- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
MADE a może nam też tak byś "wyobraziła"....????? zapłodnione jajeczko jak bezpiecznie wędruje w dół jajowodu - to dla mamy )))))))))))))
a dla mnie - jak tworzy się kosmówka.?????? Proooszęęęę !!!!! )))))))))))))))
pok będzie dobrze ..............
a dla mnie - jak tworzy się kosmówka.?????? Proooszęęęę !!!!! )))))))))))))))
pok będzie dobrze ..............
Ostatnia edycja:
mademoiselle
Fanka BB :)
pok - uratowałam Ci życie? co? co? Kliknęłam !!!
Kocurek - poczekam do wieczora, bo musi być odpowiedni klimat )))) wiesz..... księżyc, gwiazdy, półmrok, ja i mój magiczny sufit ale .... robi się )))))
Kocurek - poczekam do wieczora, bo musi być odpowiedni klimat )))) wiesz..... księżyc, gwiazdy, półmrok, ja i mój magiczny sufit ale .... robi się )))))
mademoiselle
Fanka BB :)
pok - Tobie też wyobrażę )))))))
A oglądałyście "Most do Terabitti" uwielbiam ten film, mimo, ze przeznaczony dla dzieci
A oglądałyście "Most do Terabitti" uwielbiam ten film, mimo, ze przeznaczony dla dzieci
mama05
prrrryy szaaaalona :))
POK- ja kliknelam jakies 15 minut temu ) bedzie dobrze-najwazniejsze to poznać wroga!!pisalam Ci o wiesiolku -doczytalaś??
KOCUREK- dzieki ,ze o mnie pomyslalaś)))
MADE- ja też tak sobie wyobrazam i tym pomagam mojemu liderowi w żóltej koszulce-niech mknie do przodu....a teraz jak juz sie spotkal z jajeczkiem to niech sie razem toczą jajowodem i szczesliwie zagnieżdzą....
KOCUREK- dzieki ,ze o mnie pomyslalaś)))
MADE- ja też tak sobie wyobrazam i tym pomagam mojemu liderowi w żóltej koszulce-niech mknie do przodu....a teraz jak juz sie spotkal z jajeczkiem to niech sie razem toczą jajowodem i szczesliwie zagnieżdzą....
P
pysia888
Gość
Heja.
KOCUREK ja tez czekam jak najdluzej chyba ze @ mnie uprzedzi a pewnie tak bedzie
KOCUREK ja tez czekam jak najdluzej chyba ze @ mnie uprzedzi a pewnie tak bedzie
mama dzieki za wiesiołka doczytałam. to pewnie pod koniec tygodnia przyjdzie małpa i zaczne brać, bo u mnie ze śluzem chyba jest kiepawo... takiego super rozciągliwego i przezroczystego to chyba nie miałam od liceum... potem brałam 8 lat pigułki i chyba sie wszystko pochrzaniło
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
pysia :-) :-) :-)
Muszę się do pracy szykować.... zobaczymy, czy dziś będę marzła czy nie
papatki!!!
Muszę się do pracy szykować.... zobaczymy, czy dziś będę marzła czy nie
papatki!!!
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: