iwonka2b
Fanka BB :)
mloda bardzo mi przykro mam nadzieje że jednak to nie jest złośliwy guz
życzę dużo zdrówka dla taty a dla Ciebie dużo siły i wiary
życzę dużo zdrówka dla taty a dla Ciebie dużo siły i wiary
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudowny ten jeżyk ))))) jeszcze takiego słodziaka kolczaka nie widziałam :-)Kinga piękne to zdjęcie:-)
To i ja mam coś dla Was, coś słodkiego, uroczego...eh same zobaczcie
Zobacz załącznik 248028Zobacz załącznik 248029Zobacz załącznik 248030Zobacz załącznik 248031Zobacz załącznik 248032
ja się usuwam bo wiem że wszystkie się tu lubicie mocno ( ja też wiekszość z was polubiłam)
ale skoro aga mnie ignoruje i tak własnie traktuje to ja sobie tego poprostu nie życzę i nie dam sobie bo nic jej nie zrobiłam!
nie lubi mnie już to niech mnie nie lubi. ale tak jak mama pisze szacunek Agnieszko to sie należy każdemu!
ja już mam dosyć bo prubowałam i prosiła mnie i mama i zapmarta ale dziewczyny same widzicie.... bez sensu :///
a po co ja mam sie denerwowac i wy przy okazji? tym bardziej że o was nie chodzi.
żegnam was
w razie czego piszcie śmiało na pw lub na nk.
pozdrawiam mocno mocno
i na pewno bede do was zaglądała bo już się związałam z większością.
:***
paaa
Mama nie dobrze z tatem, ma nieoperacyjnego guza, czekamy na wyniki czy zlosliwy, ale biorąc pod uwagę fakt, ze tak się czuje jak się czuje, że dużo schudł to może nie być ciekawie:--( smutno mi i żal, jestem zła a raczej jakby otumaniona, zaskoczona, mam wrażenie ze to sie nie dzieje...