reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - współczuję i przytulam - trzymam kciuki zeby młoda się nie zaraziła i żebyście szybciutko wyzdrowieli. :tak:

reklama
czesc MAMA - kurde co to sie u Ciebie dzieje jakąś paskude przywiało i pras.....wracajcie do zdrówka .... a ty jak bedziesz miała chwilke to odpocznij kochana i czekamy tu na Ciebie ....
Marylko - ja podnosiłam nogi poduszka pod pupe .... potem nogi na dół i na brzuch pupa lekko uniesiona ...wiesz ile ja sie tych głupot naczytałam masakra ....widziałm ze potem nawet K. to przeszkadzało bo on chciał sie po do mnie przytulic a ja nie kochanie bo musze dac nogi do góry i tak w kółko i nic ja ci powiem ze świrowałam masakrycznie ....i powiedziałm sobie i Krzyśkowi pas bo oszalejemy ..... dzidzia sama wie kiedy ma zawitac w moim brzuszku i masz :) bez tych wygłupów i szaleństw wszystko stało sie przyjemniejsze i sex i w ogóle .... a tak jak sie kochaliśmy to zamiast czerpać przyjemnośc z tego to sie tylko myślało udało sie czy nie .....
Czesc Iwonko:) - rano już ok 7 jestem tak głodna ze mogłabym zjeść konia z kopytami..... sikam już nawet kilka razy w nocy a to nie jest miłe bo poprostu sie wybudze i pędzę do WC .... i czasami mnie jakieś skórcze łapia ....

Ostatnia edycja:
mama to przesraną miałaś nocke - wiem żart nie na miejscu ale tak naprawde to przychodź pisz i wyżywaj sie lepiej na forum niż na sobie czy w domu i mam nadzieje że wam szybko przejdzie i że zuza nie załapie

witam sie nerwowo:wściekła/y::wściekła/y:nie mam dzis weny wiec malo bede pisala:dry:nie wiem o co chodzi ,ale Domi cala noc mial biegunke-cholera wie skad???????????????????????????? na pweno nie od lekow-bo to Zuza ma zapalenie oskrzeli a On na ten kaszel dostal tabletki-2 razy po 0,5 tabl.i bierze od poniedzialku i do tego inhalacje-wiec to na bank nie to:no::no: pewnie jakis pierd......... wirus jest w powietrzu przez ta cholerna pogode:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak wiec dzisiejsza nocka mega nie wyspana:dry::dry:Zuza spala a ja latalam do D.z nocnikiem potem na dol zeby nocnik umyc i wracalam!!!!!!!i tak kursowalam pol nocy:dry: jak udalo Mu sie na chwile zasnac to budzil sie z placzem-lece i co...narobil w pieluche i mowi ze Go szczypie i tak poszlo 5 pieluch w 4 godziny + nocnik:wściekła/y:On sie męczyl a ja przy Nim!!! od 5.40 juz nie spi i ciagle mowi ze boli Go brzuch:dry:ja mialam dzis isc do dentysty-czekalam m-ca na wizyte(bo chce eszcze edna 8 wyrwac) i co......przedchwila bylam w wc-biegunka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wiec musze odwolac bo jak mi sie na fotelu zachce to co???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JERY!!!!!! A MIALAM ISC NA 14-Tom sie zwalnia z pracy i dojedzie na 13 ,mam nadzieje ze Zuza nie zalapie:sorry2:bierze antybiotyk,wiec jest oslabiona i pewnie zalapie:wściekła/y::wściekła/y: tak wiec same widzicie ,ze jak mam wyzywać to lepiej zebym nie pisala!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam Was wszystkie kochane-wroce jak mi przejdzie zlość i nerwy i jak piach w oczach przestanie piec:dry: trzymajcie sie zdrowo-u nas bylo zdrowo pol roku a teraz sie sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymaj się kochana;-) Wiem, że tak łatwo powiedzieć, ale co zrobisz? A mały dobrze juz? Pozatym że go boli brzuch?

bibinka
mam nadzieje, nawzajem ;D

aguś ah uroki ciąży :-)jedz jedz teraz musisz się zdrowo odżywiać :-)
agnieszko a co tam u Ciebie??? jak sprzątanko??? lepszy humorek dziś niż wczoraj???

reklama
dzień dobry wszystkim
mama masakryczną miałaś noc. Normalnie szok. Odpoczywaj kiedy tylko możesz. Dużo zdrówka życzę dla wszystkich w domku!!!

Jak tam mija innym dzień?? leniwie?? Zazdroszczę tym gdzie słoneczko świeci, bo u nas na razie tylko zachmurzone niebo :/

Ja już po śniadanku i piję kawkę, oczywiście zbożową :D:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry