reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamcia - tulę Cię mocno... na początku będzie Wam ciężko. Jak zmarł mój Dziadek w lutym to moja mama płakała tylko na pogrzebie ale to dlatego, że to wszystko tak naprawdę do niej po prostu nie dotarło... nie dochodziło do niej że to jej tata nie żyje, że to jej tata jest pochowywany.

testowałam - jest foto na poprzedniej stronie, albo dwie strony temu... a przynajmniej było

asmi - co studiujesz?

reklama
ja się męczę na regałach już czwarty rok....
po trzech latach chciałam tym dupnąć ale że tak powiem presja rodziny.... =="
myślałam że na mgr będzie weselej ale już dłużej nie zdzierżę :/

BADYLINKA- czyli rozumiem ,ze I kreska:-:)-(tule i zapraszam na marzec do rodzenia czyli dzialajcie po nastepnej @ ;-)i życze powodzenia w ukladaniu zycia w Irlandii:tak:na pewno sie uda!!!

DJ CZARNA- ja Ci juz napisalam co wyczytalam na papierku od gina ,ale On Ci nie powiedzial nic tylko dal ten papierek????musial Ci powiedziec ,ze jestes w ciazy i jakie zalecenia...:tak:

tylko ja dalej nie wiem czy to napewno ciąża czy nie

Lekarz nic ci nie powiedzial? Nie zapytalas sie,skoro nie wiedzialas?

Mama-Dobrze ze juz po pogrzebie,teraz niestety tylko czas moze wam pomoc w bolu.

Badylinka-Mi takze ciezko bylo wyjechac do Sebastiana tymbardziej ze wszyscy moi znajomi i rodzina zostali w Polsce.Jednak z perspektywy czasu nie zaluje i jak narazie nie planuje wracac do kraju.Napewno bedzie ciezko na poczatku i bedziesz tesknic za rodzina.Jednak nie bedziesz sama a to juz duzy plus.Niestety czasami trzeba zaryzykowac.

mlodam trzymam &&&&&&&&&&&&&, żeby następnym razem jak będziesz powtarzac test druga kreska była mega gruba.

asmi poczekaj ze dwa dni i powtórz też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za dzidziunia.

DJ Czarna ja tam czytam 6/7 T.c pacjentka zgłosiła się z powodu pobolewania dołem brzucha, częsc pochwowa uformowana .... .... .... Trzon macicy........................., a w rozpoznaniu CI wczesna. Nie ma w sród nas żadnej farmaceutki? pewnie jej było by najłatwiej rozszyfrować to pismo, ale z tego co widzę to wynika, że ciąża, a lekarz nic ci nie powiedział? czy tak czy nie?

Badylinko mam to samo. Też chciałam przerwać po pierwszym semestrze, ale presja rodziny i się męczę. Oceny słabe bo robi się coś na siłę. A daj spokój.

BADYLINKA- czyli rozumiem ,ze I kreska:-:)-(tule i zapraszam na marzec do rodzenia czyli dzialajcie po nastepnej @ ;-)i życze powodzenia w ukladaniu zycia w Irlandii:tak:na pewno sie uda!!!

DJ CZARNA- ja Ci juz napisalam co wyczytalam na papierku od gina ,ale On Ci nie powiedzial nic tylko dal ten papierek????musial Ci powiedziec ,ze jestes w ciazy i jakie zalecenia...:tak:

musiał mnie przyjąć na szybkiego bo miał wezwanie na porodówke powiedział mi ze we wczesnej ciąży tak może pobolewać podbrzusze i wogóle
przepisał mi leki rozkurczowe i kwas foliowy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry