reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamuś witaj kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak się cieszę ,że wróciłaś i to widać po wątku jak ożył nagle :tak:

A ja zarażam czy tego chcecie czy nie ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roznosi mnie nieco bo na 17.15 mam dziś wizytę jeszcze tyle godzin buuuuu...

reklama
Mama skoro w Poznaniu śnieg to u nas pewnie jutro będzie. I życzę Ci jak najmniej stresów :)

Hania ja Ci mówię, że u Ciebie jest fasolka, więc pewnie lepiej, żebyś nie miała żadnych zobowiązań na luty, chyba, że możesz się potem wycofać.

AMALFI- ja jeszcze nigdy nie mialam zastrzyku,jak sie zdecydujemy na dzialania to dostane Clo i wtedy zastrzyk....bo przez monitoring wiem ,ze moje pęchole rosną i potem sie kurczą....
dlatego teraz jak bede brala Clo to bedzie i zastrzyk i sie zobaczy,ale bedzie tez monitoring-bardzo dziwne,ze Towja ginek.nie chce monitorowac cyklu przy braniu Clo-nawet w ulotce jest napisane ,ze TRZEBA!! mam nadzieje,ze torbiele sie u Ciebie nie pojawią...a nie mozesz umowic sie do innego gina na monitoring???
Chetnie bym sie umowila do innego, ale moja przyjmuje tu tylko w niedziele, reszte monitoringu robila mi zawsze ogolna lekarka rodzinna, potem w niedziele ginka sprawdzala zdjecia z usg i mi interpretowala. A do irlandzkiego nie pojde bo to sa takie młoty niedouczone ze szok!!!
lil maja no mowilam mamie ze watek padł jak jej nie było, a teraz idzie jak burza, bede miala co czytac po pracy hehe

MONISIA- dzieki-ukochan maluchy jak wroca z przedszkola-po Domisia jade za godzinke...Ty rowniez poglaszcz dzieciaczki:))jakies przeczucia na pleć???:))

LIL- witaj piękności:))no mowie Ci jak spadlam na dno smutku to az mi w glowie zahuczalo ...boli taki upadek bo uswiadamiasz sobie swoją niemoc-a tyle dzialan w kierunku dzidzi zrobiliśmy....ale nic to-pozbierac sie trzeba,nienakrecac i dac toczyć sie sprawom swoim torem...
mam nadzieje,ze u Was nie bedzie tak jak u nas bo to zbieranie sie też jest ciężkie....
Kochana niby wrózki mojej tesciowej wywrózyły i wszyscy mówia ze bedzie chłopiec, ale ja kiedys powiedziałam i trzymam sie tego, ze ja to tylko dziewczynki bede rodzic:-D

Hej kobietki!
Zimno, pochmurno, byle jak...
Taka pogoda za oknem, ale i we mnie...
Jakoś nie umiem się zdystansować to tych wszystkich kłopotów i problemów...

lil_maja - przysięgam, że jak się nie sprawdzą Twoje proroctwa to do Ciebie przyjadę i będziesz mi osobiście drugą kreskę na teście mazakiem domalowywała :-D a tak serio to właśnie chyba nie mogę się wycofać już później - ja tam nie mam problemów, żeby pracować dodatkowo ale boje się, że ZUS mnie przyłapie, że w głównej pracy jestem na zwolnieniu a na umowę - zlecenie dorabiam - a z ZUSem lepiej nie zadzierać ;-)

jestem juz-Domi wcina banana a ja nektarynke-matkoooooooo jak zimnoooooo:szok::szok:ja wiem ,ze jest listopad ,ale bez przesady:sorry2:

HANIA- cześć;-)widzisz to tak zwana zlosliwosc rzeczy martwych-mam nadzieje,ze podejmiesz sluszną decyzje i masz racje z Zusem lepiej nie zadzierać

MONISIA- jeszcze troche i sie okaze Kto tam zamieszkal u Ciebie-a synka mieć to wielka radość:tak:

MARCEPAENK-cześć slodziaku;-)daj znac po wizycie co u Nikolki:tak:

V-JOLKA- a co sie u Ciebie dzieje,ze taka dolina?????jak w sklepie idzie??

reklama
Witajcie dziewuszki. Ja juz po ważnej wizycie. Mój dzidzius ma 1,2 mm i pięknie bije mu serducho. Baaardzo mi ulzyło. Mam okropne mdłosci, zawroty głowy i senność ale to dopiero od 6t się zaczeło.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam za was kciuki)))
mama buziam kochana))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry