reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszko rozumiem rozumiem że się dzieje trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
a z moim to tak właśnie teraz robię!! ubieram się ładnie próbuje zazdrość wywołać ale jak na razie bez efektu no i nie zwracam uwagi na jego idiotyczne zachowania i nie denerwuję się itd

Marylko no co Ty głuptasie ja już nie cierpię z tego powodu, po prostu musiałam to z siebie wyrzucić a komu miałam powiedzieć jak nie WAM zobaczymy co będzie może to kryzys nas dopada w końcu 17 lipca minie 9 lat, tylko szkoda mi że znów w tym cyklu nie uda się al może kiedy indziej

Ewelinko maran witajcie :*
no to dobrze bo mi sie głupio zrobiło troche :( no może i mały kryzys my też ostatnio mieliśmy - w sumie to ja bo dla niego byo wszystko normalnie - ech chłopy no ale pogadaliśmy i obiecał poprawe i jak narazie pamięta o tym choc dopiero tydzień minoł :) mam nadzieje że na długo zapamięta :) i że Twój zrobi to samo że weźmie przykład z mojego szreka :);-)

reklama
MARAN- witaj kochana nasza utrudzona matko [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]
BIBINKA- dzieki no naprawde jak ja zobaczylam to koniec swiata a wiesz jak pieknie wyglada "na żywo"???? cud miód!! [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]
EWELINKA- nieraz tez tak mam ,ze wysle Toma z dziecmi won na spacer a ja z motorkiem w d....sku sprzątam ,przestawiam i wogole...i nie raz jest OKi a nieraz padam jak dzika [FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

EWELINKA- nieraz tez tak mam ,ze wysle Toma z dziecmi won na spacer a ja z motorkiem w d....sku sprzątam ,przestawiam i wogole...i nie raz jest OKi a nieraz padam jak dzika [FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

Mój P twierdzi, że ja jakieś turbodoładowanie w żupu mam, bo codziennie latam..biegam...fikam..i jeszcze wieczorem mam siłe na fiku-miku :-D:-D:-D a ja zawsze mu mówię "bo ja dziecko z ADHD" :-D:-D:-D

Ewelinko no skoro babcia tak mówiła to tak będzie trzeba zrobić :-)

a zmieniając temat powieźcie mi czy możliwe jest abym przy jajeczkowaniu bolała mnie pachwina???? bo już któryś cykl z kolei pojawia się taki dziwny ból hmm nawet tego bólem nie można nazwać takie ciągnięcie w pachwinie kiedyś chodziłam na siłownie i owy ból kojarzyłam z nadwyrężeniem

Ewelinko no skoro babcia tak mówiła to tak będzie trzeba zrobić :-)

a zmieniając temat powieźcie mi czy możliwe jest abym przy jajeczkowaniu bolała mnie pachwina???? bo już któryś cykl z kolei pojawia się taki dziwny ból hmm nawet tego bólem nie można nazwać takie ciągnięcie w pachwinie kiedyś chodziłam na siłownie i owy ból kojarzyłam z nadwyrężeniem

Wypróbowac nie zaszkodzi ;-)

A co do bólu w pachwinie, jak najbardziej to może być ból owu.....ja zawsze mam taki ból wtedy wiem, że mam dp :tak:

Kochane moje ja sie bede zegnac i powiem Wam teraz
15ecnbp.jpg

U mnie prawie 23.00 a ja padam na pyszczek. Milego dnia i jutro zobacze przy porannej kawce co tam napisalyscie. Chcialam Was przeprosic ze nie uzywam polskich znakow ale ich nie mam i moje pisanie jakos tak "burakowato" wyglada przy Waszym ale nic nie poradze. Sciskam Was i do jutra papa;-)

ewelinka no bo babeczki to chyba tak mają... chłopy jakby miały zrobic to wszystko co kobita w tym samym czasie to nie dali by rady na bank a babki dają więc wyżej w ewoluji jesteśmy nie ma co hehehe...

reklama
maran no nic nie poradzisz,trzeba przeczekać.a moja Ala znów przeziębiona,ale juz lepiej:tak:
mama domyslam się,że w rzeczywistości jeszcze ładniejsza:tak:
iwonka kryzysy przychodza i odchodzą:tak:.On pewnie swoje musi przemysleć:tak:.będzie dobrze:-)
ewelinka cieszę się,że nastrój dopisuje:-D
marylka ja też się cieszę,może się wreszcie wyciszę i wyluzuję:tak:
jaewa dobranoc;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry