reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTUSIA- GRATUJUJE Z CALEGO SERCA!!!!!

To sie mąż spisal-pierwszy strzal i goooool!!!!!!!!!

spokojnej ciąży i nie daj sie hormonom!!;-):-):-)

reklama
Dziewczyny siedzę przy biurku w pracy i muszę się powstrzymywać z emocjami, a to tak trudne !!!!

mam SZOK dosłownie. Pierwszy strzał, mieliśmy popróbować sobie strzelać w "dziewczynkę", a tu gol. Nie na darmo mój jest piłkarzem z zamiłowania.:-D:-D:-D
Dziewczyny ja czekam na wisieńkę, bo ona testuje w sobotę. Moja radość będzie większa jak każdej z nas się uda, a teraz cieszę się oczywiście, ale czekam na was dziewczyny.

zapmarta - gratki kochana :-D

bunia - w łeb!! Regulamin pkt 3!

Spadam pisać moją pracę :dry: Już widzę moją obronę - to będzie koszmar :dry:

cześć marylka! jak tam dzisiaj ruch w sklepie?? szejk jakiś był?? :D
powiem tak nawet nie było jeszcze żadnego oglądacza o szejku nie wspomne :(

kurde zauwazyłyście że te co tak nie szaleją jak ja np szybciej zaciążają :):)

ale dobrze niech zaciążają i na mnie przyjdzie pora

zapmarta taksie ciesze jeszcze raz hip hip hura hura hura :)

zapmarta - gratki kochana :-D

bunia - w łeb!! Regulamin pkt 3!

Spadam pisać moją pracę :dry: Już widzę moją obronę - to będzie koszmar :dry:

ja nie umiem edytować posta i w nim zacytować :-( normalną edycję robię, ale jak się zdarzy, że chcę zacytować a nikt jeszcze nie pisał to nie wiem jak to dodać :-( nie bij :-p

reklama
Martuś ja wiem jak to jest ja jak testowałam to byłam sama w domku nie wiedziałam co mam robić :):) czy krzyczec z radości czy płakać .....
Iwonko - kochana pytałam czy jesteś na NK:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry