reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilith ja do pierwszej ciąży brałam tabletki prawie non stop i z pierwszą ciążą nie miałam problemu, a po ciąży nie brałam i walczę czwarty cykl z nadzieją, że wreszcie się udało.

Badylinka ja przy pierwszej ciąży na początku też zero objawów tylko spóźniająca się @, dopiero później przyszedł wstręt do mięsa, chociaż wolałabym, żeby na początku ciąży pisało mi na czole ,,jesteś w ciąży".

reklama
majusia u mnie teraz wystepuje wstręt do mięsa:-)
mama jutro skoro świt żebysmy nie pospali. Na pewno wpadnę. Powiem jej , ze pracuję, żeby nie zaglądała przez ramie:-D

mloda Ty wiesz że ja kibicuje Ci całym serduszkiem uważaj na siebie bo tam są 2 krechy i idź na betkę :-):-):-):-):-)
wisienko jak się czujesz???
asmi studiujemy to samo :)

Iwonko mięsa nie znoszę, mdli mnie i śpię, spię,śpię. I jestem nerwowa. Nie mam też apetytu. Mam nadzieję, ze dzwoneczek rośnie zdrowo i niech sobie mdli byle tak było. :-)

Wisienka u mnie zaczęło się straszną chęcią na chleb i pastę z tuńczyka z jajkiem i ogórkiem kiszonym ale wtedy nawet nie wiedziałam, że jestem w ciąży, a później stopniowo coraz mniej mięsa i coraz mniej i przez całą ciążę byłam wegetarianką, jak piekli w domu kurczaka uciekałam z domu gdzie pieprz rośnie, jak gotowali zupę na mięsie to samo, smak, zapach okropnie mnie odrzucało :-). Zawsze myślałam, że jak będę w ciąży to albo słodkie, albo kwaśne a o mięsie w życiu bym nie pomyślała, ale z tym słodkim w moim przypadku też się sprawdziło, w żadnym sklepie w okolicy nie było czekoladek aero i bombolady wykupiłam wszystko, no i opona na brzuchu została po czekoladkach:-).

Mama Trzmam za ciebie kciuki i za was wszystkie dziewczynki:)
CZARNA- każda para kciuków sie przyda:tak:
oj będziecie rodzić razem.....
dla pewności trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
BADYLINKA- dzieki,trzymaj ,trzymaj:-)
majusia u mnie teraz wystepuje wstręt do mięsa:-)
mama jutro skoro świt żebysmy nie pospali. Na pewno wpadnę. Powiem jej , ze pracuję, żeby nie zaglądała przez ramie:-D
WISIEŃKA- oj,to mysle o Tobie cieplo i pracuj ,pracuj...z nami:-D:-D:-D:-D

MAJUSIA- a Ty powtarzasz jeszcze test???

IWONKA2B- hejka wieczorową pora;-)

moja mama wlaśnie dzwonila,ze dojechali do Szczecinka,ja roslinki podlalam,dzieci od pol godzinki śpią...

mama05 pewnie powtórzę bo nie wytrzymam w tej niepewności:-), na pewno dam znać, najpóźniej jutro po południu bo nie wiem czy rano zdążę bo jedziemy do teściów.

Tornado pod nazwą Pati zostało uspokojone:tak:

MAMA to dobrze że pamiętasz bo ja myślałam że o mnie zapomniałaś:-( Dobrze że rodzinka dojechała szczęśliwie:-)

IWONKA hejka:-)

WISIENKA to to pracuj z nami , pracuj:-D:cool2:

reklama
Witam sie wieczornie :) wczoraj nie mialam czasu wejsc a dzis dopiero teraz ale nie nadrobie tych 70 stron :( sprobuje poczytac :)

gratuluje fasolinek :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry