reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Badylinka ja nie wiem czy wiesz oczywiście nie nakrecam nie nie ale dziewczynom czasami dopiero po 2-3tyg po terminie @ wychodził pozytywny test.. wiec wiesz nie zrażaj się tak tym negatywem puki co. Nie gadaj mi tu że sie nie nastawiałaś na ciążę bo byś testu nie robiła gdyby tak było a jednak byłaś ciekawa;))
3maj się i oby @ nie było bo może to fasola a hormon jest za słaby i tyle:)

robiłam test bo mnie wkurza że nie ma @ i nie ma objawów żadnych ani dzieckowych ani @-owych...
nakręcaj mnie cholero nakręcaj! :p

reklama
wisienka wiem,wiem,to tak łatwo powiedzieć...ale z tym zoo to mnie rozwaliłaś:szok::-D:-D:-D.jeszcze założy sobie konto na bb i będzie pisać:szok::-D
witaj lilith dużo cierpliwości życzę:tak:
mama mam nadzieję,że juz niedługo:-)

MAMA tak zaczynam:-D:-D:tak::tak: Własnie mam 3dc i jak tylko @ sobie pójdzie to zaczynamy:rofl2::rofl2::rofl2: Ja ci mówiłam że będziemy marcóweczki a ty o mnie zapomniałaś:cool2:

WISIENKA żeby szybko wizyta teściowej zleciała i się nie przedłużyła;-)

Spadam kąpać Pati bo szaleje tak że mieszkanie rozniesie:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
mama dzięki jakoś muszę wytrzymać. Przezyłam kilka razy ale nie mogę sie przyzwyczaić.:-)
bibinka całkiem mozliwe, ze sie tu by pojawiła ale nic jej o was nie powiem:-D:-pZ nia jest po prostu tak, ze ona jest w pełni sił a juz na emeryturze i jej się nudzi. Nie ma jeszcze wnuków i się nie realizuje w ten sposób to traktuje swoich synów jak maluszki. Uważa się też za nr. 1 i jej należy sie cała uwaga i czas. Uświadamia mnie tez na temat ciązy metodami sprzed 30 lat. Typu picie wian Bycza Krew na zwiększenie krwi.:-D A najgorsze, ze ona to z dobroci.:-DA jak jej się cos nie tak odpowie to zaczyna płakać.:wściekła/y:
Jedno pewne na pewno nie odpocznę.
nika dzieki i własnie oby znów się nie przedłużyła

MAMA tak zaczynam:-D:-D:tak::tak: Własnie mam 3dc i jak tylko @ sobie pójdzie to zaczynamy:rofl2::rofl2::rofl2: Ja ci mówiłam że będziemy marcóweczki a ty o mnie zapomniałaś:cool2:
NIKA- never ever -nie zapomnialam-uaktualniam liste i dlatego pytam:-D:-D:-D:-Da ja mam dzis 4 dc:tak:to idziemy równo i jeszcze Bunia tez na 4 dc;-)no,no...

WISIEŃKA- mam nadzieje,ze znajdziesz chwile,zeby w czasie wizyty popisac z nami:sorry:a kiedy przyjeżdza bo nie doczytalam:eek:

ide podlac moje roslinki-za 10 min wracam:happy:

reklama
NIKA- never ever -nie zapomnialam-uaktualniam liste i dlatego pytam:-D:-D:-D:-Da ja mam dzis 4 dc:tak:to idziemy równo i jeszcze Bunia tez na 4 dc;-)no,no...

oj będziecie rodzić razem.....
dla pewności trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry