reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja już po pracce :-)
szybciutko leciałam żeby Wam foteczke wkleić-mam nadzieje że teraz widzicie ;-)

bez

norrrrrrrmalnie tak mnie ssie że szok-co ile można jeść :/

Cześć Wiseńko-jak się czujesz Kochana?

reklama
Pok a skąd wiesz?:-)
Mama witaj w świecie BB))) Ja dopiero kończe obiad. Zadzwoniła jeszcze Ewelka a potem tato i dalej nic nie zrobiłam:-)A ty jak spacerowałaś?
lil współczuje kochana, miałam nadzieję, że szybko ci sie uda. Nie wiem czemu tak jest, ze jak zaczyna sie starania pełna para to cykle zaczynają wariować:wściekła/y:
Agatek witaj kochana i gratki ogromne. No udało ci sie. A jedz ile mozesz mnie na początku tez ogarnęło obrzarstwo a potem przez 3 miesiące nic prawie nie jadłam i non stop wymioty to korzystaj póki możesz

LIL- oj wiem kochana,wiem.... [FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT]ta niepewność ,te plamienia...

AGATEK- no pięknie teraz widać-raz jeszcze gratki-a testowalaś po terminie @??

a mnie tak naparza lewy jajnik ,ze az do pachwiny promieniuje ,normalnie ciężko mi chodzić:szok::szok:a krzyz jak mnie boli:baffled:jakas mega owulka mi sie szykuje chyba........

WISIEŃKA- tak pospacerowalam 1,5 godziny -milusio tak sie przewietrzyć...a Ty z obiadem widze zaszalalaś [FONT=&quot]
a010.gif
[/FONT]

AGATEK- no pięknie teraz widać-raz jeszcze gratki-a testowalaś po terminie @??

Mamuś-testowałam 4dni po czasie kiedy miała przyjść @. szczerze-to oprócz tej wody" w czasie owulki-myślałam że znowu nic z tego.
A Kwiatuszku z objawow to:Jedno co-to piersi mnie bolały-ale w poprzednim m-cu też lekko bolały-wiec myślałam że teraz też tak "oszukują".

Agatek witaj kochana i gratki ogromne. No udało ci sie. A jedz ile mozesz mnie na początku tez ogarnęło obrzarstwo a potem przez 3 miesiące nic prawie nie jadłam i non stop wymioty to korzystaj póki możesz

nie stresuj mnie :-( ja tusię pocieszam, że jak nie latam teraz-to dalej też ;-(

Ostatnia edycja:
WISIENKA Ty juz wiesz, ze chlopiec bedzie?? Czy to znaczy, ze ja jutro moge sie dowiedziec jaka plec?? :-)))) MAMA hej. Nie trudno mnie przeoczyc ;-) tyle nas jest przeciez. AGATKA piekne te II LIL tez tak uwazam. Co ma byc to bedzie. Tylko, ze te mysli jakos nie chcialy na inne tory zejsc...

Wpadłam na chwile powiedzieć, że puście kciuki, i tak nic z tego. Mam żywą krew, i już czekam tylko na @. Znowu rozczarowanie... Lil, rozumiem Cię. Nie będę Wam tu smęcić więc spadam. Przepraszam...:-(

reklama
mama oj wychodze na prosta mięso i surówka gotowe, jeszcze tylko pyry i gites malina ja Wiśniowy przyjedzie to sie obliże az miło. A młody dzis jadł w szkole to chyba domoowy mu nie przysługuje, a z drugiej strony jak patrze na te jego gabaryty( znowu urósł) to mu dokładke dam.Fajnie pospacerowaliście. Ja przynajmniej wyprałam jeszcze koce i powiesiłam na balkon, że niby nie jestem całkiem do doopy i leniwa:-D
Agatek ja się martwiłam o brak objawów bo do 6 tygodnia nie miałam nic za to jak się zaczeły zaczełam się modlic żeby ustapiły.
Pszczółka tulę kochana, bidulko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry