reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zrobiłam porządki na kompie , to teraz czas na real.idę poodokurzać i inne tam takie :D zaglądać będę ....

zapmarta serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!

w koncu moglam do was napisac,u nas ciągle szał w związku z powodzią,dzis troszke lepiej,woda opada,ale ja nie moge dalej sie dostac do pracy,moze jutro.....
prez to wszystko zapomnialam ze musze isc na badania,w przyszłym tygodniu o załatwie,a wizyte przesune o tydzien.
Ide pisac moje sprawozdanie ze stażu poki Julka śpi,ale najpierw musialam wpaść do was:-)

Dziękuję Kasiu, no to teraz dołączyłam i ja do styczniówek !

a jak wyliczałaś sobie datę porodu ?

wiesz co gdzie wejde na kalkulator to wychodzi inna data porodu,przesuniecia sa o 1-2 dni,sprawdzilam na kilku i tam gdzie najwiecej razy wyszla ta sama data to uznalam za wlasciwa,choc pewnie i tak sie to zmieni

Witam Dziewczynki, życzę milutkiego dnia...
Wszystkim nowo zafasolkowanym szczere GRATULACJE!!! Oraz spokojnych miesięcy...
Za wszystkie staraczki trzymam kciuki, w końcu NAM się uda i będziemy cieszyć się swoim małym wielkim cudem!!!!
Najważniejsze to się nie stresować i wierzyć, że się uda!!!
Pozdrawiam serdecznie :-)

sorbuś nie smuć sie już dłużej. Zobaczysz musi być dobrze. Najważniejsze że wiadomo co Ci jest i da sie leczyć!!! Przytulam mocno mocno

A wiecie że najbardziej wartościowe nasienie jest co 3 dni, wtedy jest największa ilość żołnierzyków i są w najlepszej formie. Przynajmniej tak naukowcy uważają :D:D

margolcia dzięki skarbie - a co do plemników to niexle ale ja wole co drugi dzien próbowac zeby nie przegapić jak juz bede miała ten pęcherzyk :sorry:

mama coś cie nie widze dzisiaj :-(

pewnie, że się uda :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

i to każdej z nas :-D

:-D podpisuje sie

reklama
hej
to jak dobre wiadomości to ja też napiszę- dzwoniła znajoma czy nie chcę dorobić sobie w weekendy. trochę kaski wpadnie i do ludzi wyjdę jupiii

Termin porodu można też wyliczyć tak- pierwszy dzień ostatniej @ minus 3 miesiące plus 7 dni. Nie wiem jak się to odnosi do różnej długości cyklu, bo to przy 28 dniowych wiem że się robi. Ale wiem że chyba są jakies przeliczniki jak się ma dłuższe czy krótsze. Znajdę na necie to wam napiszę jak przy innych cyklach jest.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry