reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia może jeszcze przyjda do mnie przyszły w piatek a z soboty na niedziele była owulacja więc przyszły w ostatniej chwili, ale i bez nich byśmy dali rade bo obserwowałam siebie a i staranaka były od 11 dc co dzień lub co drugi dzień aż do 18dc. wiec owulki byśmy nie przegapili... więc bez stresu sie starajcie z przyjemnością i bedzie good :)_

reklama
Ewelina Ty szalona kozo :) ale masz dziś humorek :) ale to bardzo dobrze :) i donre te minETKI :):):):):):)

:-D:-D:-D No mam ...mam...prawie codziennie taki, mój chłop jak mnie widzi z wyszczerzonymi zębolami to już ucieka, bo wie, ze będzie atak na jego "armię i generała" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jakaś niewyżyta jestem czy co....lato mi chyba sprzyja :rofl2:

Bunia, to moja rada. Nie licz dp...nie obserwuj organizmu, nie bzykaj się z małżem po to by dzidzie zmajstrować, po prostu wyluzujcie....bez presji i stresu...to wam niepotrzebne! A zobaczysz, że zaskoczysz szybciej niż byś chciała!! :tak:

Bibinka,
milutkiego dnia!!!:-)

Ostatnia edycja:
ewelinko wyluzowana to ja byłam przez ostatnie półtora roku. i jakoś nic to nie dało. a teraz 3 cykl z clo- muszę liczyć dni cyklu, zwracać na to uwagę, skoro zależnie od dnia biorę leki. a testy owu musze mieć, żeby wiedzieć kiedy mogę brać lutkę, żeby było po owu. ja nawet nie wiem CZY mam owu.

uciekam na obiadek. potem wpadnę, bo małżyk pewnie będzie drzemał.

buźka

:-D:-D:-D No mam ...mam...prawie codziennie taki, mój chłop jak mnie widzi z wyszczerzonymi zębolami to już ucieka, bo wie, ze będzie atak na jego "armię i generała" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jakaś niewyżyta jestem czy co....lato mi chyba sprzyja :rofl2:

Bunia, to moja rada. Nie licz dp...nie obserwuj organizmu, nie bzykaj się z małżem po to by dzidzie zmajstrować, po prostu wyluzujcie....bez presji i stresu...to wam niepotrzebne! A zobaczysz, że zaskoczysz szybciej niż byś chciała!! :tak:

Bibinka,
milutkiego dnia!!!:-)

ja tez tak całkiem niedawno miałam normalnie nie mogłam usiedzieć na miejscu i nawet w sklepie kamila dopadłam zrobiłam zaraz wracam i heja :) no troche sie już uspokoiłam ale oj działo sie dzialo :) a jak powiedziałam kamilowi że po odstawieniu tapsów chyba moje libido dobiero wróciło do normy to powiedział ze mam już ich nigdy nie brać :) bo mu sie strasznie podoba :):)::):):):):)

ewelinko wyluzowana to ja byłam przez ostatnie półtora roku. i jakoś nic to nie dało. a teraz 3 cykl z clo- muszę liczyć dni cyklu, zwracać na to uwagę, skoro zależnie od dnia biorę leki. a testy owu musze mieć, żeby wiedzieć kiedy mogę brać lutkę, żeby było po owu. ja nawet nie wiem CZY mam owu.

uciekam na obiadek. potem wpadnę, bo małżyk pewnie będzie drzemał.

buźka

chciałam dobrze...
testy owu sie sprawdzaja pod warunkiem, że masz bardzo regularne cykle, jeśli nie to strata kaski...
pa

Marylka, bo który chłop by narzekał???!!! mój P niby ucieka, ale widzę, że mu się to podoba, ostatnio do mnie mówi "bejbe, toć ty taka nie byłaś w naszej nocy poślubnej jak teraz"....a ja do niego "ale co....chwalisz czy żalisz"?:-D:-D

Ostatnia edycja:
no, porobilam dzisiaj wszystko co sobie zaplanowalam:tak:
Mezus poszedl sie zdrzemnac bo w nocy malo spal a do pracy na rano..
Jak wstanie to moze co bedzie... Albo wieczorkiem, bo wczoraj Mu dalam do zrozumienia ze ja juz nic inicjowac nie bede, tak sie ostatnio nauczyl ze Leniuch sie zrobil w tej kwestii...

Iwonko taki bol o jakim piszesz ja mam w owu:tak:

Jaewa spokojnych snow;-)

Bunia szkoda ze ja sie z Toba testami nie moge podzielic...
Jakbys byla blisko to bym Ci dala polowe

reklama
Hmmm..za 20 minETEK ????:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
SZAAAAAAAAAAALONA [FONT=&quot]
hahabw6.gif

PRALINKA- no to kawka!
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry