reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia na forum takie zadymy to norma ;-) zwłaszcza że są tu różne charakterki i nic na to nie poradzisz. nie każdemu podoba się co piszesz co myślisz tak samo i tobie sie ma prawo nie podobać i powiedzieć o tym. Nie przejmuj sie tak.
Ja tam ciebie rozumiem akurat.

zapmarta tabsy bede brała od nowego cyklu bo tak mi zalecono:) podobno może pomoc potem przy zaciążeniu. no zobaczymy jeden miesiac moge łykać a potem niech sie dzieje co ma sie dziać. zaszkodzić na pewno sobie nie zaszkodze nawet gin mi powiedział. Miesiac to nic w porównaniu z kilkumiesięcznym braniem hormonow bo wtedy moze być problem. No ja już brałam własnie i to długo... teraz zobaczymy co ten miesiac mi da.
buzka*

no to dziś wyjątkowo z wami tu popisałam trochę! ;)
ale spadam zaraz bo czas na mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bunia ja doskonale Cię rozumiem. Kiedyś nawet napisałam coś podobnego na innym forum staraczkowym i reakcja brzuchatek była podobna, ze to z zawiści, zazdrości itd. a to wcale nie o to chodzi.
Tez mam doła. Muszę go przegonić. Zrobię sobie kogel mogel ;-)

Słuchajcie, nie jestem w ciąży (mam @ i robiłam test, który wyszedł negatywnie), ale kręci mi się w głowi i mam zawroty. Najpierw myślałam, ze to z braku porządnego posiłku, ale jak zjem to tez ostatnio je mam.
Miała któraś coś takiego??
Zapraszam do laboratorium na morfologię bo możesz mieć najzwyczajniejszą anemię :-)

Jeny nic mi się nie chce, piszę powoli te dwa rozdzialiki ale muli mnie okropnie że nie mam na nic ochoty. Maleństwu chyba nie pod pasował obiad :dry: Sok też jej nie pasuje, a żeby ją sczyściło :dry:

nie spodziewałam się tego na tamtym forum- teraz pewnie wyjdzie że ja jakaś zadymiara jestem i kwas na forach robie. już sobie pewnie obraz wyrobiły. wisi mi to już- mam was, waszą szczerość i konstruktywne podejście. dziękuję wam, bardzo

to dla was- niestety nic ładniejszego na kompie nie mam, a jakbym dała własne zdjęcie to byście już wogóle uciekły ;-)

Załączniki

• angels.jpg
    angels.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 13
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeny nic mi się nie chce, piszę powoli te dwa rozdzialiki ale muli mnie okropnie że nie mam na nic ochoty. Maleństwu chyba nie pod pasował obiad :dry: Sok też jej nie pasuje, a żeby ją sczyściło :dry:
Sol- to nieciekawie.. a ta woda z cytryna (czy jak to sie tam pilo ) to nie pomaga?? hmm... slyszlalam, ze polowa ciezarnych ma takie problemy... czyli ja oczywiscie (jak mi sie kiedys uda) bede w tej polowie na pewno :)
jak znajdziesz jakies cuda cudenka, ktore pomagaja, to pisz :D bedzie jak znalazl dla pozostalych :D

słyszałam, że herbatka z imbirem jest dobra na mdłości- o ile nie wywołuje kolejnej fali :-p o migdałach też słyszałam (chyba ze były na zgzgę;-) ) to już chyba ten etap, że jak się je to jest źle, a jak się nie je to jest jeszcze gorzej :-D

Zapraszam do laboratorium na morfologię bo możesz mieć najzwyczajniejszą anemię :-)

No Kochana, trochę mnie przestraszyłaś, ale muszę iść do lekarza. Wcześniej myślałam że to objaw ciąży:eek:

reklama
No Kochana, trochę mnie przestraszyłaś, ale muszę iść do lekarza. Wcześniej myślałam że to objaw ciąży:eek:

a może ciśnienie? jaka u ciebie jest pogoda? u mnie chwilowo słonecznie- ciekawe na jak długo :dry: jak jest coś z cisnieniem albo pogoda dziwna to mam podobne- osłabienie, zawroty głowy itp. anemii nie mam- na pewno :-D ale warto się przebadać, bo nigdy nic nie wiadomo. najwyżej będziesz łykać żelazo i pić sok z buraków ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry