reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kama witaj
mamo ja się tego trzymam rękoma i nogami i zębami i wszystkim co mam hihi:p
to trzymam ża nas kciuki &&&&&&&&&&&&&7

a wisienko u Ciebie niedługo zobaczysz swoją fasolkę i mam nadzieję że z nami też się podzielisz zdjęciem :*

reklama
jaewa trzymaj kochana teraz każde kciukasy się liczą.
mój kierwnik juz wydzwania czy ja na pewno chce iśc na zwolnienie bo może da mi urlop do jutra i po co mam siedziec na L4 do piątku.Jak on mnie wkurza.
mama no nie ale niech mnie chociaz cycki bolą:-D:-D
Nie daj sie Wisienka! :) Masz odpoczywac a kierownik niech spada!;-)
Teraz Ty jestes najwazniejsza i dzieciatko a urlop to niech on sobie wsadzi w 4 litery :-D Lekarz chyba wie co robi ze Ci to zwolnienie przepisal.

A teraz zdubluję posta żeby zacząć pisanie bez przeszłości:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyne trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& żeby moja fasolinka rosła i żeby mi wróciły objawy.:tak::tak:

Trzymam bardzo mocna i jestem myslami z toba.Zobaczysz wszystko dobrze sie skonczy i bedziesz marcowa mamusia:tak:

Agatek-Nie tylko ty chcialabys byc marcowa mama:-D Jezeli wszystko dobrze pojdzie to bede miala termin na 4 marca (kalkulator),ale dowiem sie dopiero za 9 dni :hmm:

Agatek na pewno będziesz tylko uprawiaj sex:-D
Mi sie sennie robi chociaz spałam wczoraj pół dnia i cała noc:-)Pol po maminym wczorajszym smsie nakupił mi ptasich mleczek i ciasteczek i pierniczków i cały stół słodkości, teraz zjadam to ptasie mleczko z uwielbieniem. Mój tato dzwonił jak tam bo może on przyjedzie ratowac córeczke, albo posiedzi ze mna i pogada, jaki on kochany:-D

Agatek na pewno będziesz tylko uprawiaj sex:-D
Nio tak-wiedziałam że o czymś zapomniałam w ubiegłym miesiącu :-D:-D Teraz to oprócz kwasu foliowego bilobil będę łykać :-D ale mi się radośnie zrobiło-dzięki Wisieńko

Nio to Kama trzymam mocno &&&&&&& za 4 marca :-)

Zapomniałam się pochwalić że kupiłam w piatek ekspresik do kawki. Męzus mi mędził-po co itp-a teraz pije sobie cappucino-i że dobre :-) Takie małe marzenie zrealizowałam :-D

To teraz pora na to większe-na fasolkę :-)

Dzien dobry dziewczyny!!
BUnia, przykro mi bardzo...ale nie trac nadzieji, bo najgorsze rozwiazanie z mozliwych...
Dzieciaczki zaprowadzilam do szkoly, zaraz musze jechac do mechanika bo cos autko szwankuje...
Kto jutro testuje??Ja kupilam test ,jest napisane, ze 5 dni przed terminem @ mozna zrobic, i tak pomyslalam by zrobic w piatek, 4 dni przed okresem...taka jestem niecierpliwa...i pewnie znowu sie zawiode...ale zobaczymy.....
pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia:)
Wisienka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wisienka ty mi tu nie rób smaka ptasim mleczkiem bo ja uuuuuuuuuuwielbiam !!!
A tatuś kofany :tak::tak::tak:

moninia
ja robiłam taki co pisało ze można po 7 dniach - zrobiłam po 14 i był negatywny wiec ja bym zaczekała - oczywiście potem sie okazało że jestem w ciazy :tak:

sorbus kochana ja prawie wybuchłam ze smiechu:-DFaktycznie to dziwnie brzmi ale wiecie o co mi chodzi:-D
moninia to ja tez trzymam za 2 kreski&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sorbus wpadaj zostały jeszcze 3 sztuki:-).......2 sztuki.........1 sztuka.....Sorbus wpadaj na pierniczki, bananki w czekoladzie, ciasteczka ryzowe:-D

reklama
Gdzie i jak się dziękuje za posty??:zawstydzona/y:

Chyba na oczy mi się rzuciło-jeździłam po tej stronie-znalazłam jak dać ostrzeżenie itp-ale ślepota jedna nie widziałam "dzięki" :-D już znalazłam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry