reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia pozwoliłam sobie przeczytać Twojego posta ze staraszczek 2010...
Wiesz ja dlatego zaczełam pisać na forum, żeby pogadac z innymi staraczkami. bo wg mnie tylko osoby na tym samym etapie starań są w stanie siebie zrozumieć...
Dla mnei nawet inaczej brzmią te same słowa z ust dziewczyny której się udało i dziewczyny starajacej się... Chociaz mowa o tym samym...
Inaczej się wspomina swoje załamania z powodu ciąż znajowmych, gdy już się udało a inaczej gdy się to przeżywa...

Nie wiem czy się jasno wyraziłam... Gdy wszystkie dziewczyny z mojej grupy zaszły juz w ciąże, głupio mi było pisac po raz kolejny jak mi źle po negatywnym teście... Wiedziałam że mnie pocieszą, trzymaja kciuki i doradzą ale jednocześnie nie chciałam im psuc szczęścia swoim nieszczęściem...

reklama
Kinga, witaj, a co to za dziwny suwaczek u Ciebie ??? czy ja o czymś nie wiem ???? czemu półtora roku na drugie dziecko będziesz czekać ???
no łącznie to już tyle się staramy z mężem o drugie dziecko :( nie dodaje już suwaczka cyklowego bo to bez sensu. Teraz bedzie taki a może kiedyś w końcu zamieni sie na ciążowy! :|

maggy fajnie że rozumiesz ;)) mysle że nie tylko Ty pewnie

już się z nimi pożegnałam :-( fajnie było, ale dopóki człowiek nie postawił na szczerość. tak to bywa- zawsze za szczerość po tyłku się dostaje, jak się to komuś nie spodoba. trzymam dalej za nie kciuki i życzę im powodzenia i wszystkiego najlepszego- szczerze. na pewno będę tam zaglądać, bo jednak tam zaczęłam i znalazłam wsparcie- które jednak widać ma swoje granice :-(
przynajmniej wy mnie źle nie zrozumiałyście- dziękuję

Kinga- oczywiscie, ze rozumiem :) i na pewno nie jestem jedyna.. a zakonczenie rozmowy wstawianiem fotek to przesada .. nie podobaja mi sie takie zachowania.. no ale.. ludzie sa rozni..

Bunia- nic sie nie martw :) wkrotce bedziemy sie tez chwalic II kreseczkami :)

w ogole to wlasnie jest ten problem na forum.. jak jestes szczera, to mozesz zostac zle odebrana.. bo ludzie Cie nie znaja osobiscie bo nie widza Twojej twarzy i zwykle odbieraja wszystko w druga strone niz powinni..
nie ma sie czym przejmowac :) najwazniejsze, ze tutaj znalazlyscie oparcie i jest ok! :)

maggy co do fotki to Mysza jeszcze nie zdążyła przeczytać tej rozmowy i na pewno nie zrobiła tego specjalnie akurat. No ale nie ważne :) ważne że kto chce to zrozumie drugą osobą i tyle ;) ja tam jestem wyrozumiała raczej ;P

bunia no nos do góry! widzisz sama tam nie byłaś! ;) też się wstawiłam a co. nie ma co sie denerwować i smucić przez takie niedomówienia. bo na forum nie wszystko jest interpretowane tak jak powinno być a wiadomo że na żywo inaczej by to wyglądało tz to co pisałaś o swoim uczuciu.. a koleżanka zle odebrała :/

dziękuję wam bardzo. skwitowanie mojego zdania "życzę wam powodzenia.ja nic więcej do dodania nie mam" tekstem "miło to zakończyłaś" to już chyba przesada. nie chcę być odebrana jako wstrętna zołza, ale tam widać już zostałam oceniona. przepraszam za to przeniesienie na ten wątek- nie chcę wyjść na jakąś zadymiarę. naprawdę nie jestem taka.

Kinga, ja źle zrozumiałam, uffff

a widzę, że tabsy bierzesz, może tobie bardziej pomogą niż naszej mamie.

bunia, jesteś z nami i już się nie przejmuj.

Wpadłam tylko pożyczyć cudnego weekendziora :-D:-D:-D Odpoczywajcie....odpoczywajcie...i seksujcie iile można :zawstydzona/y:, bo pogoda sprzyja takim przytulankom...(wstyd) :-D:-D:-D:-D
BUZIOLKI Kochane***

reklama
maggy co do fotki to Mysza jeszcze nie zdążyła przeczytać tej rozmowy i na pewno nie zrobiła tego specjalnie akurat. No ale nie ważne :) ważne że kto chce to zrozumie drugą osobą i tyle ;) ja tam jestem wyrozumiała raczej ;P
:/
chyba, ze tak.. ale to inaczej wygladalo..
no nic.. to juz nie jest wazne :) jak to mowia: przeszlosc jest dobra dla muzeum- zajmijmy sie przyszloscia ;)
Bunia- szkoda zdrowia :) jest piatek, weekend , piekna pogoda, slonce swieci :D i PIEKNIE JEST :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry