reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mloda bardzo mi przykro mam nadzieje że jednak to nie jest złośliwy guz
życzę dużo zdrówka dla taty a dla Ciebie dużo siły i wiary

reklama
mlodam, jak tata ??????
Kinga, nie bierz tych postów do siebie proszę... My jesteśmy i chcemy z Tobą pisać. Koniec i kropka.
mama, no widzisz, człowiek się stara, żeby miła atmosfera była, a tu co chwilę takie głupoty !!!! Chyba musimy o jakieś kary wystąpić.;-)
sorbuś, no musi się udać po tych hormonkach.

mama, a wiesz co, że ten Rysiu to nie głupi pomysł. Zunia ma rację, coś mi się wydaje, że będzie u was Rysiu. Trzymam stronę Zuzi :-D:-D:-D

doczytałam, mlodam bardzo mi przykro. Mam w pracy koleżankę, której tata choruje już ponad 3 lata i się nie poddaje... Twojemu tacie również tego życzę, żeby wygrał swoją walkę o zdrowie.

iwonka2b, ja dziś się świetnie czuję. Mdłości w miarę do zaakceptowania. Piję miętę, zieloną herbatkę z cytryną, ograniczyłam normalną herbatę i kawke wykluczyłam. Nie służą mi.
A i teraz w pracy pierwszy raz mrowiały mi piersi, więc zaraz pewnie dojdzie to, że będą rosły.

Ostatnia edycja:
zobaczcie jakie amory ;)

ja się usuwam bo wiem że wszystkie się tu lubicie mocno ( ja też wiekszość z was polubiłam)
ale skoro aga mnie ignoruje i tak własnie traktuje to ja sobie tego poprostu nie życzę i nie dam sobie bo nic jej nie zrobiłam!
nie lubi mnie już to niech mnie nie lubi. ale tak jak mama pisze szacunek Agnieszko to sie należy każdemu!
ja już mam dosyć bo prubowałam i prosiła mnie i mama i zapmarta ale dziewczyny same widzicie.... bez sensu :///
a po co ja mam sie denerwowac i wy przy okazji? tym bardziej że o was nie chodzi.

żegnam was
w razie czego piszcie śmiało na pw lub na nk.
pozdrawiam mocno mocno
i na pewno bede do was zaglądała bo już się związałam z większością.
:***
paaa

:-) cześć kochane jakoś nie podoba mi się wasz spór proszę dajcie spokój , uściskajcie się i już ..:-D:tak:.
kinga -super zdjęcia ja czasem też mam okazję zaobserwować takie zjawisko .

dziewczyny jak patrzę na tą powódź to aż strach mnie ogarnia mój m jest mundurowym i pomaga mówi że koszmar . niby dla nas też jest alarm ogłoszony ale myślę że nic się nie stanie ,:no:

ja uciekam- internet mi strasznie muli (burza idzie :-/ ) a i tak za chwilę wróci z pracy małżyk, więc idę odgrzać obiadek :-D to buziaki i do poklikania :-D

Mama nie dobrze z tatem, ma nieoperacyjnego guza, czekamy na wyniki czy zlosliwy, ale biorąc pod uwagę fakt, ze tak się czuje jak się czuje, że dużo schudł to może nie być ciekawie:-:)-( smutno mi i żal, jestem zła a raczej jakby otumaniona, zaskoczona, mam wrażenie ze to sie nie dzieje...

MLODAM- wspolczuje,i tule:-(jestem myslami z Toba i mam nadzieje,ze beda dobre wieści:sorry2:i doskonale Cie rozumiem-tez mialam wrażenie ,że to się nie dzieje:no:bądz silna...

mlodam strasznie mi przykro z powodu taty:( Mam nadzieję ze się jednak okarze niezłośliwy...

BB straszna ta powódź! Oglądałam wczoraj zdjęcia i strasznie dużo tej wody wszędzie:( Nawet sobie nie potrafię wyobrazić co czuje ktoś kto traci dorobek cąlego życia...U nas naszczęście nie ma zagrożenia.

bb77, wpisałam się dziś na styczniówki, mam nadzieję, że będzie tam fajowa atmosfera. Jak się czujesz ???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry