reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama i reszta staraczek

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

to takie chlopczykowo-dziewczynkowe fluidki--do wyboru do koloru

reklama
Mama dziekuje, powiem ze moze byc :) Chociaz generalnie jeszcze kaszle ale moj S tez wiec pewnie od niego zalapalam ;-)
A jak tam Twoje jajniki? Bo chyba albo przegapilam albo nic nie pisalas? Wszystko ok?;-)
JAEWA- to super ,ze jest poprawa!!zdrowka dla S.:tak::-)a jajniki dają do wiwatu-szczególnie lewy-juz nawet spodni nie dopinam bo tak dokucza ten "ból" no i nadal ta biala wdzielina i bordowe brodawki i temp.w okolicy 37..zobaczymy za 6 dni;-)
Mama-ja trzymam ciągle &&&&&&&&&&&& za Twoje pęcherzyki-a raczej efekt ich peknięcia :-)

AGATEK- dzieki,ja za Ciebie tez trzymam kciuki!:tak::tak::tak:

SOL- papa!

dorotka- DZIEKOWAC ,DZIEKOWAĆ!!! nalapalam!!!
a Tobie jeszcze m-ąc zostal-nadal pracujesz??

Ostatnia edycja:
Marylko-widzę że udany weekend? :-) oj fajnie tak poszaleć na motorówce ;)

Mama-nie dziękuję. Mam nadzieję ze niedługo zobaczę podobne kreseczki jak te na owulkowym-na ciążowym. ;-)

Jak jest ze szczepieniem na żółtaczkę? Bo się waham czy robić teraz-jak może się udało-to nie zaszkodzi to? Czy poczekać na @ albo jej brak-i nie robić szczepienia?

Ostatnia edycja:
dorotka- DZIEKOWAC ,DZIEKOWAĆ!!! nalapalam!!!
a Tobie jeszcze m-ąc zostal-nadal pracujesz??

tak pracuje
w sumie to tak jak pisalam do konca mam zamiar pracowac
pracy duzo bo pacjentow duzo,poza tym w domu dni by mi sie dluzyly,a tak to szybciej mija
z corą tez prawie do samego konca pracowalam,a ostatnie 2 tyg przed porodem nudzilam sie w domu wiec teraz na zwolnienie nie ide

szyjka trzyma wiec spoko moge chodzic dalej

Jakto?????? Mama-od Wisieńki masz info?? Tak mi smutno :-(((((((((((((((((((((((

marylka super zdjęcia. pozazdrościć weekendu. a na ostatnim widać, że uchahana za wszystkie czasy. trza być wesołym, a co!!!

mama u mnie jeszcze nie 6 a 8 dni. termin @ mam na 13 lipca, więc wtorek za tydzień.

a tak wogóle to chyba zaczynają mnie piersi boleć. u mnie to zawsze pewny objaw na tydzień przed @. trochę późno zaczynają boleć, ale owu też jakoś późno była.

kichnęłam teraz i mnie zabolało podbrzusze. pewnie znowu jelita mi szaleją. wszystko wskazuje że @ za tydzień przyjdzie. przestaję wierzyć, że wogóle zajdę w ciążę. tym bardziej że to był ostatni cykl z clo. opuszcza mnie nadzieja i już nie czekam z takim utęsknieniem i wiarą na dzień testowania. przeszło mi już- taka obojętność mnie złapała. żadnej ekscytacji.

reklama
O cholera.....
Biedna Wisieńka:(((( Kurde dlaczego??
Mama napiszesz jej że strasznie mi przykro?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry