reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:szok::szok::szok::-( Bardzo mi przykro-biedna Wisieńka :-( baaaaaaaaaaardzo mocno ją tulę...................

JAEWA- to super ,ze jest poprawa!!zdrowka dla S.:tak::-)a jajniki dają do wiwatu-szczególnie lewy-juz nawet spodni nie dopinam bo tak dokucza ten "ból" no i nadal ta biala wdzielina i bordowe brodawki i temp.w okolicy 37..zobaczymy za 6 dni;-)

AGATEK- dzieki,ja za Ciebie tez trzymam kciuki!:tak::tak::tak:

SOL- papa!

dorotka- DZIEKOWAC ,DZIEKOWAĆ!!! nalapalam!!!
a Tobie jeszcze m-ąc zostal-nadal pracujesz??
no to super na pewno Ci sie uda trzymam kciukole :) i czekam na sobote na wyniki Twojego testowania

Marylko-widzę że udany weekend? :-) oj fajnie tak poszaleć na motorówce ;)

Mama-nie dziękuję. Mam nadzieję ze niedługo zobaczę podobne kreseczki jak te na owulkowym-na ciążowym. ;-)

Jak jest ze szczepieniem na żółtaczkę? Bo się waham czy robić teraz-jak może się udało-to nie zaszkodzi to? Czy poczekać na @ albo jej brak-i nie robić szczepienia?
no sobota była super niedziela jak pisałam już mniej ale sobota była ekstra :)

dziewczyny-slabo mi na maxa!!!!!!!!!!
DZWONECZEK NIE ŻYJE...................
masakra jakaś biedna Wisienka przytul ją od nas biedactwo tak sie cieszyli tak czekali , kurde czemu coś takiego sie zdarza i tylu kobietom masakra nie wiem co powiedzieć a jusz myślałam że wszystko ok jak napisałaś ze plamienia ustały , tule mocno bo nic więcej nie jestem w stanie zrobić :(:(:(:((

Marylko widze ze weekend sie udal! Zazdroszcze lata bo u nas zima :-)
zapraszam :) poszalejemy razem :)

tak pracuje
w sumie to tak jak pisalam do konca mam zamiar pracowac
pracy duzo bo pacjentow duzo,poza tym w domu dni by mi sie dluzyly,a tak to szybciej mija
z corą tez prawie do samego konca pracowalam,a ostatnie 2 tyg przed porodem nudzilam sie w domu wiec teraz na zwolnienie nie ide

szyjka trzyma wiec spoko moge chodzic dalej
fajnie że ciąża ok i że możesz pracować ja jak mi sie uda to tez bym chciała jak najdłużej pracować

biedna Wisienka

napisz jej Mamam ze tulamy ja z calych sil i strasznie nam przykro

nie wiem gdziej jest sprawiedliwosc na tym swiecie

SZCZESLIWA- dam Ci znac!! a co tam dostalas???bo Aga nam nie napisala ,zebys czasem nie przeczytala ;-)bo nie byloby niespodzianki-pisz nam jesli możesz :tak::-)
AGNIESZKA- a jak Twoj @???
To Ja napisze za naszą Aguśkę:)Dostała ode mnie piękne białe buciki,może jak Aguśka zechce to zrobi foteczkę i wklei wam:)
A moja @ nadal trwa:-/
Nie zarejestrowałam się jeszcze do gina bo nie chcę do faceta,szukam babki.
Agnieszka.k.k. - bij mnie i zabij, ale nie zapytałam... Przepraszam, moja wina... Miałam to zrobić jeszcze w piątek, ale weekend zaczął się dla mnie od ogromnych problemów jeszcze w pracy, później w sobotę ciągnęło się to jeszcze plus wizyta w mieszkaniu u znajomego, a wczoraj na wariackich papierach przeprowadzka do moich rodziców, żeby nie płacić za tamto mieszkanie nasze stare pieniędzy za nowy miesiąc... I tak mi zeszło na ciągłym zestresowaniu, że zapomniałam... :sad: Ale postaram się nadrobić najszybciej jak się da... :tak:
Wybaczam :)
To teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*

tymczasem - pa pa :*
Mocno kciukasy zaciśnięte:)Powodzenia!!
Zobacz załącznik 261855Zobacz załącznik 261856Zobacz załącznik 261857Zobacz załącznik 261858
pencil.png
Marylka no no widzę weekend udany super zdjęcia:)
dziewczyny-slabo mi na maxa!!!!!!!!!!
DZWONECZEK NIE ŻYJE...................

O Matko Boska :szok: nie wierzę :szok:
Wisieńko tulam mocno i zapalam znicz [*]
bądź dzielna!!!!

ROZMAWIALAM Z DOROTĄ- po usg okazalo sie ,ze serduszko nie bilo i dzidzia nie urosla...teraz czeka na zabieg.....jest zaplakana i rozżalona i ja tez sie poplakalam jak dostalam od Niej sms'a,az mi sie ciemno przed oczami zrobilo.......

jade z Zuza do pediatry bo mocno kaszle od piatku

przekaze Wisieńce Wasze wsparcie:-:)-:)-(

reklama
Jezu normalnie mi zaraz peknie serce ...... jak sie dowiedziałam o Wisieńce ...... gdzie ta sprawiedliwość powiedzcie mi ??????
Tule Cie wisieńko bardzo mocno i dla twojego dzwoneczka zapalam znicz [*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry