reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszko Marto witajcie :*
a ja wróciłam ze szkolenia ale mam socjal aż mi gały wyskoczyły że takie coś może być w Polsce
a ja właśnie odgrzewam jeżyki z marchewką i ryżem winiary dziś zrobiłam rano i wyszły pycha smaczne i szybko takie coś lubię
Agnieszko a co u Ciebie?????

ja mam cytologię raz na rok od chyba 18 roku życia więc nie wiem dlaczego tam tak zwlekają ale co do badań hormonalnych przed tabletkami to jest podobnie nie robią nic takiego tylko przepisują każdej to samo ( prawie)

Marta
ale szybko mineło niedawno test robiłaś a tu już brzusio jest :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka - czyli sytuacja jak u mnie, dałam z ania sporo kaski i mam do niej okropny sentyment. Do tej pory leży sobie spokojnie w szafie i się śmiałam, że może na hallowin kiedys się przyda :p ... ale wczoraj dowiedzialam sie ze dziewczyna szuka sukienki używanej do kupienia na swój ślub i ja jej zaproponowałam , ze moge pożyczyć moja. No a ona chce kupic bo będzie mogla porobić poprawki u krawca. Mi raczej trudno byłoby sprzedac bo to rozmiar 34 a ona akurat jest taka chuda jak ja... noi sama nie wiem co robic. Z jednej strony i tak lezy w szafie, z drugiej okropny sentyment i uwazam ze jest wyjątkowo piękna :-p

Iwonka u mnie ok:)
Właśnie przeglądam sukienki na allegro,po woli zaczynam się rozglądać bo mam zamiar do świąt coś kupić na wesele brat,mam jeszcze sporo czasu ale do świąt chcę mieć już wszystko skompletowane i być spokojna.
Pogoda u mnie przecudna,upał,wiatrak w domu chodzi na maksa.
Młody w przedszkolu,M w pracy także nie długo zabieram się za obiadek a dziś pierogi i warzywa na patelnie:)
A jeśli chodzi o cytologię to jest jak dziewczyny pisały.W UK tak dziwnie do tego podchodzą ale co zrobić...
Pamiętam jak poszłam pierwszy raz po tabletki antykoncepcyjne do mojego GP,mówię mu że chcę tabletki,On się pyta jakie chcę i czy brała już wcześniej a jeśli tak to jakie?odpowiedziałam mu i bez żadnego badania i większego gadania dostałam receptę na 6 opakowań.

Agnieszko pewnie że lepiej wszystko wcześniej załatwić aby mieć spokojną głowę ja też nie lubię robić wszystkiego na ostatnią chwilę
a masz juz jakiś fason na oku ;-)??
a z tabletkami to nie będę się wypowiadać bo po prostu jest to tragedia bo takie dawanie tabletek na chybił trafił doprowadza do rozregulowania cyklu i powiększenia efektów ubocznych ale co zrobić :-(

Lor ja bym sprzedała bo po co ma niszczyć się w szafie jak może komuś się przysłużyć mimo iż jestem sentymentalna i tz chomik wszystko chowam i wszystko kiedyś mi się przyda

Ostatnia edycja:
Witam!!!
Powiem szczerze, że nie dowierzam. I już zaczynam sobie wmawiać że to nie prawda. Postaram się wieczorem rzucić zdjęcie testu. A apropo moich obaw to bolał mnie wczoraj i dzisiaj prawy jajnik i ja już zschizuję że to ciąża pozamaciczna. Nie potrzebnie się nakręcam. Jutro idę do gina na 18.15 i mam nadzieję że będzie wszystko ok. Choć mam chwilę że nie wierzę że jestem w ciąży. Aha i dzisiaj już nie brałam bromergonu bo mój gin kazał mi go odstawić jak zajdę. A może test się myli?

Monini gratulację!!!

Agnieszko no jak ktoś jest szczuplutki to super wygląda w bombce :-) ja to bym wyglądała jak kulka :-p
o dałaś mi pomysł może pójdę sobie jutro na solarium bo coś blada jestem a nie mam czasu sie opalać
asmi myśl pozytywnie wszystko będzie dobrze :-)

Dziękuję Iwonko. Jutro mam wizytę u gina. Już nie mogę się doczekać. Uciekam już. Trzymajcie się cieplutko!!!

asmi miłego popołudnia i wierz mi że myślenie pozytywnie dużo daje :-) ogólnie myśli przyciągają to o czym myślimy więc a bardzo proszę o porzucenie myślenia o złych rzeczach i skoncentrowanie się na pozytywach :-D
i czekamy na wieści jutro :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry