reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trzymamy kciuki za Ciebie sergeevno !!!!
bunia - no u nas tak dają, pytalista to odpowiedziałam ... nam nikt nie dał mniej niż 500 zeta a chrześni dali 1500 zł świadek nam akurat 1100 zł, ale jak my szlismy to mój mąża dał 1500 zoli ... ;-) - jako świadek

Ostatnia edycja:
reklama
sergeevna Trzymamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:))

Mama działamy, tyle że raczej nic z tego bo cholercia znowu lewy jajnik (ten bez jajowowdu) się szykuje do owulki:(( No ale że staranka takie przyjemne to na wszelki wypadek się staramy:))

Wiecie wczoraj zabrałam mojego 3 letniego siostrzeńca do moich teściów na wieć. Pobawił się z psiakami, pobiegał i wogóle było bardzo fajnie. I jak wracalismy to usnąl w foteliku a psiak obok niego. Ja siedziałam z tyłu i tylko nasiebie popatrzyliśmy z Męzusiem w lusterku... Kurcze jak ja juz bym tak chciała....

Hej Agatko :)

Trzymam kciuki za twoje dzialania ;-) &&&&&&&&&&&&
Ciesze sie ze milo spedzilas weekend:tak:
Przepraszam za fotki daj mi jeszcze troche czasu:zawstydzona/y::sorry2:

Ja na chwile uciekam wlasnie zrobilam spaghetti i siadamy z moim S do stolu :blink:

Hello Bunia!:-D

hey dziewczyny
nie wiem czy mnie ktoś pamięta kiedys przez którtko sie tu udzielałam ale podczytuje was codziennie i chciała tylko napisać że trzymam mocno kciuki za to zeby kazda z was zobaczyła te dwie upragnione kreseczki no i jestem z wami całym sercem buziaki:*
pewnie-ze pamietamy i gratuluje ciąży!!!pisz z nami-jakie mialas objawy,jak sie czujesz. przeslij fluidki ciążowe:tak:;-)
no gin do mnie oddzwonił na 9:20 jestem umówiona z nim, więc albo puźniej sklep otworze albo namówie mame żeby za mnie usiałda na godzinke :)
MARYLKA- no i super!!!ja bym powiedziala ,ze juz prawie rok sie staracie i niech cos zaradzi...
To teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*

tymczasem - pa pa :*
SERGEEVNA- mowisz -masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wiesci:tak::-D

NAGAPALMA- jak trzeba to zmieniaj suwaczek-to sa 2 minETKI:tak::-D
EWELINKA- wróóóóóóóććć!!!!
ewcia3004- wróóóóóóóććć!!!
BUNIA- hejka-no juz 6 dni nam zostalo do testowania!!trzymasz sie-bo mnie juz taaaaak korci!!

JAEWA- a jak Twoje zdrowko ,juz wszystko si???

SOL- witaj i milego dnia!:tak:

pewnie-ze pamietamy i gratuluje ciąży!!!pisz z nami-jakie mialas objawy,jak sie czujesz. przeslij fluidki ciążowe:tak:;-)

MARYLKA- no i super!!!ja bym powiedziala ,ze juz prawie rok sie staracie i niech cos zaradzi...

SERGEEVNA- mowisz -masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wiesci:tak::-D

NAGAPALMA- jak trzeba to zmieniaj suwaczek-to sa 2 minETKI:tak::-D
EWELINKA- wróóóóóóóććć!!!!
ewcia3004- wróóóóóóóććć!!!
BUNIA- hejka-no juz 6 dni nam zostalo do testowania!!trzymasz sie-bo mnie juz taaaaak korci!!

JAEWA- a jak Twoje zdrowko ,juz wszystko si???

SOL- witaj i milego dnia!:tak:

Mama dziekuje, powiem ze moze byc :) Chociaz generalnie jeszcze kaszle ale moj S tez wiec pewnie od niego zalapalam ;-)
A jak tam Twoje jajniki? Bo chyba albo przegapilam albo nic nie pisalas? Wszystko ok?;-)

Spadam z Karolą na spacer bo koleżanka jest zrypana po wczorajszej robocie i jedziemy do niej jutro :-(

Miłego dnia wszystkim :tak:

mama - wizyte mam za dwa tygodnie - a pisałam wam ze bylam we wtorek u innego gina - pisałam chyba - i ze widziałam moja laleczkę ??

nagapalma
- dzieki za info - no 1500 to przesada uważam - ja chce dać 1000 zł u nas az tyle sie nie daje co u Was ;-) wiec myśle ze ta kwota bedzie ok - tym bardziej ze wesele 1 dniowe przy dj czy wodzireju jak kto woli a to ma podobno tez znaczenie :-)

marylka idź do lekarza i powiedz ze sie staracie nie poparzy co i jak

PYSIA - wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!

Sergeevna
- tobie również wszystkiego naj naj lepszego i trzymam kciuki za rozmowe

Ostatnia edycja:
To teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*

tymczasem - pa pa :*
juz trzymam :)

monia wierze :) ja też ale dziś jestem jeszcze jakaś zrezygnowana po wczorajszym i już sie nie nastawiam ale niedługo mi penie przejdzie zboaczymy zreszta co gin w sobote powie bo i tak sama nic mądrego nie wymyśle i tak
ale zeby sie nie mazać to zaraz wam wstawie jakieś fotki z soboty :)

Mama działamy, tyle że raczej nic z tego bo cholercia znowu lewy jajnik (ten bez jajowowdu) się szykuje do owulki:(( No ale że staranka takie przyjemne to na wszelki wypadek się staramy:))

Wiecie wczoraj zabrałam mojego 3 letniego siostrzeńca do moich teściów na wieć. Pobawił się z psiakami, pobiegał i wogóle było bardzo fajnie. I jak wracalismy to usnąl w foteliku a psiak obok niego. Ja siedziałam z tyłu i tylko nasiebie popatrzyliśmy z Męzusiem w lusterku... Kurcze jak ja juz bym tak chciała....
MONIA- pewnie ,dzialajcie,pewnie!!!
i z calego serca życze Ci takich sytuacji z Waszym dzieckiem:tak:;-)

ZAPMARTA- jak tam u Ciebie??jak zdrowko???mam nadzieje,ze leki pdzialaly i gardlo mnie boli:tak: wyslij porcje fluidków :sorry2::sorry2:

reklama
Sorbus-pisałaś-że śliczna malutka laleczka-jeszcze raz napiszę-suuuuuuper uczucie musiało być widzieć swojego dzidziusia :-)

Mama-ja trzymam ciągle &&&&&&&&&&&& za Twoje pęcherzyki-a raczej efekt ich peknięcia :-)

Jaewa-jeszzce raz smacznego :)

My na wycieczce wczoraj bylismy-tak się nawdychałam świeżego powietrza że głowa mi pęka :-( albo od tej ziiiiiimnej jaskini??:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry