reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super byłoby gdyby w tych sferach byłe pełen "luz". Kochamy się kiedy chcemy i kiedy mamy na to ochotę i przy okazji poczynamy sobie owoc naszej miłości:-)
Niestety łatwo nie jest ale &&&&& i będzie oki.
Serg może rzeczywiście twój M miał gorszy dzień i już!!! Nie martw się tylko daj mu lekko do zrozumienia jak się czujesz z jego dziwnym zachowaniem!!!!
Będzie dobrze!!!
Mama coś pisała, że nie będzie dostępna od 9 chyba do 12 więc cierpliwie czekamy:-)

reklama
hej drogie staraczki, ja tez czekam na wieści od Mary-beth i jeśli pozwolicie pochwalę się- wczoraj miałam usg genetyczne mojego skarba-wszystko oki, maluch dosyć duży -ok 52mm:-)
no i właśnie gdzie ta nasza Mama jest znowu?:-)trzymam kciuki za owocną owulację i II kreseczki, pozdrawiam

nikusia przypomnialas mi ze rzeczywiscie mama wczoraj pisala ze gdzies musi jechac.
paulina gratuluje dorych nowin i rozmiarow maluszka:-)

Wpadłam pomarudzić... głowa boli - chyba zatoki a w pracy hałas i chaos taki, że nie mogę się połapać w niczym dziś :(((

co do rozmiarów maluszka-to się trochę boję -bo pierwszego syna urodziłam po terminie - 4,2 kg i 56 cm i nie było łatwo;-), a co będzie teraz?chyba muszę trochę na swoją wagę uważać, ale tyle pysznych rzeczy wokół mnie:-).pozdrawiam

Kocurku mnie chyba głowa zaczyna boleć i najchętniej położyłabym się spać...normalnie łóżko mi się marzy i 12 godz. nieprzerwanego snu...:tak:
Infekcje niestety w tym okresie są dość częste dlatego trzeba uważać. Ja mam "przyjemność":wściekła/y: że tak się wyrażę dojeżdżać do pracy kolejami NIKOMU NIGDY NIE ŻYCZĘ MASAKRA TO MAŁO POWIEDZIANE, a do tego prawdopodobieństwo infekcji murowane!!!!!!

jestem wstawilam pranko-Domi obok maluje i zaraz bede Was nadrabiać ,ale od rana to pewnie nastukane ,ze hej:tak::tak::sorry2:

witam wszystkie i ide nadrabiać:-p

reklama
Hej kochane! Jestem na chwilkę.

Serg ja wiem, że z mężem tworzycie cudowną parę - tylko chciałam Ci jakieś porady dać jak zachęcić go do przytulanek w owulkę. Ale może faktycznie miał taki zły dzień, że żadna metoda by nie podziałała. Kciuki dalej zaciskam za dzisiejszy wieczór!

Paulinka to już 12 tydzień u Ciebie, kiedy to zleciało?? A ja wciąż ten sam suwaczek owulacyjny buuuuuuuuuuuu!!!

Kocurek, o której do domku???

Hej mama dziś była ciekawa dyskusja na temat przytulanek na zawołanie. Jak u Was to wygląda??

Ja czekam na gości to jak przyjdą nie będę mogła z Wami pisać.

O matko znowu post pod postem! Nie chciałam!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry