- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SZCZESLIWA- dam Ci znac!! a co tam dostalas???bo Aga nam nie napisala ,zebys czasem nie przeczytala ;-)bo nie byloby niespodzianki-pisz nam jesli możesz :-)hej Mama i Aguś dajcie mi znac jakby co bo ja musze zaraz lecieć ..... Trzymam kciukaski za wisieńkę ....bidulka nasza .....
SERGEEVNA- cześć kochana!!baaaaaaaaaaardzo sie ciesze,ze tak sie sprawy mają!!!jak prosilas tak &&&&&&&&&trzymalysmy wiec wiadomo bylo ,ze sie uda!!!!super!!Mama - cześć Żabko No to widzę że wieści bardzo dobre Trzymam kciuki za Fasolkę I przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&
A u mnie zmiany... W sobotę wieczorkiem byliśmy z G. u znajomego i... za 2, max 3 tygodnie wprowadzamy się do naszego nowego mieszkanka (wynajmowanego )!!!!! Przejmiemy je właśnie po naszym znajomym, który kupił sobie dom i stąd jeszcze te 2-3 tyg na małe odświeżenie domu i przeprowadzkę jego rzeczy. Ale mamy zaklepane już Może sie też zdażyć, że trochę szybciej damy radę się przenieść, może już nawet w ten weekend Mieszkanko ma 2 pokoje, duży salon, oddzielną kuchnię i łazienkę. No mówię Wam, jaka ja podekscytowana jestem
MARYLKA- kochana,nie wiem czemu smsy nie dochdza,tel.mam wlaczonytule Cie z calych sil i powiem Ci jedno-leć kobietk do ginek bo coś nie halo te cykle,a 23 dni to juz wogole krotkiniech Ci da cos na wyregulowanie albo powiedz ,ze juz sie ponad rok staracie niech Ci da Clo-moze to zadziala!!!
AGNIESZKA- a jak Twoj @???
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Marylka - przykro mi... Może pójdź do lekarza, niech poobserwuje Ci cykl, jak to wygląda... Bo to niedobrze, jak takie krótkie cykle są... Powinien Ci je unormować :*
Agnieszka.k.k. - bij mnie i zabij, ale nie zapytałam... Przepraszam, moja wina... Miałam to zrobić jeszcze w piątek, ale weekend zaczął się dla mnie od ogromnych problemów jeszcze w pracy, później w sobotę ciągnęło się to jeszcze plus wizyta w mieszkaniu u znajomego, a wczoraj na wariackich papierach przeprowadzka do moich rodziców, żeby nie płacić za tamto mieszkanie nasze stare pieniędzy za nowy miesiąc... I tak mi zeszło na ciągłym zestresowaniu, że zapomniałam... Ale postaram się nadrobić najszybciej jak się da...
Agnieszka.k.k. - bij mnie i zabij, ale nie zapytałam... Przepraszam, moja wina... Miałam to zrobić jeszcze w piątek, ale weekend zaczął się dla mnie od ogromnych problemów jeszcze w pracy, później w sobotę ciągnęło się to jeszcze plus wizyta w mieszkaniu u znajomego, a wczoraj na wariackich papierach przeprowadzka do moich rodziców, żeby nie płacić za tamto mieszkanie nasze stare pieniędzy za nowy miesiąc... I tak mi zeszło na ciągłym zestresowaniu, że zapomniałam... Ale postaram się nadrobić najszybciej jak się da...
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
mary zapmarta już w 11 tc
mama - no jakos tak mi weekend zlecial szybciutko - mielismy gości a wczoraj wózie oglądalismy - ja też tesknie i odliczam dni do 12 lipca i trzymam mocno &&&&&
za wszystkie was trzymam mocno &&&&&&& -
marylka bardzo mi przykro że @ przyszłam tulam cie kochana ???
nadrabiam Was troszke i czekam na wieści od Wisienki
mama - no jakos tak mi weekend zlecial szybciutko - mielismy gości a wczoraj wózie oglądalismy - ja też tesknie i odliczam dni do 12 lipca i trzymam mocno &&&&&
za wszystkie was trzymam mocno &&&&&&& -
marylka bardzo mi przykro że @ przyszłam tulam cie kochana ???
nadrabiam Was troszke i czekam na wieści od Wisienki
Ostatnia edycja:
J
jaewa
Gość
Sergeevna ciesze sie ze znalezliscie swoje miejsce Nie dziwie sie ze jestes podekscytowana
Marylka mnie zawsze jak pieklo mialam zapalenie pecherza murowane! Podobno w ciazy sie na to zapada bardzo czesto wiec jak juz zajde bede miala ubaw!
No a Tobie bym radzila isc do ginka, pewnie da jakies czopki na ta infekcje i bedzie ok.
Ja sie balam ze po antybiotykach mi sie grzybica odezwie ale poki co probowalam jesc duzo jogurtow i dostalam czopki dopochwowe i jest git.
Marylka mnie zawsze jak pieklo mialam zapalenie pecherza murowane! Podobno w ciazy sie na to zapada bardzo czesto wiec jak juz zajde bede miala ubaw!
No a Tobie bym radzila isc do ginka, pewnie da jakies czopki na ta infekcje i bedzie ok.
Ja sie balam ze po antybiotykach mi sie grzybica odezwie ale poki co probowalam jesc duzo jogurtow i dostalam czopki dopochwowe i jest git.
maryla86
Fanka BB :)
wiem wiem nawet mój Kamil mnie wygania do gina dzwoniłam ale na razie nie odbiera może ma dyżur zadzwonie jeszcze po południu do niego, no i ciekawe ile będe miała @ ostatnio to tylko po 3 dni miałam zobaczymy no wiem wiem ze to krótko asz sie sama przestraszyłam bo i tak miała poniżej normy a teraz jeszcze mi sie skróciło no i nie wiem czy to normalne ale wczoraj kończyłam jeść jedną rzecz i już myślałam o nastepnej - a taki brzuch miaam na koniec dnia że masakra ale nie mogłam sie opanować coś mi sie zdaje że mam popieprzone z tymi moimi chormonami coś
no nie wiem właśnie chyba bym chciał żeby dał mi clo ale z drugiej strony to dopiero albo asz 4 cykl starań był to chyba krótko no nie wiem zobaczymy
no nie wiem właśnie chyba bym chciał żeby dał mi clo ale z drugiej strony to dopiero albo asz 4 cykl starań był to chyba krótko no nie wiem zobaczymy
Sergeevna b cieszę się że z mieszkaniem tak ładnie wyszło) No i wyobrażam sobie jaka to przeprowadzka tak na szybko(
Marylka bardzo mi przykro że @ znów przylazła( Zdecydowanie powinnaś iśc do ginka bo to za krótkie cykle są! Nakłam że juz się długo staracie to potraktuje Cię poważnie...
Marylka bardzo mi przykro że @ znów przylazła( Zdecydowanie powinnaś iśc do ginka bo to za krótkie cykle są! Nakłam że juz się długo staracie to potraktuje Cię poważnie...
Agatek
Fanka BB :)
Witam Dziewczyny :-)
U mnie weekend zleciał :-) faaaaajniusio było. Jedno co-to te kreski tak nijak wychodzą na tych testach owulkowych :-( ale działamy pomimo ich-co 2 dni ;-) zobaczymy czy coś się wykluje. Plamienia już nie ma-gdyby nie wizyta w wc-pewnie bym nawet nie widziała ;-)
U mnie weekend zleciał :-) faaaaajniusio było. Jedno co-to te kreski tak nijak wychodzą na tych testach owulkowych :-( ale działamy pomimo ich-co 2 dni ;-) zobaczymy czy coś się wykluje. Plamienia już nie ma-gdyby nie wizyta w wc-pewnie bym nawet nie widziała ;-)
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
SERGEEVNA- kolejnych lat razem w milości i wzajemnym szacunku i oby największe pragnienie szybko sie spelnilo!!!! tego życzy MAMA z ekipą)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: