reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ihihihihi ja juz sie czuje jakby mieli mnie w kaftan zapiąć:-)
a Harsh nie wiem dokładnie kiedy ma dostać@ bo jest po tabletkach,a ja chyba spasowałam jednak i dzis chyba nie bede testowac:eek::confused2:

Wisenka czytałam Twojego posta i sie smiałam do kommputera az moja Julka sie sytała z czego ja się smiejenie moge już,niech ktoś w końcu ze mną napadnie na ten kiosk :-)

ale wieccie co tak fajnie tez czekac na @ i chodzic co 5 min to wc i atrzec czy leci czy nie czy poleci czy nie,normalnie nastawienie masochistyczne,juz chyba mam jakies zaburzenia :-)

a Sol mnie tu zdzieić chce a sama do brzucha gada,tu juz naprawde oddział mozna otwierac :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dorotka - zaglądaj zaglądaj :tak: No ja też plastry miałam więc ... Jezu zgłupieje a tak się dobrze trzymałam :-D

Dajcie mi kaftanik - taki biały z długimi gotyckimi rękawkami :rofl: Białe w modzie jest podobno :-D

Idę od was bo znowu maż będzie się darł że mi przez BB bije na dekiel :dry: :-p

dorotka - zaglądaj zaglądaj :tak: No ja też plastry miałam więc ... Jezu zgłupieje a tak się dobrze trzymałam :-D

Dajcie mi kaftanik - taki biały z długimi gotyckimi rękawkami :rofl: Białe w modzie jest podobno :-D

Idę od was bo znowu maż będzie się darł że mi przez BB bije na dekiel :dry: :-p

normalnie rozbrajająca jestes

Wisienko prosze bardzo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sol nie idź:-)tu fajnie,atmosfera coraz bardziej napięta:-)

dorotka ja tez chce fluidki proooosze!!!!bo ja tu juz odchodze od zmysłow a dziewczyny przy mnie chyba tez :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie

Czy mogę do Was dołączyć ?? Jestem tu nowa tzn na staraczkach na bb siedziałam kiedyś dawno temu jak urodziłam pierwsze dziecko - mam 4,5 letnią Majcię.
Jak mnie przyjmiecie to napiszę coś wiecej o sobie :-)

jsorbek witaj :-)
tu przyjmujemy wszystkie duszyczki:-)napisz cos o sobie :tak:
tylko przygotuj sie bo my tu blisko testowania i co niektóre (czytaj: ja) marudza:-D

dorotka dziękuję:-)
Sol
juz Ci dziergam kaftan, a na rękawach haft angielski:-p:-p:-p
kasia ja ci zycze żeby nic nie leciało i wytrzymaj ciśnienie, musiałm edytować, bo przeczytałam twojego posta. TY nie marudzisz ty po prostu wariujesz a my wszystkie z tobą:rofl2::rofl2::rofl2:
jsorbek czuj sie przyjeta i pisz, witamy serdecznie :-):-):-)

Rany jak ja was wszystkie zapamiętam :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Co ja właściwie mogę napisać - zawsze chciałam mieć jedną dzidzię do momentu aż urodziłam córkę - jak ja zobaczyłam zakiełkowała mi myśl, że chciałąbym mieć jeszcze jedno i od tamtej pory nieustannie się wahałam aż chciałąm już tak bardzo, że o niczym innym nie potrafiłam myśleć a wątpliwości rozwiała tragedia mojej sąsiadki - ale o tym może jak się lepiej poznamy.

W każdym razie pierwszy miesiąc starań mamy za sobą niestety nieudany narazie :-(

To teraz coś o sobie - mam 30 lat 4,5 letnią córkę Maję. Mam nadzieję, że wkrótce się udadzą starania o 2 dzidziusia i chaiałabym aby to była dziewczynka ale zobaczymy najwazniejsze żeby się udało :)

czesc dziewczyny
zagladam na chwile
mam takiego lenia ze szok... maly spi od 19 a ja...len, pierwszy dzien @ - zyc mi sie nie chce
lenia mam takiego z eod wczoraj wieczorem jade na zamawianych sushi :) ale o 20h30 ide kuc
miala byc 20 hezhehehehe...
marylka : znowu mnie naszlo na oglafdanie couszkow i nabylam 2 bodziaki i koszulke w kolorze ROSE ;) ale dzis sie uspokoilam i poszlam i wkoncu dziecku pierworodnemu kupilam a nie przyszlej siostrze, czy braciszkowi ;) zajrze do was jutro! mama : jak tam staranka? a co u agnieszki.kk i lovely? buzki :****

reklama
witam Was wszystkie dziewczynki :)

dopiero z pracy wróciłam buuuuu
kto wogóle wymyślił prace :( chyba upadł na głowę hihi
widzę że fluidy ciążowe są wysyłane ja też poproszę Dorotko :)

tosiulka, pallissa, Harsh, jsorbek witajcie :)
kasiawie już tylko 4 dni jak się trzymasz??? ja miałąm zabieg od razu robiony, mimo że nie miałam bóli krwawień itd, podobno nie zdrowo jest nosić ciąże obumarłą zakażenia mozna dostać itd :(
mama05 jak aquaslim??
wisieńka chora jesteś :( czy ten katar to alergiczny jakiś?? powiedz mi za komplet tych badań tyle zapłaciłaś???

kurczę staram się nadrobić wszystko ale duzzzzzzoooooo tego :p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry