reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja przeprosiłam motylka pierwsza za prowokację i wyjaśniłam dlaczego.
Z wątku zamkniętego już odeszłam - teraz jak coś będziecie chciały piszcie na priva. A ja zostaje przy tym co napisałam wcześniej.

Miłego dnia.

Dziewczyny dajcie spokój bo sie niemiło robi, po co tak. Prosze was przestańcie bo zniszczycie atmosferę. Zapomnijmy o wszystkim . PLEASE Po co to dalej roztrząsać, bądzmy jak faceci i nie dzielmy włosa na czworo.

A teraz zdubluję posta żeby zacząć pisanie bez przeszłości:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyne trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& żeby moja fasolinka rosła i żeby mi wróciły objawy.:tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyne trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&& żeby moja fasolinka rosła i żeby mi wróciły objawy.:tak::tak:
Ja trzymam kciuki z drugiej polkuli :-D Masz racje dziewczyny nie powinny sie klocic bo juz nie bedzie tak milo jak bylo!:tak:
Ja poki co uciekam, smutno sie zrobilo i jakos tak nieprzyjemnie troszke. Do potem kochane papa

Witam was z poranna kawka.Synek jeszcze spi i czekam tylko jak wstanie.Pozniej zabieramy sie za sniadanie i pakujemy na basen.Po co ma siedziec w domu niech sie troche podtopi jak to synek potrafi:-D Wczoraj dostalam telefon z przedszkola katolickiego.Synek dostal miejsce i bedzie chodzil od wrzesnia z czego sie ciesze bo przynajmniej tam sie wyszaleje:-) Od domu mam doslownie 5 minut ,poza tym w przyszlym roku nie bede miala problemow aby dostal sie do szkoly katolickiej ktora jest jedna z najlepszych w mojej okolicy .Normalnie ciesze sie jakbym w totka wygrala,W piatek idziemy na zebranie informacyjnie i wszystkiego sie dowiem:tak:

wisienko trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& odpoczywaj ile się da i nie denerwuj się i buziak1.gif

ja trzymam bardzo bardzo mocno

a motylek może kiedyś sam będzie miał okazje poczytać co pisałyśmy to sie dowie jak było naprawdę :tak::tak::tak: kto pierwszy rzucił oskarżenie i kto podjudzał i prowokował ja juz nic w temacie nie będę pisać i nikogo oczerniać bo bez winy tez nie jestem

Ostatnia edycja:
mamo no to w marcu rodzimy trzymam mocno kciuki aby się udało nam
IWONKA- tak jest rodzimy w marcu i tego sie trzymamy-i rodzi z nami bunia i marylka i pralinka i....i kto jeszcze??????????????????

WISIEŃKA- objawy nie musza Cie meczyc,ale skoro chcesz to trzymam kciuki za wymity i mdlosci i sennosc itd-wrćcie do Wisieńki objawy kochane bo teskni za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

SERGEEVNA- witam Cie slodziaku mój!!

jaewa trzymaj kochana teraz każde kciukasy się liczą.
mój kierwnik juz wydzwania czy ja na pewno chce iśc na zwolnienie bo może da mi urlop do jutra i po co mam siedziec na L4 do piątku.Jak on mnie wkurza.
mama no nie ale niech mnie chociaz cycki bolą:-D:-D

reklama
Wisieńko-trzymam mocno &&&&&&&&&&& za powrót objawó. Objawy-proszę mi tu zaraz wrócić do Wisieńki!!

Mama i Iwonka
-chcę z Wami rodzić w marcuuuuuuuuuuuuuu :tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry