reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D:-D Jednak trzeba dodać wejście na forum od 18 lat, tu same zboczuchy są :-D:-D Zazwyczaj panowie narzekają na niedobór seksu, a który się przyzna do nadmiaru? :-D Jak minę na mieście jakiegoś pana dziwnie chodzącego uznam, że jego kobieta chce dziecka :-D:-D

Ale przynajmniej do głowy im nie przyjdzie jakiś skok w bok :tak:

Kala witam cię serdecznie :-) Morze polubię za jakiś miesiąc, jak wyjadą w końcu te tabuny nieszczęśliwych plackowiczów i będę mogła z psami pojechać ;-) A ty się suwaczkiem nie sugeruj tylko swoim organizmem! To tylko gadżet a nie wyrocznia.

Pralinka jaki ten mój TZ biedny, ostatnio się odgrażał, że zawsze może zawsze i wszędzie, wiec zobaczymy jaki z niego bohater :-p I jestem pod wrażeniem tempa z jakim zrzucasz kilogramy, wow. Ja się nad sobą rozczulam gdy muszę zrzucić 2... Szacun.

Maryla twój jest niemożliwy :-D Rozumiem babeczki na tapecie, samochody ale psy? :-D Rośnie na prawdziwego zoofila jak ja :-D;-)

Mary trzymam kciuki, oj szykuje się męska rozmowa, oby po twojej myśli!

Mama wyobraziłam sobie jak wyciągasz przerażonego męża za włosy z szafki w kuchni i wleczesz go jak australopitek do łóżka :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie staraczki
Ja zaglądam od czasu do czasu ale aby was przeczytać to bym musiała chyba urlop wziąć z pracy i z domu :-D
Super że temat się rozwija.

Mary kciukasy zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marylka a przypomnialas mi...
Bo zrobilam sobie sesje ostatnio:zawstydzona/y:
I tak tylko twarzy ale z roznymi minami, wyobrazalam sobie ze na Meza patrze;-)
I wyslalam Mu mailem..
Potem dzonil do mnie z pracy czy mam moze numer do tej Laseczki ze zdjecia:-D
Pierwsyz raz w zyciu sama sobie foty robilam, ale oplacilo sie
no i super tak trzymać !!!!

Mama, Ewelina- zaproszenia wysłałam. Zaraz przejrze Wasz profil :-)
Hope- nie mogę Cie znalezć:-(
marylka- nie mogę otworzyć Twojego profilu.
nie wiem czemu :( to moze znajdź mnie wpisz Choszczno i Maryla i będzie taka pokręcona blondi to ja :)

hejka :-) witam się w czwartkowe przedpołudnie.

jutro idę do pracy 1 raz po prawie 3 tygodniach, troche sie cykam gadania bab...
Mery powodzenia ;-)
ide poczytac
trzymam kciuki , ale na pewno będzie wszystko Si :)
hej babeczki,

pralinka, miło cię wiedzieć w dobrym humorze,

reszta jak zwykle zboczuchy i tyle...

ja wieczorami bez neta snuję się po tym mieszkaniu zamiast się brać za prasowanie, które mi roooooooośnie .

Marylka, fajnie, ż weekendzik zaplanowany, oby pogoda dopisała.
no własnie zeby pogoda dopisała :) a jak nie to w sumie w deszczu jeszcze sie szalałam :):):):):):)

Mlodam
Nie stresuj sie
Bedzie lepiej niz sobie wyobrazasz, zobaczysz...
Tez sie balam wracac... Ja mam w swoim dziale 50 kobiet + jeszcze ludzie z innych dzialow i kazdy wiedzial ze w ciazy jestem...

A cpamietam jak sie zegnalam w styczniu i mowilam ze ostatni raz w tym roku pracuje:-(

Dobrze bedzie, zobaczysz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kobity to moja lista do marktu:
węgiel
kiełbasa
rozpałaka
mięso na szaszłyk
cebula
sałata
pomidory
mieszanka warzywna (na jakąś ekspresową sałatke:) )
chleb
keczup
musztarda
woda
napoje
piwko
czy coś mi brakuje ??? chemie mam ciuchy mam

kobity to moja lista do marktu:
węgiel
kiełbasa
rozpałaka
mięso na szaszłyk
cebula
sałata
pomidory
mieszanka warzywna (na jakąś ekspresową sałatke:) )
chleb
keczup
musztarda
woda
napoje
piwko
czy coś mi brakuje ??? chemie mam ciuchy mam

YHY....

-bateria
-sexi koszuleczki + przebranie króliczka Playboya
i patyki do szaszłyków :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Marylka- wysłałam...chyba Tobie...:sorry:

Hope- tak, wiem że suwaczek to nie wyrocznia, tak tylko podpytywałam;-)

pralinka- jak nastrój?

A Ewelinka dalej o jednym...;-)

Marylka, może sosik czosnkowy, pycha do mięska, ogórki, ręczniki papierowe, mokre chusteczki, coś na komary, masło...

Ewelina i co nie miałam racji ? zboczylasku

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry