reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziękuje Wisienko. Ja się jednak nastawiam na to że przyjdzie....
uwielbiam Kasię i Tomka! ^^

obejrzałabym sobie jakieś filmidło ale nie mam pojęcia jakie....

mała - pokaż potem co Ci wyszło! ^^

IMAG0050.jpgTakie cosik - RUBIN
Balam sie ze bedzie jakis nie taki, bo @
Ale wszystko rownomiernie wyszlo
Kupilam za 14 zl farbe z Palety razem szamponem 500ml:-)

Lor- przykro mi z powodu babci...:-( Nie wiem co powiedziec, nigdy nie potrafilam w takich sytuacjach.

Czarna na moje oko to dwie krechy;-)
Powtorz test za dwa dni, ale najlepiej na bete idz

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej:-) Jestem znów na chodzie:tak: Nie spalam bo się nie dało - Pati przyszła do sypialni się poprzytulać do mamusi i zaczęłyśmy się wygłupiać ;-) A potem pojechałyśmy do sklepu po mleczko Pati na jutrzejsze śniadanko i jak już miałam znów tu się pokazać zadzwoniła kumpela i przegadałyśmy 2 godz:cool2:

EWELINKA fajne mąż zrobił zakupy z listy:-D:-D

LOR przykro mi z powodu babci:-( Mam nadzieję że jeszcze z nią porozmawiasz

Nie wiem cxemu foto wlosow nie wchodzi jako miniaturka:eek:

Lece z piesiem Meza odprowadzic do pracy, do potem;-)

nika to przykro mi, ze się nie wyspałaś ale ploty były na pewno miłe:-)
Ja mam wolną łazienkę to idę skorzystać.
AAAAAAA jeszcze wam powiem coś bo się ubawiłam. Maciek miał dzisiaj przygodę. Szedł z kolegą do niego ze spotkania do bierzmowania i poszli przez tory bo bliżej. Oczywiście znając pecha mojego syna zatrzymała ich straz ochrony kolei. Maciek był przerażony a kolega obeznany w sytuacji zabrał Panów do domu a , ze tata był policjantem skończyło się bez mandatu. Maciek oczywiście mi opowiedział o wszystkim i powiedział, ze on juz nawet nie przejdzie tam gdzie nie ma pasów bo na pewno go złapią. Przez tory przeszedł drugi raz:-DMówi, ze strażnicy powiedzieli, ze zapłacą po500 zł mandatu. To juz go tak przeraziło, ze się załamał:-DMój biedny synek, jakiego on ma pecha:-DZawsze jak chce coś spsocić -wpada:-D
Nasza fredka zaniosła własnie za szafkę kabanosa i gumkę do mazania. Jest cała szczęśliwa, ze udało jej się coś ukraść,. Złodziejka :-D
pysiu zawsze miałam wrażliwy żołądek a teraz jeszcze biorę tego Duphastona to mnie pewnie bardziej męczy. No i śpię ale to mi na razie nie pszeszkadza. Gorzej jak w poniedziałek wróce do pracy. Będe spać na parkingach czy coś.....:-D

Ostatnia edycja:
Normalnie wejszłam do Was ponarzekac na chłopa!!! :wściekła/y: Zastanawiam się, gdzie mój chłop ostatnio rozum zgubił....normalnie wściekłam sie na niego zawodowo...a teraz mam moralniaka, żeby opr mu zrobić o źle zrobione zakupy?!
-zamiast ketchupu kupił sos salsa (Hellllołłłłł, w życiu nie kupowaliśmy go)
-sałata lodowa zamiast rukoli, bo pani w sklepie wmówiła mu że to rukola.....

-proszek do białego - miał byc do koloru i rozwalający zakup....
...............-zamiast baterii paluszków kupił PALUSZKI tyle że solone!!!!!!!!!!!
Ludzie trzymajta mnie bo go zakatrupię....:wściekła/y:

Jeszcze pyta "kotek o co ci chodzi kupiłem wsio z listy".....no nie mogę...

Dobre,normalnie sie usmialam:-)

buuuuuuuuuuuuuuu strasznie mi smutno, właśnie się dowiedzialam, że moja babcia miała udar , leży w szpitalu i już raczej z tego nie wyjdzie :(

Strasznie mi przykro,mam nadzieje ze sie polepszy twojej babci i nie jest tak zle jak to wyglada:-(

Czarna-Powtorz sobie tescik a najlepiej jak dziewczyny pisza zrob bete:tak: wtedy bedziesz na stowe pewna.

Ja mam chwile czasu i siedze na komputerze,maz oglada mecz a synek gra na konsoli bo dzisiaj kupilismy mu nowe gry.Zastanawiam sie tylko jak go przekonac ze trzeba isc spac:sorry: Jutro rano ide na spotkanie w sprawie przedszkola Dominika,ciekawa jestem co sie tam dowiem:confused2:

Dobre,normalnie sie usmialam:-)

Strasznie mi przykro,mam nadzieje ze sie polepszy twojej babci i nie jest tak zle jak to wyglada:-(

Czarna-Powtorz sobie tescik a najlepiej jak dziewczyny pisza zrob bete:tak: wtedy bedziesz na stowe pewna.

Ja mam chwile czasu i siedze na komputerze,maz oglada mecz a synek gra na konsoli bo dzisiaj kupilismy mu nowe gry.Zastanawiam sie tylko jak go przekonac ze trzeba isc spac:sorry: Jutro rano ide na spotkanie w sprawie przedszkola Dominika,ciekawa jestem co sie tam dowiem:confused2:

Jutro zrobie jeszcze raz teścik i zobaczymy co wyjdzie

WISIENKA no nie przespałam się ale przytulańce i wariacje z Pati podziałały lepiej niż drzemka:-D:tak:

KAMA Pati już od godziny śpi:tak: powodzenia jutro na rozmowie

reklama
czarna no coś widać, chyba beta potrzebna albo za dwa, cztery dni powtórka

zgadzam się z tym

Zobacz załącznik 257240Takie cosik - RUBIN
Balam sie ze bedzie jakis nie taki, bo @
Ale wszystko rownomiernie wyszlo
Kupilam za 14 zl farbe z Palety razem szamponem 500ml:-)

cuuuuudny kolor!!!!
Uwielbiam czerwienie na włosach!
Tzn bardziej mi się podobają wpadające w czerwień ale ten też śliczny :)

Wiśnia
- macie fretke? :D Kocham te zwierzaczki! ^^
a syn to faktycznie miał przygodę :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry