reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LOR- dzieki za rade ,chyba jednak zostawie Zuze w przedszklu a u nas ciemno:szok::szok:pewnie zaraz lunie:dry:ja kncze rozwieszac pranie i myslalam ,ze na troche wystawie na ogrod ale nie ma szans:no:

U mnie też ciemno, wietrzysko okropne, hehe i tez puściłam pranie i jeszcze ręcznie przeprałam trzy sweterki ;-) ... kurde w ogóle tego posta z sms od wisienki nie widziałam :-( ... tak to właśnie jest, jak sie komus pisze a juz 10 innych wiadomosci jest i nei sposób ogarnąc wszystko :dry:

Motylek - ni ewiem co ci poradzic :dry: ... ale czemu siostra? ... myslam, ze to twój brat i go mama doc iebie wysyła ..... eeeeeeeeh mi to sie juz wszystko pokręciło :-D

reklama
Hej, stokrotka, czasem zmiana fryzury pomaga, dobrze zrobiłaś. A @ przyszła - trudno. Nowy cykl i nowe staranka, ja tu kciuki trzymam. Miłego dnia.
nagapalma, hehe u mnie Karol się objawił biegunką, więc kto wie...
motylek, tym się nie martw, jej sprawa jak się obraziła...

mama, humorek lepszy ? drożdżówka wchłonięta ???? nie masz innego wyjścia jak czekac na Toma..., wg mnie nic straconego, jutro powtórka.

jejku juz skleroza ??? zapomniałam co miałam odpisać...

Lorelain nie, to siostra. A wczesniej napisałam brat?:-D

zapmarta masz w sumie racje.

motylek, ty miałabyś to na głowie, a sama masz swoje sprawy, staranka i Tobie ma być dobrze. Wyściskaj Maurycego i się nie martw.

LOR- prosze bardzo:tak:

wiadomość od WISIEŃKI:
Nie ma fizjologicznego powodu braku @.Dostalam leki na wywolanie @ i jak sie powtorzy zrobimy badania.mam kilka pecherzykow,ale nie wiadom czy bedzie owulka.jaks tak do dupy.na moje pytania dpowiadala-tak sie zdarza. JESTEM WK..... i mam dość

Takze niestaty Wisieńka wie tyle co przed wizyta dobrze chociaz ze dala leki na wywolanie @:sorry2::dry:

MONIA- dzieki ,no moze jajeczko poczeka na Toma:sorry2:

Lorelain napisałam, że przyjeżdża do mnie syn brata ciotecznego ktory ma 15l.:-)
A jego żonę nazywam siostrą. Tak sie przyjelo w naszej rodzinie.

zapmarta
pozatym nie wyobrażam sobie, żeby podczas staranek kręcił mi sie po domu 15 latek który wiadomo co ma w głowie.

biedna Wisienka :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oooo i doczytałam co napisałyście :) dziekuje wszystkim z kciukasy i gratulacje
lor no to niezła przygoda z dziadem :)
a u mnie Ala dziś wywinęła numer... rano oglada zawsze bajki w TV tak z 20 minut i zawsze ładnie schodzi z łóżka tyłem jak raczek i robi tak już od dawna no nie wiem z 5 miesięcy, a dziś o zgrozo, wstała i zaczęła iść i.... spadła... nie zdązyłam jej złapać, dobiec... matko bosko kochano jak sie wystraszyłam... udeżyła się główką i tak płakała, że nie mogłam jej uspokoić i z tego stresu aż zwróciła serek, który zjadła... no nie moge sobie darować, że jej niedopilnowałam... teraz śpi... już myślałam, że ma jakiś wstrząs mózgu czy co jak zaczęła mi zwracać, ale później dałam jej jeszcze raz jedzonko i zjadła i nie zwróciła póki co ale teraz śpi... no stresa mam jak cholera... i ryczec mi sie chce, że ja taka stara baba i nie dopilnowałam mojej królewny ;(

reklama
maran najważniejsze, że juz eszystko dobrze. Nie martw się, każdemu się zdarza. Nie wszystko dopinujesz,tym bardziej, że to małe, ruchliwe dziecko. Ja jak byłam mała wypadłam z wózka.:-D

nagapalma, mamucica papa

Lorelain rozumiesz juz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry