reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak myślałam ale nadzieja była. Może zrobię jutro kolejny albo poczekam bo w środę mam wizytę u gina.

Badylinko moja nadzieja wynika też z faktu, że w zeszłym roku jak robiłam testy i wychodziły negatywne to nawet z ciekawości patrzyłam po dłuższym na wynik testu i nie zmienił się. Czyli była tylko jedna kreska.

Ostatnia edycja:
Tak myślałam ale nadzieja była. Może zrobię jutro kolejny albo poczekam bo w środę mam wizytę u gina.

przepraszam :(
test jest wiarygodny przez ok 3 minuty. Na wielu jest napisane żeby po 5 minutach już nie odczytywać wyników bo nie są wiarygodne.... spróbuj może jutro rano :) trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&

witam wieczornie:)

Badylinka przykro mi że musiałaś zobaczyć negat test:( ale do puki nie ma @ jest nadzieja pamietaj!!
młodam dziękuje no pozałatwiałam wszystko w urzędzie pracy i jestem zadowolona:)
mama tulę mocno ty wiesz.. :*

znikam bo bedziemy z mężem oglądać film;)

Nie no nie masz za co przepraszać to nie Twoja wina.
Kochana jesteś przez te &&&. Nie wiem czy uda mi się dzisiaj kupić test bo strasznie leje i nie chce wychodzić mi się z domu.
Ale w sumie nie nakręcam się strasznie na II, bo wiem, że nie zawsze musi udać się za pierwszym podejściem (to mój pierwszy cykl starań).

Kinia - ja się nie nastawiam już od kilku dni w ogóle więc wiesz... Bardziej mnie niepokoi ten brak @ no bo co ta cholera sobie myśli!!!! :/ a nie mam kiedy iść do gina bo zanim mi ustawią termin wizyty to już mnie nie będzie w Polsce.
ale Ty nie trać nadziei bo tak jak mówisz - póki nie ma @ - jest nadzieja :)

asmi - będzie dobrze. Jeśli nie tym razem to może załapiesz się do grona marcówek a jest ich taaaaaaaam o matko całe stado! Oj będzie babyboom w marcu :D a masz jakieś objawy dzieckowe?

Tak w środę. Nie wytrzymałam i jak tylko zobaczyłam jedną kreskę wyrzuciłam test. A po pracy jak sprzątałam wypadł on z kosza na śmieci i zobaczyłam drugą bladą kreskę. Była widoczna. I nie wiem czy wynik był zafałszowany bo po tak długim czasie czy za szybko wyrzuciłam test.
ASMI- tak jak napisalam Badylinka,test odczytuje sie do kilku minut-ja pamietam ,ze chyba w ciagu 10 min pozniej juz nalezy wyrzucic i sie nie sugerowac...poczekaj moze ze 2,3 dni i powtorz jeszcze raz- &&&&&&&& zaciśniete:tak:

BIBINKA- dzieki za myślenie...no i witaj:tak:;-)fajnie,ze zakupy udane:happy:
KINGA- &&& zacisniete:happy:

MLODAM- a Ty kiedy powtarzasz test???

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki

GRATULUJE nowej przyszlej mamie;-)
Podczytuje Was cały dzien (w przelocie) ale jakos nie mam weny dzisiaj do pisania, wybaczcie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry