reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aga no sama,oprócz Ali:-).nikt nie czai się po kątach:-D.M jest jakieś 300 km od domku i musiał jechać przez warszawę,jak ta fala miała iść.jutro może jakąś inną trasę obiorą.ten pająk się słynny robi,niech tylko marylka do nas zawita,to się zdziwi:-D,bo to od niej ten pająk:-D
kinga dobranoc!

reklama
aga no sama,oprócz Ali:-).nikt nie czai się po kątach:-D.M jest jakieś 300 km od domku i musiał jechać przez warszawę,jak ta fala miała iść.jutro może jakąś inną trasę obiorą.ten pająk się słynny robi,niech tylko marylka do nas zawita,to się zdziwi:-D,bo to od niej ten pająk:-D

Mam nadzieję że Twój mąż bezpiecznie dojedzie do domu :tak:
A jak sama jesteś to spoko,Ala śpi więc nawet jak gatki opadną to nikt nic nie zobaczy :-D
ojjj bibinko dobra jesteś :-D
A co do pająka to nie mam pojęcia skąd dziewczyny go wytrzasnęły...mówisz marylka go wynalazła no Ona to jest git dziewczyna :-D
Wiesz dziewczyny tak pisały o pająku a Ja za bardzo w temacie nie byłam więc zapytałam jak wygląda ta pozycja bo nazwa jest bardzo interesująca ale pewnie sama pozycja powala na kolana :-D

Witam wieczornie :-)

Zuzu już od jakiegoś czasu lula, a ja podglądam meczyk i gotuję obiadek na jutro ... niestety w pokoju wielka sterta ciuchów krzyczy 'wyprasuj mnie' :eek: więc muszę się zaraz wziąć do roboty ... no i jeszcze chatkę trochę ogarnąć ... ehhh

ale będę podglądać, co tusię dzieje ;-)

jol witaj!ja jestem z tych,co nie prasują hurtowo i dobrze mi z tym:tak::-).ale współczuję tej sterty:tak:
aga pająk jest the best:-D:-D:-D
mama coś tam za nową pozycję wytrenowała:cool2::cool2::-D???masz PW;)

pająk...sama nazwa jest świetna tylko jak wygląda ta poza? :-D
no nie mogę ze śmiechu...piszę i się głupia śmieje :-D:-Dszok :-D

mama działa i sprawdza nową pozycję a gdzie jest reszta dziewczyn?

KINGA- cześć i papa:tak:
JOL- zycze zeby sterta szybko sie kurczyla;-)
BIBINKA- gratuluje mężowi:tak:

my juz po,ze tak powiem...to byl pająk podlogowy:tak::shocked2::rofl2:daliśmy rade-bylo milo:cool2:a teraz...zjadlam kilka ciasteczek:rolleyes2: ktoś krzyczy bo nie slysze:unsure: wiem ,ze na noc sie nie je:tak:ale ja spalilam kalorie i musze podnieść poziom cukru:laugh2:

zycze Wam pokojnej nocki,bez burz i opadow i zeby jutro byl rownie sloneczny dzien:tak:
padam po calym dniu na powietrzu prawie takze karaluchy!!!

mama dzięki:tak:.nikt nie krzyczy,należy Ci się za pająka:-D:-D.dobrej nocki i szczypawki...:-).może jutro uda Ci się przeczytać PW:tak:
aga he he,dobrze,że humor dopisuje:tak::-).cała noc na wypróbowanie pajaka:-D:-D:-D

ja też zmykam kochane moje,DOBREJ I PAJĄKOWATEJ NOCKI:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry