmusze sie do zrobienia kawy, a do kawy chalwa.

Hej Wisieńko- a jak w ogóle się czujesz?- jak z tymi Twoimi okropnymi mdłościami- bo w sumie u mnie były lekkie, jedynie czasami reaguje na silniejsze zapachy- a czujesz juz może ruchy maleństwa?:-)

pysiu zwlaszcza jak się zamiast traperów w adidaskach po śniegu pomyka i bez czapki. Ale ja go szybko na nogi postawię. Już mu lepiej jak tylko każę w łózku lezeć:-D
paulinka mdlości męczyły mnie 3,5 miesiąca. Do tego miałam zawroty głowy, omdlenia i ogólną niemoc. Teraz zostały omdlenia, zawroty głowy i jeden poranny paw. Znaczy jest dobrze. Ruchy czuję juz od jakiegoś tygodnia. Na poczatku cięzko poznac ale teraz wiem kiedy to mały. Nie czuję jeszcze regularniei codziennie ale to zalezy gdzie on jest. No i będzie synek. A jak u ciebie?

Ostatnia edycja:
WISIENKA a no tak kawaler to i patrzy na parade zamiast na to, zeby mu cieplo bylo. No ale wylezy, wygrzeje i juz bedzie tylko lepiej :)

reklama
mama : ja pamietam o slubie marepanka :)
ale powiem ci ze jeszcze badziej niz nad przygotowaniami zastanawiam sie jak tam nikola,czy sie jej nie spieszy... nie ma nowin, ale to chyba dobra nowina- mam nadzieje, ze skurcze sie uspokoily!

wisienka : hej :) doczytalam na wystaranych ze szykujecie sie do nabycia wyprawki :) super! a syn - hehe a no mlode to i szalone
nie chce sie w czapce pokazywac bo siara :) cnastolatek bez czapki i w adidasach, a nastolatka w kurtce odslaniajacej gole nery - standard :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry