- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mlodam
mama Oleńki
Hej Mama!!!! :-)
Asmi nie dziękuję, coby nie zapeszyc...
u mnie chyba bedzie padac. Wrociam po dżemce. Niedługo jadę po mojego K bo wraca z pracy.
Asmi nie dziękuję, coby nie zapeszyc...
u mnie chyba bedzie padac. Wrociam po dżemce. Niedługo jadę po mojego K bo wraca z pracy.
Tak myślałam ale nadzieja była. Może zrobię jutro kolejny albo poczekam bo w środę mam wizytę u gina.
Badylinko moja nadzieja wynika też z faktu, że w zeszłym roku jak robiłam testy i wychodziły negatywne to nawet z ciekawości patrzyłam po dłuższym na wynik testu i nie zmienił się. Czyli była tylko jedna kreska.
Badylinko moja nadzieja wynika też z faktu, że w zeszłym roku jak robiłam testy i wychodziły negatywne to nawet z ciekawości patrzyłam po dłuższym na wynik testu i nie zmienił się. Czyli była tylko jedna kreska.
Ostatnia edycja:
Tak myślałam ale nadzieja była. Może zrobię jutro kolejny albo poczekam bo w środę mam wizytę u gina.
przepraszam
test jest wiarygodny przez ok 3 minuty. Na wielu jest napisane żeby po 5 minutach już nie odczytywać wyników bo nie są wiarygodne.... spróbuj może jutro rano trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&
K
Kinga85
Gość
witam wieczornie
Badylinka przykro mi że musiałaś zobaczyć negat test ale do puki nie ma @ jest nadzieja pamietaj!!
młodam dziękuje no pozałatwiałam wszystko w urzędzie pracy i jestem zadowolona
mama tulę mocno ty wiesz.. :*
znikam bo bedziemy z mężem oglądać film
Badylinka przykro mi że musiałaś zobaczyć negat test ale do puki nie ma @ jest nadzieja pamietaj!!
młodam dziękuje no pozałatwiałam wszystko w urzędzie pracy i jestem zadowolona
mama tulę mocno ty wiesz.. :*
znikam bo bedziemy z mężem oglądać film
Nie no nie masz za co przepraszać to nie Twoja wina.
Kochana jesteś przez te &&&. Nie wiem czy uda mi się dzisiaj kupić test bo strasznie leje i nie chce wychodzić mi się z domu.
Ale w sumie nie nakręcam się strasznie na II, bo wiem, że nie zawsze musi udać się za pierwszym podejściem (to mój pierwszy cykl starań).
Kochana jesteś przez te &&&. Nie wiem czy uda mi się dzisiaj kupić test bo strasznie leje i nie chce wychodzić mi się z domu.
Ale w sumie nie nakręcam się strasznie na II, bo wiem, że nie zawsze musi udać się za pierwszym podejściem (to mój pierwszy cykl starań).
mlodam
mama Oleńki
asmi ja zrobiłam tak jak ty w poprzedniej c. nie było kreseczki 2 i wywalilam, a co sie okaząło? pojawiłą się 2 a ja za szybko popatrzyłam, no i jak najbardziej byłam w c. także nie wszsytko stracone. 3mam kciuki.
Kinia - ja się nie nastawiam już od kilku dni w ogóle więc wiesz... Bardziej mnie niepokoi ten brak @ no bo co ta cholera sobie myśli!!!! :/ a nie mam kiedy iść do gina bo zanim mi ustawią termin wizyty to już mnie nie będzie w Polsce.
ale Ty nie trać nadziei bo tak jak mówisz - póki nie ma @ - jest nadzieja
asmi - będzie dobrze. Jeśli nie tym razem to może załapiesz się do grona marcówek a jest ich taaaaaaaam o matko całe stado! Oj będzie babyboom w marcu a masz jakieś objawy dzieckowe?
ale Ty nie trać nadziei bo tak jak mówisz - póki nie ma @ - jest nadzieja
asmi - będzie dobrze. Jeśli nie tym razem to może załapiesz się do grona marcówek a jest ich taaaaaaaam o matko całe stado! Oj będzie babyboom w marcu a masz jakieś objawy dzieckowe?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ASMI- tak jak napisalam Badylinka,test odczytuje sie do kilku minut-ja pamietam ,ze chyba w ciagu 10 min pozniej juz nalezy wyrzucic i sie nie sugerowac...poczekaj moze ze 2,3 dni i powtorz jeszcze raz- &&&&&&&& zaciśnieteTak w środę. Nie wytrzymałam i jak tylko zobaczyłam jedną kreskę wyrzuciłam test. A po pracy jak sprzątałam wypadł on z kosza na śmieci i zobaczyłam drugą bladą kreskę. Była widoczna. I nie wiem czy wynik był zafałszowany bo po tak długim czasie czy za szybko wyrzuciłam test.
BIBINKA- dzieki za myślenie...no i witaj;-)fajnie,ze zakupy udane
KINGA- &&& zacisniete
MLODAM- a Ty kiedy powtarzasz test???
Ostatnia edycja:
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: