reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To ja też wam powiem moje imiona jakie mi sie podobaja:)
Syn jak bedzie to Xavier
Córeczka - Flawia albo Kinga:)
SZCZESLIWA-Flawia???chyba nie slyszalam tego imienia:confused::sorry2:
mi sie jeszcze podoba Gaja a dla chlopca Vincent,ale tylko mi sie podoba bo raczej tak nie damy

ide poczytac Zuzi przed spaniem
MARAN- witam:tak::-Djak tam po drugm spacerku???

reklama
Szczęśliwa ja również nie słyszałam o imieniu Flawia, ale Kinga bardzo mi się podoba. :tak:

maran Witaj;-)

motylku witaj wieczornie:)
maran hejka:)

No nic lecę pozmywać gary a potem siadam do laptopa,mój M wychodzi na "małe piwko " z kolegą i mam na niego czekać,synek w łóżku gra na pianinie :) także posiedzę sobie z wami :)Nie długo wracam:)

mama byliśmy w sklepie po zakupy, ale teraz to wózkiem a sklep ze 30 minut w jedną stronę... więc troche nam zeszło... a ja dzis jakaś taka zmulona byłam, że zasnęłem z Alą po 15 i obudziłam sie z nią przed 17stą:szok: ale mi dobrze było :-D
kurcze mam problem z moją Alką przy kapieli, bo chciałam ją przestawić na dużo wanne ale dostaje histerii. Dzis nawet sama wpierw wzięłam prysznic i z nią weszłam do wanny, ale i tak sie darła jakby ją ktoś ze skóry obdzierał... wiec kąpiel szybka i bez przyjemności a tylko stres... nie wiem jak mam to moje dziecie przekonać, że w dużej wannie jest fajowa a dziś jej tyle zabwek zapodałam łazienkowych i nic...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a tak w ogóle to witajcie wieczorem :)

maran a jak to twoje dziecie wygląda wogóle? Bo w podpisie to chyba stare jest. :-D
A co do wanny to może boi się, bo duża.

Gdzie się wszyscy podziali?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka,

Karollo śpi,

motylek, jak się cofniesz o parę stron zobaczysz aktualną Alę Maran-athy.
pisałaś wcześniej, że myślałaś nad adopcją. Ja uważam, że to genialny pomysł. Trzeba tylko nastawić się na długie formalności i kursy.
mama, ćwicz, ćwicz... będzie jak znalazł.
szczęśliwa, możliwe, że twój organizm tak reaguje teraz. W końcu w twoim ciele jest tak burza hormonalna, że hej. Myślę, że czasami trzeba po prostu wziąć pod uwagę potrzeby naszych facetów i zrobić to dla nich. Tak samo później już po porodzie, szczególnie jak się karmi piersią libido też b.spada i wtedy też ostatnia rzecz o jakiej się myśli to seks.
margolcia, kicio piękny, taki bezbronny i kochany. Mam nadzieję, że znajdzie się dla niego fajny dom. A powiem ci, że mogłabyś przemyśleć sprawę pozostawienia go u siebie.Tak było z naszą znajdką nr 2 Beksą, miała być tylko do czasu jak znajdziemy dla niej dom. Po paru dniach zakochaliśmy się totalnie w niej, a jeszcze bardziej nasz Filemon.

hello:tak:.Ala jednak padła wczesniej,dobrze,bo burza sie rozkręca i by mi nie usnęła w trakcie.oby się nie obudziła,a w razie czego przejdzie do łóżka mamusi i ok:tak::-).tatusia nie ma,więc luzik.aaaa muszę się pochwalić,że mój M z młodzieżą zajął II miejsce na Mistrzostwach Polski w tenisie stołowym.heh,ale dumna jestem:tak::-)
mama miłego randkowania:-).o co chodzi z tym pająkiem:confused:???mogę sobie tylko wyobrazić:-D
aga to czekasz na swojego i romantic evening??:-)
maran Twoja Ala jeszcze jest malutka:tak:.daj jej czas.moja da się wykąpać i w wannie i pod prysznicem,ale nadal woli w swojej wanience,napakuje zabawek i jest super.my mamy taką z ikea,na dnie są takie gumowe wypustki,żeby dziecko się nie ślizgało,moja Ala ma ponad 3 lata i jeszcze się mieści.
motylek jak tam drugi spacerek z psem,znów psie spojrzenie było:-D???
hej zapmarta!

bibinka na szczęście pies szedł o własnych nogach.:-D

zapmarta ale to tylko moje pomysły narazie. Nie rozmawiałam w tej sprawie jeszcze z Arturem.

reklama
MARAN- a sprobuj zmienic wchodzenie do wanny w zabawe-jak wejdziecie do lazienki to niech sie powoli rozbiera(przy Twojej pomocy) a potem razem odkręćcie wode-daj Jej plyn ,niech naleje i smiej sie przy tym,zeby kojarzyla kąpanie z zabawą i przyjemnością-na pierwsze kąpiele zejdzie Ci troche ,ale powoli bez pośpiechu,zeby widziala ze to takie swobodne jest,rozumiesz?? a potem jak juz wszystko bedzie gotowe-wez Ja pod paszki i niech sie wspina po wannie i hlup do wody-niech umyje glowe kaczuszce itd...powodzenia i przede wszystkim spokój :tak::-)prosze wtpróbować i dać znac:tak:

MOTYLEK hejka wieczorkiem:tak:

Zuza juz chrapie;-)Domi myje zeby i spac ,ja brykam pod prysznic bo przygoda wzywa:-D:cool2::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry