- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
MARYLKA, jeszcze dobry balsam z filtrem na słońce weź... ;-)
malapralinka
Fanka BB :)
B
bunia87
Gość
heloł 
witam się dzisiaj. oczywiście z doskoku, bo robię pranie, co by mieć świeże majciochy w Bieszczadach
no i powoli zaczynam pakować niektóre rzeczy, bo ja to już cały tydzień tym wyjazdem żyję i w głowie się pakowałam, a teraz już mogę spakować to, czego już nie będę potrzebować. przynajmniej będzie czas żeby coś dołożyć w razie zapomnienia.
w sobotę wyjeżdżamy o 6 z domu, jedziemy po G&A, zatankujemy do pełna autko i ruszamyyyyy!!! muszę jeszcze siąść na mapkę i się z nią obeznać, żeby wiedzieć gdzie wogóle jechać. mieliśmy jechać przez Kraków, ale nigdy nie wiadomo jak to jest z tymi autostradami więc robimy objazd. przynajmniej będzie cisza spokój i nie będzie mi się robić ciepło na widok pacanów, którzy jeżdżą 220km/h. nienawidzę autostrad i ekspresówek i tym bardziej się ucieszyłam, jak mi powiedzieli, że nie będziemy tamtędy jechać.
a pozatym jestem okrutnie zła. wyszywam obraz dla mamy i popier***liłam kolory i teraz muszę jeden pruć, bo tam ma być inny. no i kurka pruję. a próbowała któraś pruć haft krzyżykowy? to jest dopiero katorga. a już najgorsze jest to, że tak dużo miałam tego wyszyte, a teraz muszę to pruć. te prucie i tak zajmuje mniej czasu niż samo haftowanie.

witam się dzisiaj. oczywiście z doskoku, bo robię pranie, co by mieć świeże majciochy w Bieszczadach

w sobotę wyjeżdżamy o 6 z domu, jedziemy po G&A, zatankujemy do pełna autko i ruszamyyyyy!!! muszę jeszcze siąść na mapkę i się z nią obeznać, żeby wiedzieć gdzie wogóle jechać. mieliśmy jechać przez Kraków, ale nigdy nie wiadomo jak to jest z tymi autostradami więc robimy objazd. przynajmniej będzie cisza spokój i nie będzie mi się robić ciepło na widok pacanów, którzy jeżdżą 220km/h. nienawidzę autostrad i ekspresówek i tym bardziej się ucieszyłam, jak mi powiedzieli, że nie będziemy tamtędy jechać.

a pozatym jestem okrutnie zła. wyszywam obraz dla mamy i popier***liłam kolory i teraz muszę jeden pruć, bo tam ma być inny. no i kurka pruję. a próbowała któraś pruć haft krzyżykowy? to jest dopiero katorga. a już najgorsze jest to, że tak dużo miałam tego wyszyte, a teraz muszę to pruć. te prucie i tak zajmuje mniej czasu niż samo haftowanie.

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Pralinka, ha ha ha, cudny psiak :-)
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Jestem kochane miało mnie nie być chwilke ale dzidzia mi zrobiła psikusa w sklepie.... mianowicie dużo ludzi wiec czekam ładnie na swoją kolej i co jestem kolo lady i zjeżdżam w dół ...ehhh pamietam tylko jak już siedziałam na krzesle i pan podawał mi wode..... posiedziałam chwile bo kręciło sie dalej ....ale przeszło wiec migiem do domku ...... i panie w sklepie mówią może ciśnienie a ja mówie nie to są uroki ciąży ...bo miałam luźną bluzke i brzusio był ukryty .........
Hope
podwójna mama :-)
Kala, a dziekuje, dzisiaj mi o wiele lepiej;-)
Mlodam napewno dobrze bedzie, strach ma wielkie oczy;-)
A wiecie jak moj piesio spi??
Zobacz załącznik 271447
O jaki wycior ślicznościowy :-)

Oj Szczęśliwa, dobrze że się nie poobijałaś mocno, ja zwykle kończę takie historie z rozbitą skronią. A teraz już się dobrze czujesz?
Ostatnia edycja:
maryla86
Fanka BB :)
ooo już dopisałam dziekiMarylka, może sosik czosnkowy, pycha do mięska, ogórki, ręczniki papierowe, mokre chusteczki, coś na komary, masło...
Ewelina i co nie miałam racji ? zboczylasku
pokaż na co Cie stać i niejeden raz oooooo pokazDobra....dobra....już nie będę..... (zamykam się w sobie)
no własnie tak sobie pomyslałam ze wyjdzie na to ze większa torba na jedzenie a mała na ciuchyEwelinka, dobrze, że masz taki humorek, tylko mnie wezmą za wariatkę co się chichra do kompa.
hejka Mlodam, korzystaj z wolnego póki możesz, a jak tata się czuje ?
Maryla, jeszcze jedno, plecak musisz mieć z gumy, żeby ci się to wszystko zmieściło.
a gdzie mama ?
K do mnie dziś mówił rusałka z bagien ale jajcara też moze bycMarylka- sympatyczna i fajna z Ciebie laseczka, taka jajcara:-)
tak tak to jaH hi Maryla chyba cię znalazłam Maryla W (M) to ty? Z blond loczkami? :-)
Kalamandyna a ty jesteś Ania S.(L) ?
Ja was tu zaraz wszystkie wyśledzę![]()
ewelina28
Dum Spiro Spero...
No nic kochane, koniec tego dobrego....
Miłego dnia Wam zyczę
))
Szczęśliwa, uważaj na siebie Kwiatuszku, odpoczywaj ;-)
Miłego dnia Wam zyczę
Szczęśliwa, uważaj na siebie Kwiatuszku, odpoczywaj ;-)
reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Agusia, ojej przestraszyłaś mnie. Uważaj na siebie kochana. Pogadaj z tym wielkim człowieczkiem, żeby nie robił mamusi takich numerów.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: