reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zapmarta ;) Przede wszystkim spytam Cię o samopoczucie? :)

A i tak Was tu obserwuję ( bo i tak nie nadgonię wszystkiego co piszecie ) ale nie wiedziałam jak się wbić :p Zaraz pewnie jakieś tematy się znajdą :p

Dzień Dobry Mamucica ;P

reklama
na wakacje nie jezdzimy nigdzie. no, chyba ze na Sycylie :D ja do PL jeszcze nie pojechalam, az wstyd :D

dziewczyny, chyba mam stan podgoraczkowy.. hmm... na pewno mam... ale nie jestem chora.. nic mi sie takiego nie dzieje.. jestem juz pare dni po owulacji.. ale chyba temp. moze sie utrzymywac az do @
mam ochote zrobic test.. bo cos sie dziwnie czuje, ale nie- poczekam do 5 czerwca... :D

mamucica- ja tez uwielbiam nasze polskie morze.. szkoda tylko ze ostatnimi laty ladna pogode ciezko zastac.. a np. Hel... restauracje itd .. to juz dla mnie raj.. :) planujemy za rok albo 2 pojechac na tydzien na Hel :) oby sie nam to udalo..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maggy poczekaj jeszcze z tym testem. Im bliżej @ tym wynik będzie bardziej wiarygodny.
stokrotka, ogólnie dobrze, mdłości ustąpiły, ale jestem mega senna i walczę w pracy żeby nie usnąć.
mamucica, ja też lubię nasze morze, ale tej pogody slonecznej jest tyle co kot napłakał...

Maggy77 ja tez ciągle czuję sie jakbym miala stan podgorączkowy. Ale to normalne :) I też ogólnie czuję się dziwnie :) ale wszystkiego dowiem się za 5 dni ;) ALe jedno wiem NA PEWNO :D to ciąża !!! tylko ciąża w dwóch opcjach :
Normalna
lub
UROJONA ;p hehe

Zapmarta - to dobrze , że dobrze ;) Kimnij się tam na chwilę , może nikt nie zauważy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zapmarta- no wlasnie chyba lepiej jak poczekam.. dziwnie sie czuje od kilku dni... wlasciwie od owulki.. spac mi sie chce, mdli mnie, jem rozne dziwne rzeczy na zmiane :) ale to moze stres.. przynajmniej tak sobie to ciagle powtarzam ;)
poza tym test drogi jak cholera, wiec nie mam zamiaru kupowac nastepnego.. a na dodatek jest napisane, ze wynik poprawny wyjdzie na max. 6 dni przed planowanym okresem..

stookrotka- ahahhahha no to mnie rozbawilas :D ahahaaha tak samo sobie pomyslalam o mnie.. z jednej strony nie wierze, ze to TO..a z drugiej mam nadzieje, ze jednak :)

Cześć dziewczyny :-)
U mnie dzisiaj piękna pogoda i mam nadzieję, że do jutra się utrzyma bo mamy zaplanowanego grilla u znajomych :-)

Zapłaciłam dzisiaj w szkole za wycieczkę bo 11 czerwca jedziemy do Trójmiasta - zoo, oceanarium i Westerplatte. No a że to pierwsza wycieczka mojej niuni to też się wkręciłam :zawstydzona/y:
Nicole dzisiaj nie zdążyła do szkoły wejść jak zaczęła się wszystkim chwalić, że będzie miała brata albo siostrę ;-)

Dzieeeeeeeń doooooooobryyyyyy :):-):-):-):-)
dzień doberek :):)::)

Maggy77 ja tez ciągle czuję sie jakbym miala stan podgorączkowy. Ale to normalne :) I też ogólnie czuję się dziwnie :) ale wszystkiego dowiem się za 5 dni ;) ALe jedno wiem NA PEWNO :D to ciąża !!! tylko ciąża w dwóch opcjach :
Normalna
lub
UROJONA ;p hehe
oby normalna :):):):):)

a ja nie będe miała w tym roku wakcji :(:(:(:(:(:( - odbije to sobie częstym randkowaniem - tez relaks i jaki przyjemny mam postanowienie że minimum raz w m-cu wychodzimy :) a co trza coś kombinować by nie zwarjować :)

u mnie zaczeło lekko padac :(

Ewcia super że córa tak sie cieszy z rodzeństwa :)

Maggy no właśnie ;P z jednej strony to czuję się inaczej , jakby to była ciąża (normalna hehe ) a z drugiej jak się dowiem że nic z tego nie wyszło , to straszne jest takie nakręcanie się wrr r;p wtedy nawet lekkie mdłości wydają się nie do pokonania ;D

Ewca to super że dziewczynki się cieszą :D:D:D a jakie musiały być dumne informując klasę o takim wydarzeniu :D:D:D:D

Maryla - nie śpię od szóstej = żadna pobudka - byłam dziecko do przedszkola odprowadzić.

Spać mi się chce - takie ładne słoneczko - to nic tylko się kimnąć na hamaku pod kocykiem :-D

reklama
Maggy77 no to może tym razem się udało. Życzę z całego serca fasolki. Ale nie nakręcaj się, lepiej poczekaj - do 5 czerwca niedaleko.
Hel rzeczywiście super. Choć przyznaję, że nigdy nie byłam tam na dłużej, zawsze jednodniowe wycieczki przy okazji wczasowania w innej miejscowości.

Stookrotka dziewczyny tak szybko piszą i tyle tematów poruszają, że lista odpowiedzi rośnie w tempie błyskawicy, pogubić się można,
ja tutaj nowa, jeszcze nie nadążam:) ale staram się bardzo:)

Ach Sol żeby tak mieć gdzie ten hamak zawiesić:) Jak się mieszka w kamienicy to tylko balkon na leżakowanie pozostaje:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry