reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej Mama i Aguś :) dajcie mi znac jakby co :) bo ja musze zaraz lecieć ..... Trzymam kciukaski za wisieńkę ....bidulka nasza .....:(
SZCZESLIWA- dam Ci znac!! a co tam dostalas???bo Aga nam nie napisala ,zebys czasem nie przeczytala ;-)bo nie byloby niespodzianki-pisz nam jesli możesz :tak::-)
Mama - cześć Żabko :laugh2: No to widzę że wieści bardzo dobre :tak: Trzymam kciuki za Fasolkę :tak: :laugh2: I przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&

A u mnie zmiany... W sobotę wieczorkiem byliśmy z G. u znajomego i... za 2, max 3 tygodnie wprowadzamy się do naszego nowego mieszkanka (wynajmowanego ;) )!!!!! Przejmiemy je właśnie po naszym znajomym, który kupił sobie dom i stąd jeszcze te 2-3 tyg na małe odświeżenie domu i przeprowadzkę jego rzeczy. Ale mamy zaklepane już :laugh2: Może sie też zdażyć, że trochę szybciej damy radę się przenieść, może już nawet w ten weekend :laugh2: Mieszkanko ma 2 pokoje, duży salon, oddzielną kuchnię i łazienkę. No mówię Wam, jaka ja podekscytowana jestem :tak: :laugh2:
SERGEEVNA- cześć kochana!!baaaaaaaaaaardzo sie ciesze,ze tak sie sprawy mają!!!:tak::tak::tak::tak::tak:jak prosilas tak &&&&&&&&&trzymalysmy wiec wiadomo bylo ,ze sie uda!!!!super!!

MARYLKA- kochana,nie wiem czemu smsy nie dochdza,tel.mam wlaczony:tak:tule Cie z calych sil i powiem Ci jedno-leć kobietk do ginek bo coś nie halo te cykle,a 23 dni to juz wogole krotki:sorry2:niech Ci da cos na wyregulowanie albo powiedz ,ze juz sie ponad rok staracie niech Ci da Clo-moze to zadziala!!!

AGNIESZKA- a jak Twoj @???

Marylka - przykro mi... Może pójdź do lekarza, niech poobserwuje Ci cykl, jak to wygląda... Bo to niedobrze, jak takie krótkie cykle są... Powinien Ci je unormować :*

Agnieszka.k.k. - bij mnie i zabij, ale nie zapytałam... Przepraszam, moja wina... Miałam to zrobić jeszcze w piątek, ale weekend zaczął się dla mnie od ogromnych problemów jeszcze w pracy, później w sobotę ciągnęło się to jeszcze plus wizyta w mieszkaniu u znajomego, a wczoraj na wariackich papierach przeprowadzka do moich rodziców, żeby nie płacić za tamto mieszkanie nasze stare pieniędzy za nowy miesiąc... I tak mi zeszło na ciągłym zestresowaniu, że zapomniałam... :sad: Ale postaram się nadrobić najszybciej jak się da... :tak:

mary zapmarta już w 11 tc :-D

mama - no jakos tak mi weekend zlecial szybciutko - mielismy gości a wczoraj wózie oglądalismy :-D - ja też tesknie i odliczam dni do 12 lipca i trzymam mocno &&&&&

za wszystkie was trzymam mocno &&&&&&& -

marylka bardzo mi przykro że @ przyszłam tulam cie kochana ???

nadrabiam Was troszke i czekam na wieści od Wisienki

Ostatnia edycja:
Sergeevna ciesze sie ze znalezliscie swoje miejsce :) Nie dziwie sie ze jestes podekscytowana :)

Marylka mnie zawsze jak pieklo mialam zapalenie pecherza murowane! Podobno w ciazy sie na to zapada bardzo czesto wiec jak juz zajde bede miala ubaw!
No a Tobie bym radzila isc do ginka, pewnie da jakies czopki na ta infekcje i bedzie ok.
Ja sie balam ze po antybiotykach mi sie grzybica odezwie ale poki co probowalam jesc duzo jogurtow i dostalam czopki dopochwowe i jest git.

wiem wiem nawet mój Kamil mnie wygania do gina :) dzwoniłam ale na razie nie odbiera może ma dyżur zadzwonie jeszcze po południu do niego, no i ciekawe ile będe miała @ ostatnio to tylko po 3 dni miałam zobaczymy no wiem wiem ze to krótko asz sie sama przestraszyłam bo i tak miała poniżej normy a teraz jeszcze mi sie skróciło :( no i nie wiem czy to normalne ale wczoraj kończyłam jeść jedną rzecz i już myślałam o nastepnej - a taki brzuch miaam na koniec dnia że masakra ale nie mogłam sie opanować coś mi sie zdaje że mam popieprzone z tymi moimi chormonami coś
no nie wiem właśnie chyba bym chciał żeby dał mi clo ale z drugiej strony to dopiero albo asz 4 cykl starań był to chyba krótko no nie wiem zobaczymy

Karolinka moja ty kochana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sergeevna b cieszę się że z mieszkaniem tak ładnie wyszło:)) No i wyobrażam sobie jaka to przeprowadzka tak na szybko:((

Marylka bardzo mi przykro że @ znów przylazła:(( Zdecydowanie powinnaś iśc do ginka bo to za krótkie cykle są! Nakłam że juz się długo staracie to potraktuje Cię poważnie...

Witam Dziewczyny :-)
U mnie weekend zleciał :-) faaaaajniusio było. Jedno co-to te kreski tak nijak wychodzą na tych testach owulkowych :-( ale działamy pomimo ich-co 2 dni ;-) zobaczymy czy coś się wykluje. Plamienia już nie ma-gdyby nie wizyta w wc-pewnie bym nawet nie widziała ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry