maryla86
Fanka BB :)
podpisuje sie pod tymi słowami ja też pozwoliłam sobie tam zajrzec i zobaczyć co jest na rzeczy - wiecie moja ciekawość nie zna granic czasem i ja nie rozumiem ich zachowania ja co prawda staram sie bardzo krótko bo dopiero 3-ci miesiąc i jeszcze nie mam takiej flustracji jak sie nie udaje - no może momętami ale one są krótkie i rozumiem że jak w koło pełno ciężarówek a komuś sie nie udaje to jest przykro i tam podejżewam że tamaty ciążowe i dzidziusiowe bardziej a tu to różnie starania pruby udane lub nie i inne tematy też (tam pewnie tez ale nie wiem) ale jak nasza bibinka powiedziała że nie bedzie zaglądać bo jej cięszko to nikt tu broń boże nic złego jej nie powiedział i jakoś mogłyśmy to zrozumieć i jest tu naprawde miło widziana jeśli tylko ma ochote z nami pisac i chyba tak powinno być - przynajmniej według mnieBunia pozwoliłam sobie przeczytać Twojego posta ze staraszczek 2010...
Wiesz ja dlatego zaczełam pisać na forum, żeby pogadac z innymi staraczkami. bo wg mnie tylko osoby na tym samym etapie starań są w stanie siebie zrozumieć...
Dla mnei nawet inaczej brzmią te same słowa z ust dziewczyny której się udało i dziewczyny starajacej się... Chociaz mowa o tym samym...
Inaczej się wspomina swoje załamania z powodu ciąż znajowmych, gdy już się udało a inaczej gdy się to przeżywa...
Nie wiem czy się jasno wyraziłam... Gdy wszystkie dziewczyny z mojej grupy zaszły juz w ciąże, głupio mi było pisac po raz kolejny jak mi źle po negatywnym teście... Wiedziałam że mnie pocieszą, trzymaja kciuki i doradzą ale jednocześnie nie chciałam im psuc szczęścia swoim nieszczęściem...
mmmmm kogel mogel - ale mi smaka zrobiłaś moja kochana prababcia mi to robiła pychotaaaaaa a ja jeszcze na chuchego wafla to rozlewałam i przekładałam drugim suchym i palceeeeeeeeeee lizaćBunia ja doskonale Cię rozumiem. Kiedyś nawet napisałam coś podobnego na innym forum staraczkowym i reakcja brzuchatek była podobna, ze to z zawiści, zazdrości itd. a to wcale nie o to chodzi.
Tez mam doła. Muszę go przegonić. Zrobię sobie kogel mogel ;-)
Sol ja tak dziś myśle co ty tak do nas ostatnio mało zaglądasz ?? w ciaże zaszła i nas chce osierocić czy co czy sie obraziłaś mało ciebie i tak kombinuje jak koń pod góre o co kaman bo w sumie jak jesteś to jest ok a jak cie niema to długo cie nie ma - a mi z głowy wyleciało że ty cięszko tyrasz przed kompem z pracą - wybacz kochana i te mysli i to masło maslane które mi wyszło i oby szybko Ci sie ta praca pisała