reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama miłej przygody:-D

maran piękna córeczka ;)

A mi węzły chłonne spuchły ;/

reklama
ZAPMARTA- cześć-ćwicze,ćwicze:tak:a nóż sie przyda:-D:-D:-D
BIBINKA- ja tez nie wiem jak to jest na pająka,ale kiedys cos Marylka napisala i tak mi sie przypomnialo i dlatego napisalam:tak:ale zaraz podzialamy i jak by nie bylo bedzie na pająka:tak:;-)fajnie,ze Ale juz spi to teraz piwko i luuuuzik:-)

ja leeeeeeece:cool2:ale wróóóóóóóóóóóce;-)

Motylek, ojej jakieś choróbsko się szykuje ????

Maran-atha, mój Karol może siedzieć godzinami w naszej łazience, ale jak nocowałam u mamy i miałam go wykąpać w wannie, to nie dał się do niej wsadzić. My mamy głęboki brodzik i prysznic. Zatykam korek i ahoj przygodo !!!! Myślę, ze nasze dzieciaki są jeszcze małe i trzeba to przeczekać.

Ja mam teraz inny problem, otóż moje dziecię zasypia na rękach, muszę go troszkę ponosić, ukołysać i śpi. Czy nie zaszkodzę fasolce nosząc takie 10 kg ???
pomijam kręgosłup...

hej Bibinka, no to gratulacje wielkie dla męża. Widać, że zawód to jego pasja.

marta nie wiem.Założyłam apaszkę i będe w niej spać. Może mnie przewiało w pociągu. Bo jednak z krakowa do warszawy długa droga.

zapmarta dziękuję:tak:.M lubi swoją pracę,pomijając biurokrację i takie tam.ja bym na Twoim miejscu nie nosiła Karolka,lepiej chuchać na zimne.wiesz,moja Ala przechodziła wszelkie fazy z usypianiem,mimo,że od urodzenia spała w swoim łóżeczku.na przykład nagle ,jak miała z rok i 3 m-ce ubzdurała sobie usypianie w wózku,skąd nie wiem,bo nigdy jej tak nie usypialismy:szok:.minęło jej szybko,a ja się do tego przyczyniłam,bo bym zdarła panele w pokoju:-D.teraz juz wiem,że to tylko dziecko i musi swoje fazy przejść,ale wtedy tez się wkurzałam:tak:
motylek oby Cię jakieś choróbsko nie dopadło!

h
aga to czekasz na swojego i romantic evening??:-)

Tak dokładnie :tak:
Wyszedł tu nie daleko do takiej małej knajpki także poczekam sobie na niego :-p
Mój synek już śpi.U nas jest tak ciepło że okna pootwierane,mały śpi w samych majtkach i koszulce na krótki rękaw,nie dążył dobrze zasnąć a już się biedulek spocił...:-(

...a i bibinko gratki dla mężusia:))

Ostatnia edycja:
aga dzięki:tak:.na męża warto poczekać:-).ja mojego wczoraj rano widziałam,a zobaczę dopiero jutro wieczorkiem...mam nadzieję,że dojadą bezpiecznie,bo w tamtą stronę jechali i jechali i kory straszne przez tą wielką wodę.
a u mnie burza się czai,błyska,trochę grzmi,ale nic wielkiego.pewnie jak nagle gruchnie ,to wyskoczę ze spodni:szok:

aga dzięki:tak:.na męża warto poczekać:-).ja mojego wczoraj rano widziałam,a zobaczę dopiero jutro wieczorkiem...mam nadzieję,że dojadą bezpiecznie,bo w tamtą stronę jechali i jechali i kory straszne przez tą wielką wodę.
a u mnie burza się czai,błyska,trochę grzmi,ale nic wielkiego.pewnie jak nagle gruchnie ,to wyskoczę ze spodni:szok:
hehe :-D bibinko a sama jesteś w domu:confused: bo wiesz jak zgubisz spodnie to lepiej żebyś była sama ;-)
A daleko Twój mąż pojechał?
Ja już chyba zapomniałam co to jest burza ostatni raz widziałam chyba z 2 lata temu tu w UK ale pamiętam słabiutka była...:tak:
A na męża warto czekać to fakt:)

mama pamiętaj aby wykorzystać pozycję na pająka:))

reklama
a my już w domku...
wypiliśmy sobie z mężem troszkę
pospacerowaliśmy i wróclismy do domu:) było nice!
Dobrej nocy dziewczyny
papaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry