reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made - jestem na wyspie! juz dostalam od jakiejs dobrej duszy guavę :) czekam na reszte dobrotliwych istot. a na wyspie jestem zawsze :D

matko, dziewczyny jak ja sie dzis boje skrzynki na listy...

reklama
MADE a może nam też tak byś "wyobraziła"....????? zapłodnione jajeczko jak bezpiecznie wędruje w dół jajowodu - to dla mamy :))))))))))))))
a dla mnie - jak tworzy się kosmówka.?????? Proooszęęęę !!!!! :))))))))))))))))

pok będzie dobrze .............. :) :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
pok - uratowałam Ci życie? co? co? :-D Kliknęłam !!!

Kocurek - :-D poczekam do wieczora, bo musi być odpowiedni klimat )))) wiesz..... księżyc, gwiazdy, półmrok, ja i mój magiczny sufit :-D ale .... robi się )))))

made - uratowałaś!!!!! ;-) juz zdychalam z glodu i zdrowia bylo malutko :) a jeszcze wyobraz sobie - ale teraz, szybciutko i porzadnie - jak w mojej skrzynce leżą pozytywne wyniki M.!!! ;-)

pok - Tobie też wyobrażę )))))))

A oglądałyście "Most do Terabitti" :zawstydzona/y: uwielbiam ten film, mimo, ze przeznaczony dla dzieci :-D

POK- ja kliknelam jakies 15 minut temu :)) bedzie dobrze-najwazniejsze to poznać wroga!!pisalam Ci o wiesiolku -doczytalaś??

KOCUREK- dzieki ,ze o mnie pomyslalaś:))))
MADE- ja też tak sobie wyobrazam i tym pomagam mojemu liderowi w żóltej koszulce-niech mknie do przodu....a teraz jak juz sie spotkal z jajeczkiem to niech sie razem toczą jajowodem i szczesliwie zagnieżdzą....

mama dzieki za wiesiołka doczytałam. to pewnie pod koniec tygodnia przyjdzie małpa i zaczne brać, bo u mnie ze śluzem chyba jest kiepawo... takiego super rozciągliwego i przezroczystego to chyba nie miałam od liceum... potem brałam 8 lat pigułki i chyba sie wszystko pochrzaniło

reklama
pysia :-) :-) :-)

Muszę się do pracy szykować.... zobaczymy, czy dziś będę marzła czy nie :-p

papatki!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry