reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was serdecznie.;-)
To mój pierwszy post na tym forum,więc pomyslałam ,że przedstawię się za jednym razem.
Mam na imię Asia mam 26 lat ,meża i dwojkę dzieci.
Niedawno minął rok kiedy stracilam dzieciątko w 9 tc.
Od tamtej pory staramy się z mężem o trzecią pociechę.Narazie bezskutecznie.:-(
Czy pozwolicie mi włączyć się do dyskusji na temat staranek,bo jak wiadomo nie tylko nam się nie udaje.
Pozdrawiam Was serdecznie:-)

reklama
uffffff wkońcu się trochę obrobilam i mogę poczytać:) Sprzatnełam bałagan na biurku, powysyłałam faksy i teraz czekam na odpowiedzi i w międzyczasie nanoszę poprawki na zamówienie:) czyli plan jest!

Przeczytałam tylko kilka ostatnich wpisów:(
Lor super praca!Gratuluję:):)
mi się kiedyś marzyła taka:) W sumie to dalej mi się marzy... ale narazie siedzę cichutko w mojej i nie narzekam:) Może po dzidzi zmienię:)

Bunia ostatnio też trochę probowałam korekty:) Fajne to. Ale ja bardziej w ramach zajęć w obecnej pracy ale tez sobie myślałam że możeby tak zawodowo dorabiać... ale to musiałabym sie pouczyć jeszcze trochę:)
szkoda że Ci tak z umowa zrobili:(

dziewczyny nie tylko Wy takie ospale dziś:( Ja tez bym chętnie spała...

witaj asiorek i pisz smiało :) tu dyskusje trwają osd świtu do późnej nocy...

Dziekuje Wam dziewczyny za ciepłe przywitanie;-)
Tak się od kilku dni zbierałam żeby tu z Wami zacząć pisać....
Mam pytanie odnośnie wiesiołka i castagnusa...Miałyście kiedyś do czynienia z tymi ziołami?

Cześć mamusia ;-)
A tak jakoś...siły mnie opuściły...gorszy dzień chyba...
EWELINKA- no moze taki dzien ,ale u nas zawsze cos sie dzieje-wiec zaglądaj:tak:a skąd jesteś???ja pochodze ze Szczecinka:-Da w Poznaniu od 11 lat z hakiem jestem:tak:
Witam Was serdecznie.;-)
To mój pierwszy post na tym forum,więc pomyslałam ,że przedstawię się za jednym razem.
Czy pozwolicie mi włączyć się do dyskusji na temat staranek,bo jak wiadomo nie tylko nam się nie udaje.

witam Cie ASIOREK- ale fajnie ,kolejna kobietka ktora sie stara o trzecią pocieche:tak::-):-):-)zapraszam rozgość sie :tak:a jakim wieku masz dzieci??

MARYLKA- jak pojade po Zuze to tez sobie kupie Tigera albo red bula bo kawy nic a nic nie pomagaja:no:

MONIA- witam ponownie;-)

a ja wzielam sie za porzadki bo nie beda caly dzien siedziala...jakos sie ruszam wolno,ale zawsze to cos ogarne w domu:tak:

bunia87 - ja to taka psiara i kociara jestem, a mój mąż jest kochany i robi wszystko żebym szczęśliwa była. Rozpieścił mnie przez te 9 lat.

asiorek352 - witam serdecznie i trzymam kciukasy żeby się w końcu udało. Ja również mam dwójkę dziec jak widać na moich suwaczkach i właśnie prawdopodobnie jestem w ciąży z trzecim (po bardzo krótkich staraniach) W czwartek testuję drugi raz bo wczoraj słaba ta druga kreska mi wyszła.

A tak wogóle to mam 28 lat :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was serdecznie.;-)
witam serdecznie :) ja mam 23 lata i staram sie o pierwszą dzidzie :) to mój 3-ci cykl na razie :) zobaczymy czy sie uda jak nie to będe prubowac dalej i u nas nigdy nie jest nudno :)

Nie jestem sama widać...
Ja winkiem się delektuję :zawstydzona/y:;-)

ASIOREK352,
witamy serdecznie, rozgość się Sąsiadko Pomorzanko;-)
no winko hmmmm rozmazyłam sie ale może po pracy jakąś lampke sobie strzele z k przed przytulankami :):):) a co :):)

hej a wiecie co z bibinką?? jak tam u niej w pracy ??

Porobione i jestem:-)

Asiorek- witam na forum:tak: co do wiesiołka, to ja biorę od zeszłego cyklu, ale na razie żadnej poprawy co do śluzu, ale mam jeszcze czas

Szczęśliwa- wszystko będzie dobrze:tak:;-)

Marylko- narobiłaś mi ochoty na tigera :D

Ostatnia edycja:
reklama
EWELINKA- no moze taki dzien ,ale u nas zawsze cos sie dzieje-wiec zaglądaj:tak:a skąd jesteś???ja pochodze ze Szczecinka:-Da w Poznaniu od 11 lat z hakiem jestem:tak:

Mama, ja częściej zaglądam na "Odskocznię" i "Ciążę po poronieniu" ;-)
A jestem z okolic Gdańska (N.D.Gd.) :-);-)

ASIOREK
, ja kiedys brałam tabletki z wiesiołka ("Oeparol") i przyjmowałam go tylko do owulacji, ale teraz dałam sobie z tym spokój, przyjmując, że co ma być to będzie, czy z olejem wiesiołka czy bez :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry