- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mamus no tak ja pisze w nocy bo wtedy jest cisza i spokoj
Pysiu kupilismy Toshibe bo nie mialam duzo czasu na zastanowienie,maz wpakowal nas do samochodu i pojechalismy a ze sklepy do 16-tej byly otwarte wiec szybka decyzja;-)
Migus witaj my sie chyba jeszcze nie znamy :-)
Dziewczyny ile dni po owulce tempka sie podnosi?odrazu czy jak?Pytam z ciekawosci
Pysiu kupilismy Toshibe bo nie mialam duzo czasu na zastanowienie,maz wpakowal nas do samochodu i pojechalismy a ze sklepy do 16-tej byly otwarte wiec szybka decyzja;-)
Migus witaj my sie chyba jeszcze nie znamy :-)
Dziewczyny ile dni po owulce tempka sie podnosi?odrazu czy jak?Pytam z ciekawosci
podnosi sie dzien po owu edytko czy 12 godzin po owu ;/ pewnie mama dokladnie powie.
mi FF zaznacza owulacje dzien przed skokiem temp.
my tez sie zastanawiamy nad ekspresem chociaz ja kawy nie pijam wcale ;/ ale M. lubi i myslimy nad jakims nespresso tylko nie wiemy jakim
mi FF zaznacza owulacje dzien przed skokiem temp.
my tez sie zastanawiamy nad ekspresem chociaz ja kawy nie pijam wcale ;/ ale M. lubi i myslimy nad jakims nespresso tylko nie wiemy jakim
mama05
prrrryy szaaaalona :))
EDYTA- skok tempki potwierdza owu-dzień przed skokiem jest owulacja
EWCIA- witaj-jak tam u Ciebie-trzymasz sie ???
EWCIA- witaj-jak tam u Ciebie-trzymasz sie ???
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Pok- łap Kochana, może się przydadzą )
Edyta- ja zaobserwowałam skok na drugi dzień po owu, w dzień owu minimalnie mi spadała
Mama- u nas w miarę ok trzymamy się
od 2 tyg. jestem na lekach i dajemy radę )
w końcu zaczynamy kompletować wyprawkę
jakoś wcześniej nie potrafiłam się przemóc...
Edyta- ja zaobserwowałam skok na drugi dzień po owu, w dzień owu minimalnie mi spadała
Mama- u nas w miarę ok trzymamy się
od 2 tyg. jestem na lekach i dajemy radę )
w końcu zaczynamy kompletować wyprawkę
jakoś wcześniej nie potrafiłam się przemóc...
Ostatnia edycja:
Doooobry. nIe wiem co sie pisalo i co u kogo, wiec nic nie pisze. Ide nadrobic, bo spioch ze mnie. Mam katar, twarz mi sie drze, no i stawy biodrowe mnie bola. Mignelo mi na czyims suwaczku o miesniach Kegla- ja cwicze sumiennie, Moj Ksiaze mysli juz, ze mam kamienie albo cos. Ajajaj sniadanko przeciez trzeba zjesc.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
EWCIA- wiem jak jest-najwazniejsze,ze juz wybieracie rzeczy dla synka i ze eki pomagają-trzymaj sie dzielnie...już coraz bliżej...
EDYTA- tempka wyższa utrzymuje sie aż do terminu @-czasem spada na 2,3 dni przed @ a czasem w dzień @...jak masz skok tempki-czyli owulka wystąpila to jeszcze 3 dni musisz miec podwyzszoną tempkę na podobnym poziomie -to potwierdza owu(tak czytalam)i potem też tempka jest wyzsza niz w I fazie cyklu ale mogą być male wahania...
PALEMKA- witajmam nadzieje,ze przeczyscilo i juz da Ci spokój..
Made powtarzala tesy i nadal ma II krechy)
LIBBY- powitać )i smacznego
EDYTA- tempka wyższa utrzymuje sie aż do terminu @-czasem spada na 2,3 dni przed @ a czasem w dzień @...jak masz skok tempki-czyli owulka wystąpila to jeszcze 3 dni musisz miec podwyzszoną tempkę na podobnym poziomie -to potwierdza owu(tak czytalam)i potem też tempka jest wyzsza niz w I fazie cyklu ale mogą być male wahania...
PALEMKA- witajmam nadzieje,ze przeczyscilo i juz da Ci spokój..
Made powtarzala tesy i nadal ma II krechy)
LIBBY- powitać )i smacznego
reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Edyta- to zależy od organizmu, u mnie np. pierwszy cykl gdzie mierzyłam z dnia na dzień spadła i wtedy dostałam @
przez kolejne cykle spadała minimalnie przez około 2 dni i wtedy się pojawiała...
gdy zaszłam w ciążę byłam pewna, że się nie udało, bo przez 2 dni spadła mi o 2 kreski, a na 3 dzień była niespodzianka
poszła w górę o 4
przez kolejne cykle spadała minimalnie przez około 2 dni i wtedy się pojawiała...
gdy zaszłam w ciążę byłam pewna, że się nie udało, bo przez 2 dni spadła mi o 2 kreski, a na 3 dzień była niespodzianka
poszła w górę o 4
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: