reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LORELAIN-ja mialam tak z suknią,ze przy skladaniu zyczen kumpela mnie zapytala czy Jej sprzedam bo jak nie to nie jedzie na wesele:-D:-D:-D:-Dtakze juz na slubie wiedzialam ze suknie sprzedam-ja mialam szyta na miare w renomowanym salonie w Poznaniu i do tego kolor zloty-i tez mialam rozmiar 34-Boooooooooooooooooooooooooooooooze kiedy to bylo:sorry::sorry:takze po weselu dalam do czyszczenia i poszla w świat-i tez byla piekna i super lezala na mnie ,ale jak juz wiecej mialam jej nie zalozyc to wolalam sprzedac.a potem przyjechala do mnie kumpela,ogladala fotki ze slubu -dalam Jej namiary na Dagmare i odkupila od Dagmary i juz nie sprzedala-takze w mojej sukni byly 3 sluby;-)
ja bym sprzedala na Twoim miejscu:tak:

IWONKA- witaj,starania trwają??ja wczoraj zaczelam;-)
AGNIESZKA- owocnych poszukiwan sukienki:happy:

Ja dzisiaj ją założe, żeby obfotografować szczegóły, bo chce dostać to na meila... to może wam też coś tutaj wrzuce:) ... ciekawe czy się wcisnę hahaha

Mama- w jakiej cenie sprzedawałaś używana jesli można wiedziec? ... bo nie wiem ile sobie zażyczyć :rofl2:

Lor wejdz na stronę z używanymi sukniami i zobacz ile tam mniej więcej kopsztują :-)
mamo witaj :* u mnie no niby są starania ale nie takie jak w tamtym miesiącu po prostu dałam na luz co ma być to będzie trzymam kciuki za Twoje owocne starania &&&&&&&&&&&&&&&

dziewczynki lecę do pracy miłego popołudnia

a i muszę WAM powiedzieć że ten pomysł winiary na jeżyki z marchewką i ryżem jest pyszny polecam :*

LORELAIN- ja kupowala ja ponad 7 lat temu i kosztowala mnie 2000+ welon i buty osobno a sprzedalam za 1200 a welon i buty dalam gratis;-) no i czekamy na fotki:-)

AGNIESZKA- dokladnie-pamiątke mam na zdjeciach i na kasecie i na plycie i gdzie tam jeszcze:-):-)
LORELAIN-teraz szykuje strój pokojowki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry