K
Kinga85
Gość
bunia na forum takie zadymy to norma ;-) zwłaszcza że są tu różne charakterki i nic na to nie poradzisz. nie każdemu podoba się co piszesz co myślisz tak samo i tobie sie ma prawo nie podobać i powiedzieć o tym. Nie przejmuj sie tak.
Ja tam ciebie rozumiem akurat.
zapmarta tabsy bede brała od nowego cyklu bo tak mi zalecono podobno może pomoc potem przy zaciążeniu. no zobaczymy jeden miesiac moge łykać a potem niech sie dzieje co ma sie dziać. zaszkodzić na pewno sobie nie zaszkodze nawet gin mi powiedział. Miesiac to nic w porównaniu z kilkumiesięcznym braniem hormonow bo wtedy moze być problem. No ja już brałam własnie i to długo... teraz zobaczymy co ten miesiac mi da.
buzka*
no to dziś wyjątkowo z wami tu popisałam trochę!
ale spadam zaraz bo czas na mnie
Ja tam ciebie rozumiem akurat.
zapmarta tabsy bede brała od nowego cyklu bo tak mi zalecono podobno może pomoc potem przy zaciążeniu. no zobaczymy jeden miesiac moge łykać a potem niech sie dzieje co ma sie dziać. zaszkodzić na pewno sobie nie zaszkodze nawet gin mi powiedział. Miesiac to nic w porównaniu z kilkumiesięcznym braniem hormonow bo wtedy moze być problem. No ja już brałam własnie i to długo... teraz zobaczymy co ten miesiac mi da.
buzka*
no to dziś wyjątkowo z wami tu popisałam trochę!
ale spadam zaraz bo czas na mnie
Ostatnio edytowane przez moderatora: