- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
NIKUSIA- cześc kochana,ja tez tesknilam
PAULINA- cudnie,ze dzidzia zdrowa
SERGII- nie daj sie !!!..........
MARY-BETH- nieladniemy tu czekamy na wynik testu a Ty co???????? mam focha
wlasnie przyszly moje testy ciążowe ciekawe czy bedzie szansa w tym cyklu ich urzyć???????????
PAULINA- cudnie,ze dzidzia zdrowa
SERGII- nie daj sie !!!..........
PALEMKA- piekną masz tempke w I fazie ja mam 36,2 36,3...sergi kocur jaga mama pysia lil - czeeeeeeeeeeeeść !!!
Mierze tempkę od dwóch dni i mam 36,5 jestem zimna jak lód ;-)
LIL- troche poczytalam i powiem Wam,ze jak ja za bardzo naciskalam ze MUSI być dziś to tak mi sie spiąl ,ze jechal i jechal i do Warszawy by dojechal a fiznalu brak-wiec.....facet też ma uczucia i czuje presje-jakkolwiek to brzmi;-):-)Hej mama dziś była ciekawa dyskusja na temat przytulanek na zawołanie. Jak u Was to wygląda??
MARY-BETH- nieladniemy tu czekamy na wynik testu a Ty co???????? mam focha
wlasnie przyszly moje testy ciążowe ciekawe czy bedzie szansa w tym cyklu ich urzyć???????????
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Mama- witaj, czy mogłabyś napisać jakie witaminy zażywał Twój mąż? Nie mogę znalezc tego posta. Jak samopoczucie?
mama05
JAGA jeśli dziś dopiero pierwszy raz zmierzylaś to musimy poczekać z "osądzeniem" bo każda ma inna temp.w I fazie cyklu-Ty masz dość wysoką -gdzie mierzysz????
KALA- witaj ,samopoczucie "normalne" ;-) dziękuję
a Tomi bral Androwit(36zlza 30 tabl.) 1 miesiąc a potem kupilam Salfazin(30zl za 100 tabl) i do tych leków bral 2 razy na dzień wit C. L-karnityne(20zl za 30 tabl) raz i kwas foliowy raz.
kupilam Mu tez w jednym miesiącu taki zestaw-selen + cynk-(36 zl za 30 tab)
ide rozwiesić pranie.
acha -z babcią trichę lepiej-po lekach i kroplówce wypuscili Ją do domu bo........szpital przepelniony-jest nowy rok i nie wszystkie szpitale jeszcze podpisaly umowy z NFZ i nie maja kasy i odsylają do innych szpitali-maaaaasakra!!
KALA- witaj ,samopoczucie "normalne" ;-) dziękuję
a Tomi bral Androwit(36zlza 30 tabl.) 1 miesiąc a potem kupilam Salfazin(30zl za 100 tabl) i do tych leków bral 2 razy na dzień wit C. L-karnityne(20zl za 30 tabl) raz i kwas foliowy raz.
kupilam Mu tez w jednym miesiącu taki zestaw-selen + cynk-(36 zl za 30 tab)
ide rozwiesić pranie.
acha -z babcią trichę lepiej-po lekach i kroplówce wypuscili Ją do domu bo........szpital przepelniony-jest nowy rok i nie wszystkie szpitale jeszcze podpisaly umowy z NFZ i nie maja kasy i odsylają do innych szpitali-maaaaasakra!!
Czarny Kocur
Made by Made :*
mama nareszcie!!! :-) jak tam co tam u Ciebie?????
Nikusia82
Fanka BB :)
Jaga 21 wszystko zależy jaka była przez pierwsze 9 dc. ???
Tak na prawdę pomiar jednego dnia nic nie powie. Do dokładnej analizy potrzeba pomiarów temp. od ustania@ aż do kolejnej @ bądź do fazy wyższej temperatury po jajeczkowaniu. Ja mam dosyć niską temp przed owu, 36:2 za to po owu mam 36:6, 36:7!!!! Każda z nas ma inaczej!!!!
Tak na prawdę pomiar jednego dnia nic nie powie. Do dokładnej analizy potrzeba pomiarów temp. od ustania@ aż do kolejnej @ bądź do fazy wyższej temperatury po jajeczkowaniu. Ja mam dosyć niską temp przed owu, 36:2 za to po owu mam 36:6, 36:7!!!! Każda z nas ma inaczej!!!!
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Mama- dzięki za odpowiedz. Zmieniałaś zestawy witamin, bo tak gin zalecił? Na każdego faceta podobno co innego działa, zależy z czym ma problem, ale dużo pozytywów słyszałam o Salfazin. Kiedy testujesz? :-)
Kocurek- jak tam uszy?
Kocurek- jak tam uszy?
mama05
KOCUREK- cześć ,no ja wlasnie oglądam z kazdej strony ten test ciążowy i zastanawiam sieczy bedzie szansa go zrobić czy w sobote zawita malpa:/
KALA-nie,bylam w aptece i kupilam Androwit na miesiąc a potem pojechalam znowu jak Mu sie skonczyly i nie bylo Anro.i kupilam Salfazin i pozostale leki-tak jak bral-a Androwit starczy 1 na dzień a Salfazin trzeba 2 na dzień.
gin mi polecil dla pary zestam Prenatal ProBaby ale cena...............także dziekuję!!
a @ ma termin na sobote jak nie przyjdzie to chcialam testowac w poniedzialek ,ale pewnie zatestuje w niedziele-jeśli nie przyjdzie,ale raczej nic z tego -tempka za niska....
KALA-nie,bylam w aptece i kupilam Androwit na miesiąc a potem pojechalam znowu jak Mu sie skonczyly i nie bylo Anro.i kupilam Salfazin i pozostale leki-tak jak bral-a Androwit starczy 1 na dzień a Salfazin trzeba 2 na dzień.
gin mi polecil dla pary zestam Prenatal ProBaby ale cena...............także dziekuję!!
a @ ma termin na sobote jak nie przyjdzie to chcialam testowac w poniedzialek ,ale pewnie zatestuje w niedziele-jeśli nie przyjdzie,ale raczej nic z tego -tempka za niska....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: