reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
w grudniu minie 6 lat, ale to cała wieczność już minęła odkąd go nie ma z nami. czasem mam takie rzuty dołków- sorki :sorry: nie chciałam tego tutaj przenosić. przepraszam.
bunia- no co Ty! przeciez po to tu jestesmy (i na pewno wszystkie dziewczyny sie ze mna zgodza) zeby podnosic na duchu i sluchac od poczatku do konca wszystkich :)

stokrotka- ok, to testujemy razem! tylko mi powiedz dokladnie w ktorym dniu :D

ja tez sie zastanawialam co to ten halogenoven :D

reklama
bunia- no co Ty! przeciez po to tu jestesmy (i na pewno wszystkie dziewczyny sie ze mna zgodza) zeby podnosic na duchu i sluchac od poczatku do konca wszystkich :)

zgadzam się z Meggy ;) po to tu jesteśmy BUNIU :*

Ja będę testowała 2 czerwca ;D To super że będziemy razem testowac;d;D:D:D:D

głupio mi się trochę zrobiło :zawstydzona/y::zawstydzona/y: smuty smutami, ale to jakoś tak nie w temacie. mimo to bardzo dziękuję. jesteście niezastąpione :tak::tak:

ja nieraz widziałam reklamę tego halogenoven i jestem ciekawa czy to faktycznie jest takie fajne. pewnie i tak w jakimś stopniu przesadzili z zachwalaniem tego, ale ciekawa jestem :blink::blink:

Dziewczynki ja spadam , muszę szybko zrobić obiadek i lecę do pracy ... ;( a tak mi się nie chce ... wrrr zyczę miłego dzionka i samych wspaniałych wiadomości ;P

Osobiście nie polecam tego urządzenia. Zrobiliśmy w nim tylko pizzę, jest głośne, a świeci tak, że nie trzeba żadnego dodatkowego oświetlenia w kuchni:-)
A jak skończy pracę to wydaje taki dźwięk, jak dzwonek hotelowy:-D

Zizi to gotowanie z atrakcjami:):)

ja kiedyś w UK w firmie miałam maszynkę do gotowania ryżu która gadała:) Po koreańsku co prawda ale zawsze to milo jak coś do czlowieka urządzonko powie:)

Jedyna przydatna rzecz od tego urządzenia to misa. Jest duża i wysoka i przezroczysta. Niestety jest też ciężka, ale w kuchni się przydaje, np. zamarynować mięso.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry