reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lorelain to powodzenia jutro. trzymam kciuki, jak wiadomo wizyta u tego lekarza nie nalezy do ulubionych :/
Iwonka juz patrze na gg ;)
Agnieszka głowa do góry! nie załamuj się, ale wiem po sobie ze jak ktos urlopu nie chce dac to jest to mega irytujące!wrrr

reklama
Aga -a może tylko przełożyć termin wyjazdu na inny?

dziewczyny ide jutro do dentysty, mam torbiel pod zębem a dzisiaj mi sie zaczęło robić z ty cos niedobrego i chyba musze juz załatwić tę sprawe. Cały czas zwlekalam bo usuniecie jej kosztuje 1000 zł a nei jest to refundowane z NFZ. Boje się jak cholera :dry:
Dużo osób ma już zabukowane urlopu dużo dużo wcześniej niż my,mimo iż już dawno mój M napisał pisemko o urlop i widzisz...My nie chcemy jechać we wrześniu czy na jesieni.Do Pl chcemy jeździć tylko raz do roku w wakacje więc w tym roku z wakacji w Pl nici.
Ale myślę że przeżyję...jutro będzie już lepiej i na spokojnie rozejrzę się za prywatnymi lekarzami tu na miejscu.

A z tym torbielem na zębie to nie ciekawie masz...jak trzeba wyleczyć to trzeba niestety.

dziewczyny ide jutro do dentysty, mam torbiel pod zębem a dzisiaj mi sie zaczęło robić z ty cos niedobrego i chyba musze juz załatwić tę sprawe. Cały czas zwlekalam bo usuniecie jej kosztuje 1000 zł a nei jest to refundowane z NFZ. Boje się jak cholera :dry:
trzymam mocno &&&&&&&& Lorelain. A że tak spytam-gdzie chodzisz do sadysty?

Czy macica bez ciązy powinna być wyczuwalna macając się po brzuchu??:-D:-D:-D czy dopiero tę z ciążą można wyczuć namacalnie?:confused::confused:

kpi OGROMNE GRATULACJE!!! :))) Nati jest już z wami na pewno jestescie przeszczęśliwi! :-) mama dzieki za tego smska:*
ja akurat wtedy siedziałam u dentysty..... :|

Wisieńka wszystkiego najlepszego!! sto lat!!! :))

dziś z wami nie popiszę niestety bo obolałą mam buzkę. i ketonal wsówam :/
jutro powinno być lepiej.
pozdrawiam was
Miłego wieczorku koleżanki!!!

badylinka witaj. No wcieraj, wcieraj amol, powinien pomóc. A co do soku, to chyba malutka ilość nie powinna wywołać skurczy. To się chyba tyczy dużych ilości. Np szklanka soku. Ja uwielbiam maliny, na ogrodzie mamy przepyszne, nie wiem jak wytrzymam bez nich, pewnie skubnę kilka, bo inaczej pewnie ślina pociekłaby mi do kostek:-D

Dziewczyny jestem wściekła, az mi sie płakać chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic mi się dzisiaj nie udaje, każdy mnie olewa i na dodatek jakiś @!# potrącił mnie na ulicy i wylał mi się jogurt który niosłam w ręku.:wściekła/y::wściekła/y: Do tego mam stan podgorączkowy (37 stopni) i chyba się czymś zatrułam.
No poprostu życ nie umierać.

lorelain to powodzenia jutro. trzymam kciuki, jak wiadomo wizyta u tego lekarza nie nalezy do ulubionych :/
Iwonka juz patrze na gg ;)
Agnieszka głowa do góry! nie załamuj się, ale wiem po sobie ze jak ktos urlopu nie chce dac to jest to mega irytujące!wrrr

No z samego rana pojadę zrobić zdjęcie rentgenowskie tego zęba, polecę zrobić pierwsze leczeni kanałowe i do chirurga umówić sie na zabieg, który bedzie pewnie dopiero za pre dni, to jest 6 wiec ma trzy kanały do zrobienia, później trzeba wyciąc trochę zęba od spodu no i usunąc całą torbiel która jest pod tym zembem.

Aga, szkoda, że wam plany nie wyszły...:-( to koniecznie poszukaj dobrego gina u siebie, porób niezbędne badania....i do dzieła!!! Będzie dobrze, zobaczysz.:tak:

Ja właśnie jem lody śmietankowo-czekoladowe z biszkoptami- pycha!:-)
Bibinko, a pytałam się o wiek i szkołę, bo sama wyglądam baaardzo młodo, a tak się składa, że też jestem nauczycielką z zawodu, chchwilowo niestety bez pracy, szukam, czekam na odp. z 2 zkół (podstawówka i gimnazjum, ale wolałabym SP- z wiadomych względów)- trzymajcie kciuki! A ty jak sobie radzisz w takiej sytuacji? Czego uczysz?

Agatek- to trzymam kciuki do jutra! Daj znać jak tylko będziesz wiedziala.

Ach, już bym chciała widzieć, czy będę miała tę pracę od września- wtedy będę mogła spokojnie planować dzidzi..:tak:

agnieszka.kk - a może uda Wam się przełożyć na później? Trochę poczekacie, ale może się uda? A jak tam z ginekologami w UK? Bo ja się tu, w Norwegii, spotkałam z zupełnie innym systemem medycznym. I jednak muszę powiedzieć, że dzieci gdzie indziej nie chcę rodzić! ;-)

mary tu w Uk mogę iść do szpitala ale muszę najpierw zdobyć skierowanie od GP albo prywatnie ale cena za wizytę jest kosmicznie droga.
A jak jest u Ciebie?

Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy...kochane jesteście...już już idę na zamknięty:)

reklama
Dziewczyny jestem wściekła, az mi sie płakać chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nic mi się dzisiaj nie udaje, każdy mnie olewa i na dodatek jakiś @!# potrącił mnie na ulicy i wylał mi się jogurt który niosłam w ręku.:wściekła/y::wściekła/y: Do tego mam stan podgorączkowy (37 stopni) i chyba się czymś zatrułam.
No poprostu życ nie umierać.
Nie smutaj się Motylku. Temu co Ci jogurt wylał to wklupiemy :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry