reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was Wszystkie, Dawno mnie nie było niestety oskrzela, Dziś pierwszy dzien w pracy i nadrabiam. Was chyba nie nadrobie. Ale zafasolkowanym gratuluje a za testujące trzymam kciuki.
Ja dziś powinnam dostać, ale po choróbsku mi się chyba wszystko poprzestawia, więc spokojnie czekam na przyjście. Bo niestety przez choróbsko nie było wiele akcji starań. Pozdrawiam was jeszcze raz i ide pracować dalej.....

reklama
Już po spotkaniu moje kochane. I chyba jestem:-)
Co prawda liczyłam na konkretną propozycję zatrudnienia, ale z etatami na uczelni jest jeszcze gorzej niż z etatami w ogóle. A więc będę prowadziła zajęcia ze studentami na umowe zlecenie i z czasem rozpocznę przewód doktorski.:szok:
Dacie wiarę:szok: ja:-D ale jestem podjarana

Nadrobiłam! Wszyściutko!! :-)

wiola zawstydziła turbomana hehe !! :-D

ewula jestem anglistką sobie :)
krolowa wiesz co... Wrocek zaczyna przypominać Wawę, taki zakorkowany w godzinach szczytu, że nie daje się funkcjonować :szok: Ale to wspaniałe miasto.....
made widzę, że Ty taki sam szperacz implantacyjny co i ja :sorry2: - dziś rano wyczytałam, że tempka wcale nie musi spadać, i to w wielu źródłach! Ale mierzę, notuję... czekam.... świruję....

EWULA Pięknie!!!!!! :-) :-) :-)

Dziewczyny... uciekam z pracy bo jakoś już nie mogę tu siedzieć...

Ostatnia edycja:
Halo? Jest tu kto? Spanko mnie wzielo po obiadku, a mialam isc na spcerek na sloneczko. Pojde, ale na zakupy teraz, potem musze w domu siedziec, bo odczyty licznikow beda. KOCIE nie wiem czy doczytalas... z ta szczeka to mialam to samo jak mnie osemka bolala. Poszla do wyrwania 30 grudnia. Niestety u ciezarnych wszelkie powazniejsze infekcje jamy ustnej koncza sie najczesciej wlasnie wyrwaniem.
EWULA wlasnie doczytalam. Jacie krece! Gratuluje. Nie ma co sie przejmowac zleceniami. Za trzy lata bedziemy sie w pol Tobie klaniac ;-)

Ostatnia edycja:
ewula - gratulacje! cieszymy sie razem z Toba! a zczego te zajecia bedziesz prowadzic?

EWULA moja przyjaciolka jest po zdrowiu publicznym i tez dostala propozycje pozostania na uczelni. Chwali sobie ta prace. Zajmuje jej 2 dni w tygodniu. Czy Ty tez pielegniarka jestes?

Jestem socjologiem zajmuje się socjologią zdrowia, zdrowiem publicznym właśnie i metodologią badań, statystyką medyczną;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry