- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
malapralinka
Fanka BB :)
Witajcie Laseczki
Ja po sniadanku, na kawusie przyszlam do Was...
Troszke nadrobilam i z dzisiaj i z czoraj jeszcze...
Bunia baaardzo mocno Cie tule
Nawet sobie nie wyobrazam jaki bol teraz w sobie nosisz... Ale bardzo Cie prosze postaraj sie jak najmniej o tym myslec, a przede wszystkim nie obwiniac siebie za niepowodzenia. Wiesz, ze tak juz jest na tym swiecie, ze jednym wystarczy "wpadka" a inni musza bardzo dlugo czekac na swoja wymarzona istotke. Jest tez tak ze gdy Ci drudzy odpuszczaja, zazwyczaj istotka sie pojawia;-)
Bedzie dobrze Buniu, wierze ze sie uda
Jesli chodzi o Burze to jestem zaskoczona. Ja Was podziwiam jak potraficie takie rzeczy wylapac
Wiadomo juz cos nowego o naszej Wisience??
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={C4C98451-7208-11DF-B5D7-9782D4D11EF2}
Ja po sniadanku, na kawusie przyszlam do Was...
Troszke nadrobilam i z dzisiaj i z czoraj jeszcze...
Bunia baaardzo mocno Cie tule
Nawet sobie nie wyobrazam jaki bol teraz w sobie nosisz... Ale bardzo Cie prosze postaraj sie jak najmniej o tym myslec, a przede wszystkim nie obwiniac siebie za niepowodzenia. Wiesz, ze tak juz jest na tym swiecie, ze jednym wystarczy "wpadka" a inni musza bardzo dlugo czekac na swoja wymarzona istotke. Jest tez tak ze gdy Ci drudzy odpuszczaja, zazwyczaj istotka sie pojawia;-)
Bedzie dobrze Buniu, wierze ze sie uda
Jesli chodzi o Burze to jestem zaskoczona. Ja Was podziwiam jak potraficie takie rzeczy wylapac
Wiadomo juz cos nowego o naszej Wisience??
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={C4C98451-7208-11DF-B5D7-9782D4D11EF2}
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Całusy dla Wszystkich Lejdis
Zobacz załącznik 256300
Zobacz załącznik 256300
B
bunia87
Gość
dziękuję wam bardzo
dzisiaj po raz pierwszy naprawdę się popłakałam- dalej ryczę, ale jest mi lżej. kiedyś wam pisałam że nie umiem płakać, że od czasu śmierci taty tak naprawdę nie płakałam. a teraz siedzę i wszystko leci- całe te lata.
pralinka, sorbuś, motylek, sergeevna, marylka, lorelain (jeśli kogoś pominęłam to przepraszam) bardzo wam dziękuję. to co napisałyście bardzo mnie poruszyło i powaliło mur, który od tylu lat nie chciał runąć.
jeszcze raz wam dziękuję.
dzisiaj po raz pierwszy naprawdę się popłakałam- dalej ryczę, ale jest mi lżej. kiedyś wam pisałam że nie umiem płakać, że od czasu śmierci taty tak naprawdę nie płakałam. a teraz siedzę i wszystko leci- całe te lata.
pralinka, sorbuś, motylek, sergeevna, marylka, lorelain (jeśli kogoś pominęłam to przepraszam) bardzo wam dziękuję. to co napisałyście bardzo mnie poruszyło i powaliło mur, który od tylu lat nie chciał runąć.
jeszcze raz wam dziękuję.
J
jaewa
Gość
Witaj, milego dniaCałusy dla Wszystkich Lejdis
Zobacz załącznik 256300
malapralinka
Wisieńka
Witam was kochane.
Buniu współczuje bardzo i tulam mocno
motylku nie ma się co przejmować bo pewnie każda z nas jak była nowa była brana pod lupę. Mysle, ze to wpływ trola zs styczniówek. Teraz za to wszyscy wiemy, ze jest wszystko w porządku. Problem jest ten , ze przez internet nie widać. Ja uważam, ze wszystkie maczałysmy w tym palce trzeba skłonic głowe przeprosic i klikać dale, Jesteś teraz na dobrej pozycji bo nikt ci nie zarzuci trolowania. Tulem cie i pozdrawiam. Bądz tu z nami cały czas.
Ja byłam u rodzinnego i dostałam L4 do piatku. Powiedziałam otwarcie o co chodzi i wypisała i kobietka beż gadania. Jutro ide do gina. Powiem tylko jedno nie wiem czy to stres jak sądzi bibinka czy co sie dzieje ale ja nie mam już żadnych objawów dzidzi. Nie bola mnie piersi, nie wzdyna mnie, nie mdli nie jestem głodna non stop... Martwię sie coraz bardziej. Jestem smutna i...Nie chcę wam juz smęcic ale zawsze mi z wami było dobrze pogadać.
Musze zeskanowac L4 i wysłac do pracy.
Buniu współczuje bardzo i tulam mocno
motylku nie ma się co przejmować bo pewnie każda z nas jak była nowa była brana pod lupę. Mysle, ze to wpływ trola zs styczniówek. Teraz za to wszyscy wiemy, ze jest wszystko w porządku. Problem jest ten , ze przez internet nie widać. Ja uważam, ze wszystkie maczałysmy w tym palce trzeba skłonic głowe przeprosic i klikać dale, Jesteś teraz na dobrej pozycji bo nikt ci nie zarzuci trolowania. Tulem cie i pozdrawiam. Bądz tu z nami cały czas.
Ja byłam u rodzinnego i dostałam L4 do piatku. Powiedziałam otwarcie o co chodzi i wypisała i kobietka beż gadania. Jutro ide do gina. Powiem tylko jedno nie wiem czy to stres jak sądzi bibinka czy co sie dzieje ale ja nie mam już żadnych objawów dzidzi. Nie bola mnie piersi, nie wzdyna mnie, nie mdli nie jestem głodna non stop... Martwię sie coraz bardziej. Jestem smutna i...Nie chcę wam juz smęcic ale zawsze mi z wami było dobrze pogadać.
Musze zeskanowac L4 i wysłac do pracy.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARY-BETH- dziekuje...wspieram męża jak mge a On wyplakal swoje w sobote-plakal w glos...Mam nadzieję, że odpoczniesz trochę, zapracowana kobieto. A Twój mąż faktycznie potrzebuje chyba tego wyciszenia. Jest facetem, to wiadomo, że nie będzie płakał, ale emocje w nim siedzą... Dobrze, że ma taką dobrą żonę jak Ty przy sobie... Przesyłam Wam pozdrowienia i życzenia spokoju.
Sol - dobrze, że się już wyjaśniło z tym trollem. Nawet nie wiedziałam, że to cholerstwo może na takie fora włazić, szczerze mówiąc. Mało się ogólnie znam.
Nika - dzięki! I dobrej nocki!
Tymczasem zmykam bo jakaś padnięta jestem... Dobranoc - miłych znów życzę Wam wszystkim!
TONYA- radzi sobie b musi...dziekuje,zepytasz,najciezej bedzie w piatek..Tez nie dam rady nadrobić wszystkiego, mam nadzieję, że z Wisienką i jej aniołkiem wszsytko ok. No i trzeba trzymać kciuki za Bunię :-):-):-) Fajnie by było jakby codziennie wieści o fasolkach przychodziły, od razu poziom nadziei mi sie podnosi...
Mama a jak wy się trzymacie? Twój mężuś jakoś sobie radzi?
JAEWA-DZIEKUJE Ci za te zdjecie-nacieszylam oczy!!!!!przepiekne-a to statnie-mąż ma talent!!!!!!!Mama napisalas zeby wklejac to wklejam
Zycze Wam wszystkim pieknego dnia, ja wlasnie wstalam i jem sniadanko ;-) Do potem ;-)
EWELINA- w 19 d.c. @ to moze po @ odwiedz ginek...kurcze jak te organizmy wariuja!!Dzień Dobry Kobiałeczki...
Wpadłam tylko pożyczyć Wam miłego dnia...
U mnie dziś ciąg dalszy załamki...do tego doszły nerwy, bo właśnie dostałam @, a to jest 19 d.c. !!! Więc najprawdopodobniej wszystko mi się rozwaliło...po prostu czarne chmury nade mną wiszą...ech..
Buziaki dla każdej z Was :***
Bunia, przytulam kochana, strasznie mi przykro, ale kochana pomyśl w ten sposób, znów czekają Cię cudowne...przemiłe...najwspanialsze na świecie... przytulanki !!!! Może to jeszcze nie Twój czas...ale pamiętaj po złych chwilach, zawsze przychodzą te dobre i tego z całego serducha Ci życzę :***
Będzie dobrze...
LORELAIN- dzieki ,ze we mnie wierzysz...Bunia w następnym cyklu będziesz już marcóweczką z mama i MArylką!!!
NAGAPALMA- to nie jest forum w forum-u gory na pasku masz GRUPY-kliknij tam i zobaczysz ile jest grup-kazda moze sobie taka grupe zalozyc....my nie robimy nic nadzwyczajnego...Hm ....
No to jak tak, to ja też dwa słowa dołoże. A dlaczego jest jeszcze jakies jedno zamknięte forum, nie rozumiem. Jest to forum po co jeszcze jedno ?! Forum w forum ? Czyli plotkowanie za plecami ? Nie rozumiem ? Nie wiem co to za sprawa z motylkiem, ale wychodzi na to, że pewna grupa osób tutaj prześwitla inne osoby ? czy ja cos zle zrozumiałam ? Kurde!
MARYLKA- cześć;-)
a ja rano dostala @ wiec zaczynam cykl z Clo i wierze,ze sie uda!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: