reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witaj w ten piękny dzionek
po pierwsze podpisuje się pod słowami sorbusia i mamy jak wiadomo na forum są różne osoby typu blondi typu burza itd i przez takie osoby stajemy się nieufne i my nie plotkujemy tylko zastanawiamy się kogo dopuścić do zamkniętego gdzie są nasze dane!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wtedy osoby które chcą tam się dostać są bardziej szczegółowo oglądane i tyle
ale to co jest pisane na zamkniętym tam powinno zostać dlatego moim zdaniem nie potrzebny był ten post na ogólnym ale to już inna bajka było minęło

motylku bardzo mi przykro że tak wyszło ale nie bierz tego do siebie i przepraszam za podejrzenia ale za dużo jest osób typu burza blondii itd przez co każda nowa osoba staje się baczniej obserwowana.
mam nadzieję że się nie gniewasz i zostaniesz z nami

jakieś plany na dziś??
wisienko dobrze że masz l4 odpoczniesz sobie

bunia
przykro mi :-( płacz jeśli potrzebujesz ale jak tylko wypłaczesz się to pomyśl że w tym cyklu się uda i szykuj się na poród w marcu razem ze mną i mamą05 :-)

Ostatnia edycja:
reklama
bunia - bardzo dobrze, że płaczesz to ci przyniesie ulgę - bardzo mocno cie przytulam wiem, jak bardzo jest ci ciężko ale jak pisała ewelina nie licz od ile cyklów sie starasz bo to cię tylko frustruje - wiem że teraz nie ma słów, które mogły by cie pocieszyć - nawet nie próbuję -ale jestem z tobą myslami i wierze ze uda się w końcu - jestem tego pewna. Trzymaj sie cieplutko i popłacz sobie moje serducho płacze razem z tobą :-:)-:)-(, ale jednocześnie wiem ze niedługo będziemy razem się cieszyć :tak::tak::tak:

Wisienko
nie martw się ja tez jak sie martwiłam o dzidzię i te leki co brałam nie odczuwałam żadnych mdłości tylko sie stresowałam - będzie dobrze odpoczywaj wyluzuj - i nie stresuj się jutro sie wu=yjasni i będzie ok

Ostatnia edycja:
Witam się - sprawę wyjaśniłam na zamknietym - Agnieszka wam dokładniej wytłumaczy bo nie chce mi się kilka razy pisać.

buniu - razem z mamą i Marylą i innymi dziewczynami będziesz marcówką :-D

jaewa - zdjęcia cudne :-)

Sorbek - nie podobało się trudno - jak chcesz mogę zacytować kilka osób które nie zachowywały się fair tu na ogólnym przez co o mało motylek nie skasowała konta bo taką prośbę od niej dostałam wczoraj jak rozmawiałyśmy na prv. Teraz postaw się w jej sytuacji i sama sobie odpowiedz czy zrobiłam dobrze czy nie. Sprawę trzeba było rozwiązać i została rozwiązana.

Jak taka wasza wola - będę was tylko moderować i dawać ewentualne ostrzeżenia i bany - pisać nie muszę.

Miłego dnia.

Kurcze cichutko bylo a jak zaraz musze zmykac to jestescie;-)

Bunia placz ile wlezie! Wyplacz to wszystko co Cie gnebi.
Ja w szpitalu w lutym po stracie mojej ciazy nie plakalam - bo wstyd. A potem juz nie umialam plakac. Moze teraz przez to jest mi tak zle i uzalam sie nad swoim losem..
Kotus jestes wielka i zaslugujesz na to by zostac najwspanialsza mama na swiecie
Uda sie, tylko tak jak tu juz ktos pisal, nie powiemy kiedy, ale uda sie!

Wisienka dobrze ze narazie do konca tygodnia zwolnienie, a ginekolog moze da dalej...
Trzymaj sie tam dzielnie i postaraj sie nie stresowac

Mama, Sol ciesze sie bardzo ze Ci sie fotki podobaja...No musze przyznac ze moj przyszly malzyk ma talent :-)
Zmykam robic kolacje bo tutaj sie smutno zrobilo:-( Bunia tule raz jeszcze i powtarzam za ktoryms razem sie uda!!!!
Buziaki dla Was, potem jeszcze wpadne ;-)

Wisienka odpoczywaj ile wlezie, musisz teraz dbac o siebie i fasolke :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaewa :* A zdjęcia faktycznie piękne i mąż utalentowany, mama ma rację! :tak: Mój G. też ma zapędy fotograficzne, chce założyć swoje studio i teraz zbiera na sprzęt...

iwonka2b, masz 100% racji w tym co mówisz. Ja też miałam swój udział w "rozszyfrowywaniu" motylka. Przepraszam za niepotrzebne stresy i motylka, i resztę dziewczyn.

jaewa :* A zdjęcia faktycznie piękne i mąż utalentowany, mama ma rację! :tak: Mój G. też ma zapędy fotograficzne, chce założyć swoje studio i teraz zbiera na sprzęt...

iwonka2b, masz 100% racji w tym co mówisz. Ja też miałam swój udział w "rozszyfrowywaniu" motylka. Przepraszam za niepotrzebne stresy i motylka, i resztę dziewczyn.

Dziekuje kochana :) to moj przyszly malzyk :) poki co jestesmy po zareczynach dopiero ;-)
Ja prawde mowiac nic nie wiem o tej calej zadymce z Motylkiem ale to chyba dlatego ze jak Wy spicie to ja wstaje i odwrotnie i nie nadazam za Wami :szok:

reklama
Sol absolutnie nie twierdze ze źle zrobiłaś ze wyjaśniłaś sprawę - chodziło mi o fragment tego posta

"Nadmienić tu muszę że niektóre osoby - nie będę wytykała palcami - dosyć nieładnie napadały na motylka twierdząc ze jest oszustką co trzeba tu zdementować i proszę o traktowanie motylka jak normalnego członka naszego forum"

to mi się nie spodobało bo tez nie jesteś bez winy a wyszło na to ze tak :baffled:. Ja się przyznałam miałam wątpliwości co do motylka choć nie sądzę żebym jakoś szczególnie ja oczerniała - za co przepraszam

Sol nie chodzi o to żebyś odchodziła tak jak pisałam bardzo cie lubię myślę ze nie tylko ja :tak: właśnie m.in. za szczerość i " mówienie prosto z mostu" więc nie traktuj moich słów jako ataku - napisałam tylko co myślę i liczę na to że przyjmiesz to do wiadomości i sie nie obrazisz ;-):-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry