reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u mnie welon poszedł na oczepinach, a rękawiczek nie znalazłam, teraz ją przymierzyłam i klops bo się nawet w tą halkę usztywniana nie zapięłam, a w sukni to jakieś 5 lub 6 cm jestem za szeroka -masakra :szok:... musi sobie laska ją przymierzyć bo się boje, ze ten nei wejdzie. Kurde jaka ja chuda musialam byc.

reklama
mama - zrób jutro sernik - na dzień ojca będzie :D
ja będę jutro robić ale ten co posyłałam linka - ten z Marsami. Ale następny w kolejności będzie ten Twój :)

Witam!!!
Powiem szczerze, że nie dowierzam. I już zaczynam sobie wmawiać że to nie prawda. Postaram się wieczorem rzucić zdjęcie testu. A apropo moich obaw to bolał mnie wczoraj i dzisiaj prawy jajnik i ja już zschizuję że to ciąża pozamaciczna. Nie potrzebnie się nakręcam. Jutro idę do gina na 18.15 i mam nadzieję że będzie wszystko ok. Choć mam chwilę że nie wierzę że jestem w ciąży. Aha i dzisiaj już nie brałam bromergonu bo mój gin kazał mi go odstawić jak zajdę. A może test się myli.

A na kiedy miałaś termin @ ?

A witam , witam !!!
Z moimi jelitkami juz trochę lepiej, to i ja lepsze mam samopoczucie. Widzę, że tu nowe fasolinki sie pojawiaja - gratuluję !!!!
W poniedziałek mielismy 2gą rocznice ślubu, wiec w niedzielę, pojechalismy sobie wgórki poświętować ( może co z tego będzie ) hehe :-) A tak na poważnie, to byłam dziś u fryca i sie pofarbowałam, ateraz robie sobie hennę i samopoczucie poszlo do góry 100 %
Co do sukni slubnej, moja leży w szafie nadal, nie chce mi sie jej wystawiac, a niech se leży, mama - też rozmiar 34:-D

Bylam u gina :-) normalnie mialam pietra jak przed sadystą :-) ale że @ to bez badanka-miałam przyjsc za tydz na obserwacje pęcherzyków :-) ale babeczka zapomniała że ma urlop-i klops-za m-c dopiero mam przyjść-zapisywać się nie muszę-mam być przed jej godzinami urzędowania :-D:-D:-D
Odpukać-chyba znalazlam tę jedną jedyną :-) do której będę chodzić. Stwierdziła że taka niecierpliwa jestem-że jak nic do 8m-cy nie będzie to zacznie badanka szybciej, choć myśli że uda się niedlugo :tak::tak::tak::tak:
Cześć w ogóle tym z kim się nie przywitałam rano :-)

reklama
Qrcze, chyba muszę sobie trochę odpuścić to slęczenie na BB, bo jak tak dłużej siedzę, to mnie bardzo podbrzusze kłuje....lecę się położyc....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry