reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trzymamy kciuki za Ciebie sergeevno !!!!
bunia - no u nas tak dają, pytalista to odpowiedziałam ... nam nikt nie dał mniej niż 500 zeta a chrześni dali 1500 zł świadek nam akurat 1100 zł, ale jak my szlismy to mój mąża dał 1500 zoli ... ;-) - jako świadek

Ostatnia edycja:
reklama
sergeevna Trzymamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:))

Mama działamy, tyle że raczej nic z tego bo cholercia znowu lewy jajnik (ten bez jajowowdu) się szykuje do owulki:(( No ale że staranka takie przyjemne to na wszelki wypadek się staramy:))

Wiecie wczoraj zabrałam mojego 3 letniego siostrzeńca do moich teściów na wieć. Pobawił się z psiakami, pobiegał i wogóle było bardzo fajnie. I jak wracalismy to usnąl w foteliku a psiak obok niego. Ja siedziałam z tyłu i tylko nasiebie popatrzyliśmy z Męzusiem w lusterku... Kurcze jak ja juz bym tak chciała....

Hej Agatko :)

Trzymam kciuki za twoje dzialania ;-) &&&&&&&&&&&&
Ciesze sie ze milo spedzilas weekend:tak:
Przepraszam za fotki daj mi jeszcze troche czasu:zawstydzona/y::sorry2:

Ja na chwile uciekam wlasnie zrobilam spaghetti i siadamy z moim S do stolu :blink:

Hello Bunia!:-D

hey dziewczyny
nie wiem czy mnie ktoś pamięta kiedys przez którtko sie tu udzielałam ale podczytuje was codziennie i chciała tylko napisać że trzymam mocno kciuki za to zeby kazda z was zobaczyła te dwie upragnione kreseczki no i jestem z wami całym sercem buziaki:*
pewnie-ze pamietamy i gratuluje ciąży!!!pisz z nami-jakie mialas objawy,jak sie czujesz. przeslij fluidki ciążowe:tak:;-)
no gin do mnie oddzwonił na 9:20 jestem umówiona z nim, więc albo puźniej sklep otworze albo namówie mame żeby za mnie usiałda na godzinke :)
MARYLKA- no i super!!!ja bym powiedziala ,ze juz prawie rok sie staracie i niech cos zaradzi...
To teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*

tymczasem - pa pa :*
SERGEEVNA- mowisz -masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wiesci:tak::-D

NAGAPALMA- jak trzeba to zmieniaj suwaczek-to sa 2 minETKI:tak::-D
EWELINKA- wróóóóóóóććć!!!!
ewcia3004- wróóóóóóóććć!!!
BUNIA- hejka-no juz 6 dni nam zostalo do testowania!!trzymasz sie-bo mnie juz taaaaak korci!!

JAEWA- a jak Twoje zdrowko ,juz wszystko si???

SOL- witaj i milego dnia!:tak:

pewnie-ze pamietamy i gratuluje ciąży!!!pisz z nami-jakie mialas objawy,jak sie czujesz. przeslij fluidki ciążowe:tak:;-)

MARYLKA- no i super!!!ja bym powiedziala ,ze juz prawie rok sie staracie i niech cos zaradzi...

SERGEEVNA- mowisz -masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wiesci:tak::-D

NAGAPALMA- jak trzeba to zmieniaj suwaczek-to sa 2 minETKI:tak::-D
EWELINKA- wróóóóóóóććć!!!!
ewcia3004- wróóóóóóóććć!!!
BUNIA- hejka-no juz 6 dni nam zostalo do testowania!!trzymasz sie-bo mnie juz taaaaak korci!!

JAEWA- a jak Twoje zdrowko ,juz wszystko si???

SOL- witaj i milego dnia!:tak:

Mama dziekuje, powiem ze moze byc :) Chociaz generalnie jeszcze kaszle ale moj S tez wiec pewnie od niego zalapalam ;-)
A jak tam Twoje jajniki? Bo chyba albo przegapilam albo nic nie pisalas? Wszystko ok?;-)

Spadam z Karolą na spacer bo koleżanka jest zrypana po wczorajszej robocie i jedziemy do niej jutro :-(

Miłego dnia wszystkim :tak:

mama - wizyte mam za dwa tygodnie - a pisałam wam ze bylam we wtorek u innego gina - pisałam chyba - i ze widziałam moja laleczkę ??

nagapalma
- dzieki za info - no 1500 to przesada uważam - ja chce dać 1000 zł u nas az tyle sie nie daje co u Was ;-) wiec myśle ze ta kwota bedzie ok - tym bardziej ze wesele 1 dniowe przy dj czy wodzireju jak kto woli a to ma podobno tez znaczenie :-)

marylka idź do lekarza i powiedz ze sie staracie nie poparzy co i jak

PYSIA - wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!

Sergeevna
- tobie również wszystkiego naj naj lepszego i trzymam kciuki za rozmowe

Ostatnia edycja:
To teraz trzymajcie kciuki za moją rozmowę kwalifikacyjną... Zaczynam za pół godzinki i właśnie wychodzę z domu... Dam znać po powrocie :*

tymczasem - pa pa :*
juz trzymam :)

monia wierze :) ja też ale dziś jestem jeszcze jakaś zrezygnowana po wczorajszym i już sie nie nastawiam ale niedługo mi penie przejdzie zboaczymy zreszta co gin w sobote powie bo i tak sama nic mądrego nie wymyśle i tak
ale zeby sie nie mazać to zaraz wam wstawie jakieś fotki z soboty :)

Mama działamy, tyle że raczej nic z tego bo cholercia znowu lewy jajnik (ten bez jajowowdu) się szykuje do owulki:(( No ale że staranka takie przyjemne to na wszelki wypadek się staramy:))

Wiecie wczoraj zabrałam mojego 3 letniego siostrzeńca do moich teściów na wieć. Pobawił się z psiakami, pobiegał i wogóle było bardzo fajnie. I jak wracalismy to usnąl w foteliku a psiak obok niego. Ja siedziałam z tyłu i tylko nasiebie popatrzyliśmy z Męzusiem w lusterku... Kurcze jak ja juz bym tak chciała....
MONIA- pewnie ,dzialajcie,pewnie!!!
i z calego serca życze Ci takich sytuacji z Waszym dzieckiem:tak:;-)

ZAPMARTA- jak tam u Ciebie??jak zdrowko???mam nadzieje,ze leki pdzialaly i gardlo mnie boli:tak: wyslij porcje fluidków :sorry2::sorry2:

reklama
Sorbus-pisałaś-że śliczna malutka laleczka-jeszcze raz napiszę-suuuuuuper uczucie musiało być widzieć swojego dzidziusia :-)

Mama-ja trzymam ciągle &&&&&&&&&&&& za Twoje pęcherzyki-a raczej efekt ich peknięcia :-)

Jaewa-jeszzce raz smacznego :)

My na wycieczce wczoraj bylismy-tak się nawdychałam świeżego powietrza że głowa mi pęka :-( albo od tej ziiiiiimnej jaskini??:confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry