Bunia kochanie. I faza jest najbardziej restrykcyjna ale trwa króciutko. A potem - to możesz wydziwiać ile Ci się podoba. Ja robiłam najróżniejsze rzeczy - używając różnych zamienników i każdy się pytał czy ja na diecie jestem bo jem takie rzeczy - a sami jedli aż im się uszy trzęsły. Robiłam np naleśniki - zamiast mąki dając trochę otrąb i trochę mąki kukurydzianej i ew. dodatkowe jajko, a do tego robiłam gulasz z mięska, a w dni warzywne - dodawałam warzyw, a nawet robiłam coś na podobę tortillo-gyrosa A wiesz jakie przepyszne wychodzą hamburgery z kotlecików z piersi na bułce dukanowej? Mniaam.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
iwonka2b
Fanka BB :)
witam i o zdrowie pytam
mama05
prrrryy szaaaalona :))
czesc babki-jestem po zakupach,rozpakowalam, wciagnelam serek z warzywami,wypije kawe i śmigam po dzieci
wiadomość od Ewy:
zostaje w szpitalu na tydzien na obserwacji-nie beda robic nic.po usg ginek stwierdzil ,ze ta plamka za macicą to moze taka struktura jajnika (czy jakos tak) i ze dzidzia moze sie w kazdej chwili pokazac w macicy...
tyle na ta chwile-pozdrawia Was wszystkie i dziekuje za wsparcie
kompletnie nie wiem co u Was bo dop.wlaczylam kompa.
wiadomość od Ewy:
zostaje w szpitalu na tydzien na obserwacji-nie beda robic nic.po usg ginek stwierdzil ,ze ta plamka za macicą to moze taka struktura jajnika (czy jakos tak) i ze dzidzia moze sie w kazdej chwili pokazac w macicy...
tyle na ta chwile-pozdrawia Was wszystkie i dziekuje za wsparcie
mary-beth
Fanka BB :)
czesc babki-jestem po zakupach,rozpakowalam, wciagnelam serek z warzywami,wypije kawe i śmigam po dzieci
wiadomość od Ewy:
Daj Boże, żeby dzidzia się pokazała w macicy! Jest szansa, a to dużo! Trzymam mocno kciuki za Ewę i jej maleństwo!
Mama - witaj!
Iwonka - jak samopoczucie?
B
bunia87
Gość
To fantastyczna wiadomość. Oby właśnie tak było. &&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!wiadomość od Ewy:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: