reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
H hi Maryla chyba cię znalazłam Maryla W (M) to ty? Z blond loczkami? :-)

Kalamandyna a ty jesteś Ania S.(L) ?

Ja was tu zaraz wszystkie wyśledzę :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kala, a dziekuje, dzisiaj mi o wiele lepiej;-)
Mlodam napewno dobrze bedzie, strach ma wielkie oczy;-)

A wiecie jak moj piesio spi??

Zdjęcie0769.jpg

heloł

witam się dzisiaj. oczywiście z doskoku, bo robię pranie, co by mieć świeże majciochy w Bieszczadach no i powoli zaczynam pakować niektóre rzeczy, bo ja to już cały tydzień tym wyjazdem żyję i w głowie się pakowałam, a teraz już mogę spakować to, czego już nie będę potrzebować. przynajmniej będzie czas żeby coś dołożyć w razie zapomnienia.

w sobotę wyjeżdżamy o 6 z domu, jedziemy po G&A, zatankujemy do pełna autko i ruszamyyyyy!!! muszę jeszcze siąść na mapkę i się z nią obeznać, żeby wiedzieć gdzie wogóle jechać. mieliśmy jechać przez Kraków, ale nigdy nie wiadomo jak to jest z tymi autostradami więc robimy objazd. przynajmniej będzie cisza spokój i nie będzie mi się robić ciepło na widok pacanów, którzy jeżdżą 220km/h. nienawidzę autostrad i ekspresówek i tym bardziej się ucieszyłam, jak mi powiedzieli, że nie będziemy tamtędy jechać.

a pozatym jestem okrutnie zła. wyszywam obraz dla mamy i popier***liłam kolory i teraz muszę jeden pruć, bo tam ma być inny. no i kurka pruję. a próbowała któraś pruć haft krzyżykowy? to jest dopiero katorga. a już najgorsze jest to, że tak dużo miałam tego wyszyte, a teraz muszę to pruć. te prucie i tak zajmuje mniej czasu niż samo haftowanie.

Jestem kochane miało mnie nie być chwilke ale dzidzia mi zrobiła psikusa w sklepie.... mianowicie dużo ludzi wiec czekam ładnie na swoją kolej i co jestem kolo lady i zjeżdżam w dół ...ehhh pamietam tylko jak już siedziałam na krzesle i pan podawał mi wode..... posiedziałam chwile bo kręciło sie dalej ....ale przeszło wiec migiem do domku ...... i panie w sklepie mówią może ciśnienie a ja mówie nie to są uroki ciąży ...bo miałam luźną bluzke i brzusio był ukryty .........

Kala, a dziekuje, dzisiaj mi o wiele lepiej;-)
Mlodam napewno dobrze bedzie, strach ma wielkie oczy;-)

A wiecie jak moj piesio spi??

Zobacz załącznik 271447

O jaki wycior ślicznościowy :-):-p

Oj Szczęśliwa, dobrze że się nie poobijałaś mocno, ja zwykle kończę takie historie z rozbitą skronią. A teraz już się dobrze czujesz?

Ostatnia edycja:
Marylka, może sosik czosnkowy, pycha do mięska, ogórki, ręczniki papierowe, mokre chusteczki, coś na komary, masło...

Ewelina i co nie miałam racji ? zboczylasku
ooo już dopisałam dzieki :)
Dobra....dobra....już nie będę..... (zamykam się w sobie :p )
pokaż na co Cie stać i niejeden raz oooooo pokaz :)

Ewelinka, dobrze, że masz taki humorek, tylko mnie wezmą za wariatkę co się chichra do kompa.

hejka Mlodam, korzystaj z wolnego póki możesz, a jak tata się czuje ?

Maryla, jeszcze jedno, plecak musisz mieć z gumy, żeby ci się to wszystko zmieściło.

a gdzie mama ?
no własnie tak sobie pomyslałam ze wyjdzie na to ze większa torba na jedzenie a mała na ciuchy :)
Marylka- sympatyczna i fajna z Ciebie laseczka, taka jajcara:-)
K do mnie dziś mówił rusałka z bagien ale jajcara też moze byc :)

H hi Maryla chyba cię znalazłam Maryla W (M) to ty? Z blond loczkami? :-)

Kalamandyna a ty jesteś Ania S.(L) ?

Ja was tu zaraz wszystkie wyśledzę :-D:-D
tak tak to ja :)

No nic kochane, koniec tego dobrego....
Miłego dnia Wam zyczę :)))

Szczęśliwa, uważaj na siebie Kwiatuszku, odpoczywaj ;-)

reklama
Agusia, ojej przestraszyłaś mnie. Uważaj na siebie kochana. Pogadaj z tym wielkim człowieczkiem, żeby nie robił mamusi takich numerów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry