reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzien dobry

Gusia przykro mi,powodzenia w przyszlym cyklu ;-)

Pok klikniete,widze ze stachasz sie skrzynki :-p dobrze bedzie, napewno wyniki beda dobre :tak:

Pysia,Mama,Made,Kocurku - witajcie jak kogos ominelam to przepraszam

My dzisiaj mamy wizyte u stomatologa(trzeba dbac o zabki):-D,Maly juz po sniadanku ale mimo to dodatkowo buleczke wszamal...

reklama
PYSIA- no to czekamy ...
GUSIA- bedzie si:tak:zobaczysz ,bedzie !!
EDYTA- cześć babko-my piszemy w dzień a Ty widze nocny Marek jesteś:-D:-Dja sie o 24 na drugi bok przewracam:tak:;-)

mam posprzatane,zjadlam znowu sernik,kawa wypita-nuuuuuuuuuuuuuudze sie:sorry::confused2:

Edyta witaj :] jednak toshibe kupiliście doczytalam ;]
mama ja kawusię piję... no nic czekamy czy ta moja wredna @ przyjdzie - lepiej żeby nie

@ dalej nie przyszła to już 3 dni ( 4 dni przed terminem @ jedno dniowe plamienie) ale brzuch boli jakby okres miała zaraz się pojawić temp od czwartku 37 i nie spada

w pracy jestem narazie to nie możliwe kupie test wracajac z worka i zrobię rano chyba, że @ się pojawi

Dzień dobry!!!!!!
U mnie od wczoraj temp.spadkowa, wiec czekam na @:-(
3-go jade do gina, zobaczymy co mi powie, moze wkoncu przepisze mi jakies tabletki pomagajace zw zajsciu w ciaze.I musze pamietac by zrobil mi badanie ph w pochwie.

Ps. O ile mi wiadomo to termometry rtęciowe zostały wycofane ze sprzedaży, poniewaz nie spelnialy wymogów UE

rteciowe, nie to, ze nie spelnialy wymogow tylko po prostu sa niebezpieczne - rtecia mozna sie niezle pociac! teraz robia wciaz termometry dzialajace na tej samej zasadzie ale w srodku jest nie rtec tylko cos innego.
ja tam ufam elektro - grunt to konsekwentnie uzywac tego samego termometru, o tej samej godzinie zgodnie z zasadami. nie wazne czy zaniza czy nie, wazne czy zawsze zaniza o tyle samo w stosunku do innych termometrow.
a no i przeciez nawet w ustach trzeba mierzy zawsze w tym samym miejscu, bo wokol jezyka moga byc wahania temp w zaleznosci od punktu mierzenia.

reklama
Witam poniedziałkowo i wysyłam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

co do termometrów, ja używałam elektronicznego i dało się zobaczyć co i jak:tak:
o dokładnie tak jak Pok pisze:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry