reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka oby ci się sprawdziło, dziewczynka porządana:-)
mama bo ja mam z wami strasznie dużo roboty:-DU mnie pada więc nawet na balkon doleciało i zostawiłam moje uprawy dzis deszczykowi:-)
majusia ja byłam taka mięsożerna, uwielnbiałam mięso a teraz nic, tez nie myślałam. Pierwsza moja zachcianka to truskawki ze śmietana i szczypiorkiem. Ale teraz tez szczypiorku nie lubię. W ogóle mało lubię. Za to banany j jugurty pitne moge na okrągło. Mam nadzieję, ze mi te wstręty miną bo co ja będę chłopakom dawać do jedzenia.:-D

reklama
Iwonka oby ci się sprawdziło, dziewczynka porządana:-)
mama bo ja mam z wami strasznie dużo roboty:-DU mnie pada więc nawet na balkon doleciało i zostawiłam moje uprawy dzis deszczykowi:-)
majusia ja byłam taka mięsożerna, uwielnbiałam mięso a teraz nic, tez nie myślałam. Pierwsza moja zachcianka to truskawki ze śmietana i szczypiorkiem. Ale teraz tez szczypiorku nie lubię. W ogóle mało lubię. Za to banany j jugurty pitne moge na okrągło. Mam nadzieję, ze mi te wstręty miną bo co ja będę chłopakom dawać do jedzenia.:-D

moja mama jak była ze mna w ciązy a potem z siostrą to wcinala pomarańcze na kilogramy :) a babcia jak z moja mama byla tez pomarancze na kilogramy smialam ze ze jak u mnie tak bedzie to moze byc to dobry znak
;) taki w genach przeniesiony ;)

Mnie na truskawki też brało, w styczniu chyba mnie złapało i całe Kielce wieczorem zjeździliśmy za truskawkami aż w realu kupiłam, mi tylko ten wstręt na mięso na całą ciąże został, ale wcześniej lubiłam śledzie i ogórki kiszone a w ciąży jakby trochę mniej.

mamo witaj :* jak minął dzionek?
IWONKA- pogrzebowo...
mama05 pewnie powtórzę bo nie wytrzymam w tej niepewności:-), na pewno dam znać, najpóźniej jutro po południu bo nie wiem czy rano zdążę bo jedziemy do teściów.
MAJUSIA- to czekamy na wieści i &&&&&& zaciśniete:tak:
Witam sie wieczornie :) wczoraj nie mialam czasu wejsc a dzis dopiero teraz ale nie nadrobie tych 70 stron :( sprobuje poczytac :)

gratuluje fasolinek :)
BETUSIA- witam wieczorkiem-milego nadrabiania-a 70 stron:szok:to chyba po polnocy skonczysz...;-)

betusia być może takie geny:-D Ja w ciąży z Maćkiem nie mogłam się oprzeć truskawką i teraz tez mnie ciągnie do nich. Ale z Maćkiem najpierw je jadłam a potem haftowałam.
mama ty już zapomnij o tym dniu, teraz czas na staranka i myślenie o przyjemnościach. Kilka propozycji
http://allegro.pl/item1074491215_hit_sexowna_bielizna_nocna_erotyczna_sex_body_s_m.html

http://allegro.pl/item1086616715_satynowy_komplet_sexowna_bielizna_celestine_l.html
Chyba , ze wolisz
http://www.allegro.pl/item1070139261.html

Ostatnia edycja:
IWONKA- pogrzebowo...

MAJUSIA- to czekamy na wieści i &&&&&& zaciśniete:tak:

BETUSIA- witam wieczorkiem-milego nadrabiania-a 70 stron:szok:to chyba po polnocy skonczysz...;-)

no raczej tak a dzis malz wraca z wyjazdu ;) i trzba bedzie go powitac :) wiec chyba nie przeczytam wszystkiego :)
ale mam nadzieje ze wybaczycie :)

betusia być może takie geny:-D Ja w ciąży z Maćkiem nie mogłam się oprzeć truskawką i teraz tez mnie ciągnie do nich. Ale z Maćkiem najpierw je jadłam a potem haftowałam.

he he oby oby

no niezle z tymi truskawkami :)

Wisienka fajna ta bielizna :)
ja musze cos podobnego zakupic ;)

Ostatnia edycja:
witam i ja dziś... późno, ale jestem... coś tam poczytałam, ale nie za dużo bo nie daje rady tyle stron ogarnśc... nieśmiało gratuluje kreseczek bo coś mi w oczy wpadło, że się pojawiły...

mama witaj... pewnie wykonczona jesteś... ale już to za Wami :* tule mocno...

u mnie nic nowego, Ala daje mi w kość i dziś mnie coś mdliło... nie za długo, ale jednak już wiem co to mdłości są bo z Alą nigdy mi sie to nie przydażyło...

myślę dużo o Was, ale nie mam czasu by pisać i czytać na bierząco... niestety mam takie wymagające uwagi dzieciątko...

witam i ja dziś... późno, ale jestem... coś tam poczytałam, ale nie za dużo bo nie daje rady tyle stron ogarnśc... nieśmiało gratuluje kreseczek bo coś mi w oczy wpadło, że się pojawiły...

mama witaj... pewnie wykonczona jesteś... ale już to za Wami :* tule mocno...

u mnie nic nowego, Ala daje mi w kość i dziś mnie coś mdliło... nie za długo, ale jednak już wiem co to mdłości są bo z Alą nigdy mi sie to nie przydażyło...

myślę dużo o Was, ale nie mam czasu by pisać i czytać na bierząco... niestety mam takie wymagające uwagi dzieciątko...

Witaj :)
córcia z marca to tak jak ja - rybeczka :)

Mama05 teraz doczytalam tulam mocno

Wisienko ta policjantka tez niezła ;)

Ostatnia edycja:
mamo wiem że miałaś pogrzeb jeszcze raz moje kondolencje przepraszam ale źle sformułowałam pytanie jak się czujesz??
nika witaj *
wisienko moja mama mówi słodkości brzydsza cera na dziewczynkę, na chłopaka słone mięsa piwa piękna skóra silne wymioty senność na chłopca ma 4 dzieci to wie co mówi

reklama
wróciłam:tak:
witam wszytskie,z którymi się nie "widziałam":tak::-)
Ala zrobiłą mi psikusa,zostawiłam ją w pokoju,żeby sama unęła,coś tam marudziłą,ale nastałą cisza.po 5 min poszłąm sprawdzić czy śpi,a jej nie ma:szok:.okazało się ,że śpi w naszym łozku:-D.niechjej będzie,M dziś nie ma:tak:

wisienka ja też miałąm w ciąży z Alą wstręt do mięsa,więc u Ciebie też może być dziewczynka:tak::-).niezłe te stroje:-)

maran rozumiemy:tak:.te Ale to są takie ruchliwe,moja ma energii za 2 osóbki:tak:

iwonka nie ma reguły,ja miałam piękna cerę przez całą ciążę,a do słodkości mnie nie ciągnęło wcale.zresztą ja wogóle nie przepadam za słodkim;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry