reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kama witaj
mamo ja się tego trzymam rękoma i nogami i zębami i wszystkim co mam hihi:p
to trzymam ża nas kciuki &&&&&&&&&&&&&7

a wisienko u Ciebie niedługo zobaczysz swoją fasolkę i mam nadzieję że z nami też się podzielisz zdjęciem :*

reklama
jaewa trzymaj kochana teraz każde kciukasy się liczą.
mój kierwnik juz wydzwania czy ja na pewno chce iśc na zwolnienie bo może da mi urlop do jutra i po co mam siedziec na L4 do piątku.Jak on mnie wkurza.
mama no nie ale niech mnie chociaz cycki bolą:-D:-D
Nie daj sie Wisienka! :) Masz odpoczywac a kierownik niech spada!;-)
Teraz Ty jestes najwazniejsza i dzieciatko a urlop to niech on sobie wsadzi w 4 litery :-D Lekarz chyba wie co robi ze Ci to zwolnienie przepisal.

A teraz zdubluję posta żeby zacząć pisanie bez przeszłości:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyne trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& żeby moja fasolinka rosła i żeby mi wróciły objawy.:tak::tak:

Trzymam bardzo mocna i jestem myslami z toba.Zobaczysz wszystko dobrze sie skonczy i bedziesz marcowa mamusia:tak:

Agatek-Nie tylko ty chcialabys byc marcowa mama:-D Jezeli wszystko dobrze pojdzie to bede miala termin na 4 marca (kalkulator),ale dowiem sie dopiero za 9 dni :hmm:

Agatek na pewno będziesz tylko uprawiaj sex:-D
Mi sie sennie robi chociaz spałam wczoraj pół dnia i cała noc:-)Pol po maminym wczorajszym smsie nakupił mi ptasich mleczek i ciasteczek i pierniczków i cały stół słodkości, teraz zjadam to ptasie mleczko z uwielbieniem. Mój tato dzwonił jak tam bo może on przyjedzie ratowac córeczke, albo posiedzi ze mna i pogada, jaki on kochany:-D

Agatek na pewno będziesz tylko uprawiaj sex:-D
Nio tak-wiedziałam że o czymś zapomniałam w ubiegłym miesiącu :-D:-D Teraz to oprócz kwasu foliowego bilobil będę łykać :-D ale mi się radośnie zrobiło-dzięki Wisieńko

Nio to Kama trzymam mocno &&&&&&& za 4 marca :-)

Zapomniałam się pochwalić że kupiłam w piatek ekspresik do kawki. Męzus mi mędził-po co itp-a teraz pije sobie cappucino-i że dobre :-) Takie małe marzenie zrealizowałam :-D

To teraz pora na to większe-na fasolkę :-)

Dzien dobry dziewczyny!!
BUnia, przykro mi bardzo...ale nie trac nadzieji, bo najgorsze rozwiazanie z mozliwych...
Dzieciaczki zaprowadzilam do szkoly, zaraz musze jechac do mechanika bo cos autko szwankuje...
Kto jutro testuje??Ja kupilam test ,jest napisane, ze 5 dni przed terminem @ mozna zrobic, i tak pomyslalam by zrobic w piatek, 4 dni przed okresem...taka jestem niecierpliwa...i pewnie znowu sie zawiode...ale zobaczymy.....
pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia:)
Wisienka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wisienka ty mi tu nie rób smaka ptasim mleczkiem bo ja uuuuuuuuuuwielbiam !!!
A tatuś kofany :tak::tak::tak:

moninia
ja robiłam taki co pisało ze można po 7 dniach - zrobiłam po 14 i był negatywny wiec ja bym zaczekała - oczywiście potem sie okazało że jestem w ciazy :tak:

sorbus kochana ja prawie wybuchłam ze smiechu:-DFaktycznie to dziwnie brzmi ale wiecie o co mi chodzi:-D
moninia to ja tez trzymam za 2 kreski&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sorbus wpadaj zostały jeszcze 3 sztuki:-).......2 sztuki.........1 sztuka.....Sorbus wpadaj na pierniczki, bananki w czekoladzie, ciasteczka ryzowe:-D

reklama
Gdzie i jak się dziękuje za posty??:zawstydzona/y:

Chyba na oczy mi się rzuciło-jeździłam po tej stronie-znalazłam jak dać ostrzeżenie itp-ale ślepota jedna nie widziałam "dzięki" :-D już znalazłam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry