reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia kochanie. I faza jest najbardziej restrykcyjna ale trwa króciutko. A potem - to możesz wydziwiać ile Ci się podoba. Ja robiłam najróżniejsze rzeczy - używając różnych zamienników i każdy się pytał czy ja na diecie jestem bo jem takie rzeczy - a sami jedli aż im się uszy trzęsły. Robiłam np naleśniki - zamiast mąki dając trochę otrąb i trochę mąki kukurydzianej i ew. dodatkowe jajko, a do tego robiłam gulasz z mięska, a w dni warzywne - dodawałam warzyw, a nawet robiłam coś na podobę tortillo-gyrosa :-D A wiesz jakie przepyszne wychodzą hamburgery z kotlecików z piersi na bułce dukanowej? Mniaam.

reklama
Bunia no na pewno sie doczekasz zobaczysz :tak::tak::tak:

a czas zapiernicza strasznie az nie moge uwierzyc jak szybko to leci :sorry2:

czesc babki-jestem po zakupach,rozpakowalam, wciagnelam serek z warzywami,wypije kawe i śmigam po dzieci:tak:

wiadomość od Ewy:
zostaje w szpitalu na tydzien na obserwacji-nie beda robic nic.po usg ginek stwierdzil ,ze ta plamka za macicą to moze taka struktura jajnika (czy jakos tak) i ze dzidzia moze sie w kazdej chwili pokazac w macicy...

tyle na ta chwile-pozdrawia Was wszystkie i dziekuje za wsparcie

kompletnie nie wiem co u Was bo dop.wlaczylam kompa.

czesc babki-jestem po zakupach,rozpakowalam, wciagnelam serek z warzywami,wypije kawe i śmigam po dzieci:tak:

wiadomość od Ewy:
zostaje w szpitalu na tydzien na obserwacji-nie beda robic nic.po usg ginek stwierdzil ,ze ta plamka za macicą to moze taka struktura jajnika (czy jakos tak) i ze dzidzia moze sie w kazdej chwili pokazac w macicy...

kompletnie nie wiem co u Was bo dop.wlaczylam kompa.

Daj Boże, żeby dzidzia się pokazała w macicy! :tak::tak: Jest szansa, a to dużo! Trzymam mocno kciuki za Ewę i jej maleństwo!

Mama - witaj!
Iwonka - jak samopoczucie?

Czyli wieści są w miarę pozytywne, bo oznaczają, że jakaś szansa jest !! Teraz obyśmy usłyszały, że jednak wszystko dobrze. Biedna Ewa, co on się musi teraz napłakać i nadenerwować :(

no i to są jakieś lepsze wieści. to teraz czekamy, żeby kruszynka pokazała się na właściwym miejscu

wiadomość od Ewy:
To fantastyczna wiadomość. Oby właśnie tak było. &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!

reklama
Hej Kath i Lilith (my się już na gg przywitałyśmy :tak:)!

My z M. dziś jedziemy ogladać 2 domy... :tak::happy: Jeszcze jeden w niedzielę i jeden w nast. tygodniu chyba. W sume 4 do obejrzenia... :happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry