reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK dzieki za kciukasy. ja tez trzymam za wyniki &&&&&
KOCUREK w zyciu bym Ci nie dorownala z tym jedzeniem! ;D Aa glodna juz jestem.
Pranie zrobilam, salatka juz prawie gotowa. zaraz chyba wezme sie za obiad. a na pewno za kawe.

reklama
Dzwonek kurde!

mama moj dzidzuś ma 12 dni ale ja wiem, że owulka była wcześniej więc daję mu 2 tygodnie :-D

czy Wy pamietacie ci bedzie 29 stycznia????????????
nasz MARCEPANEK bierze ślub:):):))))))))

mam nadzieje,ze wleci po ślubie,powie jak bylo i wogóle...

ja sie szykuje po Domisia..bede za jakies 30 min

z suwaczkiem chyba dam sobie jakos rade:-)
a co do kontroli lekarza i badan: jestem pod kontrolom lekarza ale procz usg nie mialam i badania hormonow to nie mialam nic robionego, moj maz robil 2 razy badanie nasienia. tearz jak bede u lekarza to chce by zacząl cos konkretnie dzialac bo mam dosc jezdzenia i wydawania pieniedzy na same bedania usg.

Lil chcialabym urodzic w pazdzierniku bo to moj miesiac urodzenia :-D bo Natanek jest z lutego z miesiaca w ktorym urodzil sie moj maz :-p i fajnie by bylo :tak:

MAMA lec po Dominisia.a wlasnie dawno marcepanka nie bylo. ciekawe jak sie sprawy maja. no ja tez mam nadzieje ze wleci i powie jak po slubie

Dzień dobry wszystkim :-)

Pok jak wyniki?

Ja idę dziś zrobić sobie TSH, tylko mój luby tak wcześnie mnie obudził, chodzę i tylko śpiochy z oczu wyciągam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry